Tukaş Domates Salçası Teneke 830 G

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
56,90 TL52,97 TL
Kurumsal Fatura
67,50 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %4 İndirim
Kurumsal Fatura
75,17 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tukaş Domates Salçası Teneke 830 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HKNHOME Satıcı Ünvanı: HAKAN EKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3270485221
    Bu ürün HKNHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TUKAŞ DOMATES SALÇASI TENEKE 830 G
Geri Bildirim Ver

Tukaş Domates Salçası 830 gr

Tukaş Domates salçası 830 gr paketler halinde müşterilerin karşısına sunulmaktadır. Domates salçası, ülkemizde özellikle gündelik yaşantıda yemeklerin yapımında çok önemli bir yere sahiptir. Kültür dahilinde bir alt kültür olarak karşımıza çıkan yemek kültürü içerisinde salçanın büyük bir yeri bulunmaktadır. Örnek vermek gerekirse, soğan ve salça kavurularak birçok yemek hızlı ve pratik bir şekilde yapılabilir.

 
  • Hiçbir koruyucu etken madde içermeyen yapı
  • Doğal şartlar ve imkanlarla üretim
  • Tamamen taze ve olgun domateslerden elde edilen ürün

Tukaş Domates Salçası 830 gr Özellikleri

Tukaş Domates Salçası 830 gr Özellikleri

Paketi açılan domates salçaları kesinlikle kısa bir süre içerisinde tüketilmeli ve aynı zamanda buzdolabında saklanmalıdır. Küflenebilen bir ürün olduğundan dolayı bozulmasının önüne geçebilmenin en etkili yolu buzdolabıdır. Buzdolapları içerisinde de ağzı açık bir şekilde bekletmeniz salçanın kurumasına ve tadını kaybetmesine yol açabilmektedir. Tüm bu sebeplerden ötürü düzgün ve hassas bir şekilde saklama işlemini gerçekleştirmeniz önemlidir. Öte yandan eğer açılmış konserveleri uzun süreler boyunca kullanmaya çalışırsanız yüksek ihtimalle bozuk bir ürünle karşılaşma olasılığınız artacaktır. Tukaş domates salçası, özenle seçilmiş domateslerden yapılmaktadır. Herhangi bir çürük ve ikinci kalite domates kullanılmadan taze ve diri domateslerin tadına bu salça ile varabilirsiniz. Aynı zamanda kaliteli konserveleme işlemlerinden dolayı da hiçbir katkı maddesi içermez. Dolmalardan, tencere yemeklerine kadar birçok alanda domates salçası kullanılmaktadır. Bu noktada özellikle Tukaş markası tarafından üretilmekte olan domates salçası paketlerinden kullanımınıza göre uygun olanı satın alabilirsiniz.

 

Tukaş Domates Salçası 830 gr Kullanımı ve Yorumları

Tukaş Domates Salçası 830 gr Kullanımı ve Yorumları

Tukaş domates salçası, insanların birçok yiyecekte kullandığı ürün olarak piyasaya sunulmaktadır. Özellikle ham madde konusunda iyi bir seçenek olmasından ötürü de Tukaş marka tarafından üretilmekte olan tüm salça çeşitleri yüksek miktarlarda satılır. Domates salçası konserveleri farklı boyutlarda ve gramajlarda olabilir. Özellikle 830 gram olarak hazırlanmış olan paketler, birçok insan tarafından tercih edilmektedir. Boyut olarak ne fazla ne de eksik olduğundan dolayı tam olarak bozulmadan kullanılır. Öte yandan daha yoğun bir şekilde salça kullanan kişiler için farklı boyutlarda da Tukaş marka domates salçaları bulunmaktadır. Bu noktada özellikle ev yemekleri ve 3 - 4 kişilik yemekler yapan insanlar için 830 gramlık konserveler yeterli sayılabilir. Tukaş domates salçası 830 gr yorumları doğrultusunda ürünün kalitesi ve kullanımı hakkında detaylı bilgiler alabilirsiniz. Bu sebeple yorumlara bakarak alışverişinizi gerçekleştirmeniz oldukça faydalı olacaktır. Konserve şeklinde sunulan bu ürünler uzun süreli raf ömründen dolayı evinizde de kolaylıkla saklayabilirsiniz. Tukaş domates salçasının birçok avantajı bulunmaktadır.

 

Tukaş Domates Salçası 830 gr Fiyatı

Tukaş Domates Salçası 830 gr Fiyatı

Tukaş markası tarafından üretilmekte olan konserve ürünler içerisinde birçok farklı içerik bulunmaktadır. Bunlar arasında şüphesiz ki en önemlisi domates salçası yer alır. Hemen hemen her evde bulunan bir ürün olduğundan çok yüksek miktarlarda satışı gerçekleştirilmektedir. Özellikle sıklıkla tercih edildiği bilinen Tukaş markası, rakipleriyle karşılaştırıldıklarında domates salçası özelinde büyük bir fark açmaktadır. İçerik bakımından ve kalite açısından oldukça önemli bir noktada bulunur. Bu durumda 830 gramlık olarak üretilmekte olan konserveleri satın alarak evinizde tadı damağınızda kalan yemekler yapabilirsiniz. Öte yandan restoranlar veyahut catering şirketleri için de uygun boyutlarda Tukaş marka domates salçası paketleri yer almaktadır. Tukaş domates salçası 830 gr fiyatı ve diğer detaylı bilgileri Trendyol’dan görüntüleyebilirsiniz. Aynı zamanda ürünler hakkında yorumları okuyabilir ve aklınıza takılan sorulara cevaplar alabilirsiniz.