Tunçmatik 2'li Akım Koruma Prizi Beyaz

354,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
364,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tunçmatik 2'li Akım Koruma Prizi Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mfelektronik Satıcı Ünvanı: YUSUF FUAT ÖZDAMAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4309019657400019 Vergi Kimlik Numarası: 6740283227
    Bu ürün mfelektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akım korumalı prizler
  • elektronik cihazların ani elektrik dalgalanmalarına, yüksek akım ve voltaj durumlarına karşı korunmasını sağlayan priz modelleridir. Oldukça kullanışlı ürünlerdir ve bağlı bulunan cihazların zarar görmesini engelleyen yapısı ile sıklıkla tercih edilir. Bu ürün, Tunçmatik markasının üretmiş olduğu Powersurge akım korumalı priz modelidir. Üstün kaliteli plastik malzemeden üretilmiştir ve yangına karşı dayanıklı gövde yapısına sahiptir. Tasarımı bakımından 2’li grup priz modeli olan bu ürün, beyaz renk görünümdedir. Üzerinde bulunan açma kapama anahtarı ile kullanımı kolay ve rahattır. Hassas elektrik ve elektronik cihazlarınızın elektrik şebekesinde meydana gelen surge ve yıldırımın sebep olabileceği etkilere karşı korunmasını sağlar. Tunçmatik Powersurge priz, enerji koruma fonksiyonuna sahiptir. Bu özelliği ile aşırı akım çektiği durumlarda otomatik sigorta devreyi keserek bağlı olan cihazların zarar görmesini engeller. Aynı zamanda sahip olduğu aşırı yük koruması sayesinde de aşırı akım çektiğinde otomatik sigortası devreyi keser ve cihazlarınızı koruma altına alır. 2’li akım korumalı priz, yüksek korumalı olan yapısıyla kullanıcıya güvenli kullanım olanağı sağlar. Çocuk emniyeti ile küçük çocuklarınızın parmaklarını prize sokmasını engeller. Böylece olası tehlikelerin de önüne geçilmiş olur. Geniş kullanım alanlarına sahip olan bu priz modeli
  • LCD ve Led TV, PC ve notebook, müzik sistemi, kombi, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı ve medikal ekipmanları gibi daha pek çok hassas elektronik cihaz ile birlikte kullanıma uygundur. Kullanıcıya yüksek performansta verimli kullanım imkanı sunan Tunçmatik akım korumalı prizin sahip olduğu sağlam ve kaliteli yapısı sayesinde uzun süreli kullanım ömrü bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Elektrik Prizi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tunçmatik Tsk5080 Powersurge 2'li Beyaz 525 Joule Enerji Koruma Prizi

Elektrikli aletleri prizlerde oluşan enerji hatalarından korumak için priz koruyucu ürünler oldukça faydalıdır. Tunçmatik enerji koruma prizi, şebeke elektriğinde ortaya çıkabilecek kaçak, dengesiz voltaj, yıldırım ve benzeri problemlere karşı önlem almaya yardımcı olur. Özellikle buzdolabı, televizyon, fırın gibi sürekli enerjiye bağlı kalması gereken ürünler, priz koruyucu ile güvenli şekilde kullanılabilir. 3000 ampere kadar koruma sağlayan Tunçmatik Powersurge 2’li enerji koruma prizi, çocuklar için de ek önlem almanıza yardımcı olur. Yangına dayanıklı plastik gövdesiyle akım sırasında oluşan aksaklıklara karşı güvenli kullanım imkânı verir. Özellikle fişleri prize takarken sık sık karşılaşılan küçük elektrik kaçaklarına karşı oldukça dayanıklıdır. Sağ açılı prizlere sahip ürün, oldukça kolay kullanım olanağı sunar.

  • Maksimum akım: 3000 amper
  • Koruma kapasitesi: 525 joules
  • Renk: Beyaz-turuncu

Tunçmatik Enerji Koruma Prizi Kaliteli midir?

Tunçmatik Enerji Koruma Prizi Kaliteli midir?

Tunçmatik enerji koruma prizi, elektrikli aletlerinizi daha güvenli kullanabilmeniz için üretilir. Bu ürün, özellikle siz evde yokken de çalışması gereken önemli beyaz eşyaların yüksek akımdan ve kaçaklardan korunması için oldukça faydalıdır. Tunçmatik priz, dayanıklı ve şık tasarımı ile tüm yaşam alanlarına uyum sağlar. Kaliteli materyallerden üretilen priz, çevreyi ve kendini elektrik kaçaklarından kaynaklı yanmaya karşı korur. Ürün, darbe ve sürtünme gibi dış etkenlere karşı da dayanıklıdır. Enerji koruma prizi, sunduğu koruyucu özellikler ve tüm aksamı ile son derece kalitelidir. Tek prize takılan bu ürün, giriş sayısını artırmasından dolayı da beğeni kazanır. Bir fişi doğrudan prize takarken yaşanan küçük elektrik kaçaklarını engelleyerek korku ve endişenin önüne geçer. Tunçmatik enerji koruma prizi, tüm elektrikli aletleri yüksek performansla kullanmak için de etkilidir.

Tunçmatik Enerji Koruma Prizi Nasıl Kullanılır?

Tunçmatik enerji koruma prizi, kolay ve güvenli kullanım imkânı ile her kesimden beğeni kazanır. 10 amper otomatik sigortası bulunan ürün, kullandığınız enerjiyi dengesiz akımlara karşı emniyete alır. Koruma prizi, üzerinden 10 amperden fazla elektrik geçtiğinde otomatik olarak kapanır. Sigorta, elektrik kaçakları veya dengesiz akımlardan korunmaya yardımcı olur. Tunçmatik priz, otomatik engelleme sistemi ile kontrol etmenize gerek kalmadan güvenliğinizi sağlar. Evin elektrik tesisatını koruyan bu ürün, fişli tasarımı ile doğrudan prize takılarak kullanılır. Bu sayede bulunduğu ortamdaki priz sayısını da artırmış olur. Bu ürün televizyon, sinema sistemi, ses sistemi, buzdolabı, çamaşır makinesi, telefon, bilgisayar, kombi, fırın ve daha birçok eşya için kullanılabilir. Açma kapama tuşu, ürünün kolayca kullanılır hâle gelmesini sağlar. Gerek duyulmadığı zamanlarda kapatılabilir, çocuk kilidiyle tamamen korumaya alınabilir.

Tunçmatik Enerji Koruma Prizi Neden Kullanılmalıdır?

Tunçmatik prizi, uzun elektrik kesintilerinin ardından prize takılı olan tüm aletleri, birden ve yüksek voltajla gelen akıma karşı korur. Bu sayede hem yangın ve elektrik çarpması gibi tehlikelerden korunur hem de yeni bir elektronik alet masrafından kurtulursunuz. Tunçmatik 2li akım korumalı priz, dayanıklı ve kaliteli parçaları sayesinde akım dengesizliklerinden kaynaklanan yangınlara karşı da önlem alır. Yanmaya karşı dayanıklı materyallere sahip ürün, her koşulda sizi ve ev eşyalarınızı korur. Tunçmatik enerji koruma prizi, tamamen kullanılmaz hâle gelmese bile küçük akım dengesizliklerinden oluşabilecek makine arızalarının da önüne geçer. Aynı zamanda çocuk kilidi özelliği bulunan ürün, küçükleri de olası tehlikelerden korur. Bunun gibi birçok niteliği bulunan Tunçmatik enerji koruma prizi, evinizi daha güvenli ve konforlu hâle getirmek için kullanılmalıdır. Siz de Tunçmatik Powersurge 2’li enerji koruma prizi yorumlarını inceleyerek bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.