1
Reflektörler kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

tuning shop Uçak Kanadı Led Lamba

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
79,99 TL
10 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
84,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
99,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

tuning shop Uçak Kanadı Led Lamba

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MorzaPazari Satıcı Ünvanı: HİBANA MEDİKAL SAĞLIK VE TEKSTİL LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0462085942800001 Vergi Kimlik Numarası: 4620859428
    Bu ürün MorzaPazari tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • UÇAK KANADI RGB LED 7 Farklı Seçeneği Her araca Uygun Kendinden Sarjlı ( Kutu içi aparat görselde Mevcuttur )
Geri Bildirim Ver

Tuning Shop Uçak Kanadı Led Lamba Uçak Çakarı LED

Görüş açısının azalması trafikte istenmeyen olaylara neden olabilir. Sisli, karanlık ya da yoğun yağışlı havalarda taşıt kullanmak, sürücüleri negatif yönde etkiler. Tuning Shop led lamba, otomobil, motosiklet, bisiklet ve drone gibi araçlarda kullanılabilen, trafikteki görünürlüğünüzü arttıran bir çakar lambadır. Şarjlı ve kablosuz şekilde, gün batımında ve hava karardığında çalışmaya başlayan bu cihaz size, zorlu hava koşullarında da eşlik eder. Kolay kuruluma sahip bu ürün ile trafikteki varlığınızı belli edin.

 
  • Kolay kurulum ve bağlantı
  • 7 farklı renk seçeneği
  • Uygun fiyat

Tuning Shop Led Lamba Özellikleri

Tuning Shop Led Lamba Özellikleri

Lamba ve led gibi aydınlatma cihazları kurulum ve bağlantı yönünden müşterilere zorluk çıkartabilir. Tuning shop uçak çakarı led, kolay kurulum ve bağlantı özelliğiyle öne çıkan bir aydınlatma sistemidir. Kutunun içinde bulunan küçük aparatlar sayesinde cihazınıza sabitleyin ve ayrı olarak bulunan lastikler ile ledleri kolayca bağlayın. Görüş mesafenizi oldukça arttıran bu cihazlar şarjlı ve kablo derdi olmadan çalışır. Son teknoloji bataryaya sahip olan ürünün kullanım ömrü uzun, şarj olma süresi ise kısadır. Hafif bir tasarıma sahip olan bu led lamba küçük ve ergonomiktir. Kullanacağınız araç ve cihazda yer kaplamaz ve ağırlık yapmaz. Yedi ayrı renk seçeneğini tek tuşa basarak halledebilirsiniz. Bu özelliği ile de kolay kullanıma sahip olan ürün, sıkıntısız şekilde çalışır ve her araçla uyumludur. Tuning shop led lamba ile sürüş zorluğunuzu azaltıp görüş açınızı arttırın. Kesintisiz ve görüş mesafeniz düzgün bir şekilde yolunuza devam edin.

 

Tuning Shop Led Lamba Avantajları ve Yorumları

Tuning Shop Led Lamba Avantajları ve Yorumları

Tuning shop uçak kanadı led lamba yorumları ürünün birçok avantajlara sahip olduğunun göstergesidir. Kolay kuruluma sahip olmasının yanı sıra ergonomik, kablosuz ve uzun şarj ömrüne sahiptir. Öte yandan yedi farklı renk seçeneği ile led haznesi geniş bu ürün müşterilere sağladığı avantajlar ile ön plana çıkar. Aydınlatma mesafesi uzun ve tek tuşla halledebileceğiniz kolay kullanımı avantajlarından bir diğeridir. Kötü hava koşulları ve karanlık yolları sorun etmeden bu led sistemi ile sürüş keyfinizi devam ettirin. Hızlı yanıp sönme, yavaş yanıp sönme ve sürekli aydınlatma seçenekleri ile trafikteki varlığınızı belli edin. Diğer araç ve kendinizi uzun yollarda ışıksız bırakmayıp, trafik kazalarının önüne geçin. Drone gibi cihazlarınızla da tam uyumlu olan bi led sistemini dilediğiniz aracınızda kullanın. Tuning Shop uçak kanadı led lamba tüm araçlara tam uyumlu şekilde geliştirilmiştir. Yedi ayrı renk seçeneği ile birlikte istediğiniz yere kolayca bağlanıp kullanılabilen bu aydınlatma sistemi ile zahmetli hava koşullarında sürüş deneyiminizi arttırın.

 

Tuning Shop Led Lamba Fiyatı

Tuning Shop Led Lamba Fiyatı

Müşteri memnuniyetini prensip haline getiren bu marka pek çok avantajını bu led lamba ile kullanıcılarına sunar. Tuning Shop uçak kanadı led lamba fiyatı buna göre belirlenir. Ergonomik, kolay kuruluma sahip bu son teknoloji led lambanın tüm özellikleri ve avantajları fiyatı en alt kademeden etkiler. Böylece müşteri memnuniyeti hedeflenir. Zorlu hava koşullarında ve ışığın az olduğu yollarda aydınlatmanızı sağlayan ve görüş mesafesini arttıran bu cihazı kolayca aracınıza bağlayıp sürüş keyfinizi arttırın. Öte yandan tek tuşla istediğiniz ayarda bu ledi kullanabilirsiniz. Kablosuz şekilde ve aracınıza ağırlık yapmayacak şekilde tasarlanmış bu son model aydınlatma sistemiyle her hava koşulunda güvenli bir şekilde yolunuza devam edin. Tuning shop led lambaya uygun fiyat avantajıyla Trendyol’dan ulaşabilir ve dilerseniz birkaç adet alarak stok yapabilirsiniz.