Tupperware Çift Süzgeç

399,11 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
745 TL399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Çift Süzgeç

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Her Şey Eve Teslim Satıcı Ünvanı: DENİZLİ TEKNOLOJİ BİLİŞİM DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292118169700001 Vergi Kimlik Numarası: 2921181697
    Bu ürün Her Şey Eve Teslim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9Küçük süzgeç: 400 ml, ø 20 cm x 4 cm boyutlarındadır. Büyük süzgeç: 2 lt, ø 23 cm x 11 cm boyutlarındadır. Gıdalarınızın süzülmesi, sudan geçirilmesi ve buzunun çözdürülmesi için kullanılır. Düz süzgeç, büyük süzgeçin üstüne yerleştirilerek narin sebze ve meyvelerin zedelenmeden yıkanmasını sağlar. Tutacağın karşı ucunda bulunan yarım daire şeklindeki dil sayesinde süzgeci büyük boy kaplarda da kullanabilirsiniz Dış gövdenin ayakları bir çok tupperware ürününün üzerine oturtarak rahatlıkla kullanabilmenizi sağlar. Bpa içermez

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Boyut/Ebat 15 x 17
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Tupperware Çift Süzgeç

Mutfaklarda kullanılan araçların kalitesi ve hammaddesi sağlık açısından önemlidir. Tupperware markası kalitesi ile tanınan bir firmadır. Yumuşak dokulu olan bu ürünler polietilen ve polipropilen maddesinden üretilir. Bu maddeler insan sağlığına zararlı maddeler içermediğinden güvenle kullanılabilir. Tupperware çift süzgeç 11086744 modeli uzun ömürlüdür. Gıdaların düzgün bir şekilde süzülmesini, sudan geçirilmesini ve buzdan arınmasını sağlar. İkili olarak satışa sunulan setteki küçük süzgeç 400 ml ve 20 cm x 4 cm boyutlarındadır. Büyük parça ise 2 lt ve 23 cm x 11 cm boyutlarındadır. Düz olan küçük kısmı büyük süzgece yerleşerek sebzelerin ve meyvelerin zarar görmeden yıkanmasını sağlar. Kolay temizlenebilir bu ürün bulaşık makinesinde yıkanabilir. Son derece pratik kullanıma sahip olan Tupperware süzgeç özellikleri şunlardır:

  • İki parça
  • Kolay kullanım
  • Sağlıklı materyal

Şık Tasarımlı Tupperware Süzgeç Çeşitleri

Şık Tasarımlı Tupperware Süzgeç Çeşitleri

Tupperware ürünleri kullanım kolaylığı ve tasarımları ile öne çıkar. Müşteriler tarafından beğenilen ikili süzgecin ayakları, kullanım esnasında size kolaylık sağlar. Aynı zamanda markanın birçok ürünüyle de birlikte kullanma imkanı sunan bu ayaklar, devrilmeyi önler. Tupperware çift süzgeç, tutacağının karşı ucundaki yarım daire şeklindeki dili sayesinde süzgecin büyük boy kaplarda da kullanımını sağlar. Tupperware süzgeç çeşitleri arasındaki bu parça, çevre dostu bir ürün olması ile öne çıkar. İçeriğinde bulunan maddeler doğaya zarar vermez. İnsan sağlığına zararlı BPA maddesini içermez. Her mutfakta bulunması gereken bu ürün işlerinizi kolaylaştırır. Kullanışlı tasarımı ile pratik bir şekilde sebze ve meyvelerinizi yıkamanızı sağlar. Süzgeçler kullanım alanlarına göre farklı boylarda üretilir. Bu ürün ikili tasarımı sayesinde iki boy süzgece sahip olmanızı sağlar. Ayrıca model, rengi ve tasarımı ile kullanımını zevkli hale getirir.

Kullanımı Kolay Tupperware Çift Süzgeç

Kullanımı Kolay Tupperware Çift Süzgeç

Evlerde çok vakit geçirilen yerlerden birisi mutfaklardır. Yemek yaparken rahat bir kullanım sağlayan bir süzgece sahip olmak gündelik işlerinizi kolaylaştırır. Sebzeler ve meyvelerin zararlı maddelerden arındırılması için iyice yıkanması önemli bir adımdır. Süzgeçler pratik olması nedeniyle mutfaklarda sıkça kullanılan ürünlerdir. İşlevsel tasarımı ile öne çıkan çift süzgeç gıdalarınızı yıkadıktan sonra düzgün bir şekilde süzülmesini sağlar. İdeal boyutta olması sayesinde mutfakta fazla yer kaplamaz. Bu ürünle yiyecekler yıkandıktan oluşan artıkların lavabo giderini tıkaması engelleyebilirsiniz. Buzluktan çıkarılan gıdalarımızın buzu çözülürken etrafı kirletmeden süzülmesini sağlayabilirsiniz. Tupperware çift süzgeç kullananlar çevirme işlemine gerek kalmadan gıdaların çift taraflı şekilde süzülmesini sağlayabilirler. Bu ürünü kaliteli yapısı ve sağlıklı olması sayesinde mutfağınızda severek kullanabilirsiniz. Siz de Tupperware tarafından satışa sunulan bu kullanışlı seti satın alarak işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Avantajlı Tupperware Çift Süzgeç Fiyatları

Avantajlı Tupperware Çift Süzgeç Fiyatları

Küçük ve kullanışlı mutfak gereçleri mutfakta geçirilen zamanı kısaltarak zaman kazandıran ürünlerdir. Süzgeçler mutfaklarda birçok iş için kullanılır. İşlevsel tasarımı ile öne çıkan bu ürün mutfaktaki yeni yardımcınız olabilir. İkili süzgece sahip bu model şık ve estetik bir görünüme sahiptir. Bu ürün ile gıdalarınızı hızlıca yıkayabilir yemek için ayırdığınız süreden kazanabilirsiniz. Sıcağa karşı dayanıklı yapısı sayesinde şekli bozulmaz. İkili yapısı sayesinde bu modeli farklı yıkama işlemlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca ayaklı olması da size kolaylık sağlayan diğer bir özelliğidir. Tupperware çift süzgeç yorumları ürünü satın alanların görüşlerini içerir. Ürünü satın almadan önce bu değerlendirmeleri inceleyebilir ve fikir edinebilirsiniz. Tupperware çift süzgeç fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. Ergonomik tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlayan bu ürünü avantajlı fiyatıyla Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.