Tupperware Çok Amaçlı Sürahi 2 Lt.

420 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Çok Amaçlı Sürahi 2 Lt.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Butikhanimeli Satıcı Ünvanı: NİLGÜL MELEK ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7950522537
    Bu ürün Butikhanimeli tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Tupperware Çok Amaçlı Sürahi 2 lt

Sürahiler, günlük hayattaki pek çok işi kolaylaştıran tasarımlardır. Gün içinde kaç litre su içtiğinizi hesaplayabilmenize yarayan Tupperware markalı bu ürün, oldukça kullanışlı bir yapıdadır. Tupperware çok amaçlı sürahi 2 lt 0020668 tasarımıyla ve fonksiyonel yapısıyla dikkat çeken bir alternatif olarak beğeninize sunulur. Vücudunuzun gün boyu alması gereken su miktarını ayarlayabilmenizi sağlar. Aynı zamanda pek çok farklı amaca hizmet eden Tupperware markalı sürahi, mutfağınızın vazgeçilmez parçası olmaya adaydır. Dilerseniz suluk dilerseniz de yağdanlık amacıyla kullanabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra pirinç gibi küçük taneli bakliyatlarınızı da sürahide gönül rahatlığıyla muhafaza edebilirsiniz. Siz de birden fazla amaca hizmet eden Tupperware çok amaçlı sürahi 2 lt yorumları ve müşterilerin görüşlerini okuyarak ürüne sahip olabilirsiniz.

  • 2 lt hacim
  • Plastik malzeme
  • Renkli kapak tasarımı

Kaliteli Tupperware Çok Amaçlı Sürahi

Kaliteli Tupperware Çok Amaçlı Sürahi

Tupperware çok amaçlı sürahi yorumlarını incelediğiniz zaman üründen pek çok kişinin memnun kaldığını görebilirsiniz. Siz de bu özel tasarıma sahip olarak evinizin veya ofisinizin konforunda ürünü deneyimleyebilirsiniz. Katı ya da sıvı tüm ürünleri muhafaza edebileceğiniz tasarım, kaliteli materyalleri sebebiyle uzun ömürlü bir seçenek olarak ön plana çıkar. Tupperware’in adından sıkça söz ettiren dayanıklı ürünleri arasında girmeyi başaran sürahi tasarımı ile mutfakta keyifli bir deneyim yaşarsınız. Birden fazla satın alarak ürünü farklı amaçlar doğrultusunda da pratik şekilde kullanabilirsiniz. Tupperware çok amaçlı sürahi 2 lt kullananlar tarafından yapılan yorumları incelediğiniz zaman birçok kişi tarafından tercih edildiğini görebilirsiniz. Model, farklı amaçlara hizmet eden bir alternatiftir. İster yağ ister süt isterseniz de yalnızca suyunuzu koymak için kullanabilirsiniz. Dilerseniz hediye etmek amacıyla da satın alabilirsiniz.

Şık Tupperware Çok Amaçlı Sürahi

Şık Tupperware Çok Amaçlı Sürahi

Tupperware çok amaçlı sürahi 2 lt kaliteli materyallerden üretilen, insan sağlığı için de son derece ideal bir seçenektir. Siz de çok amaçlı sürahi 2 lt Tupper tasarımına sahip olarak hem kendiniz hem de aileniz için sağlıklı bir seçim yapabilirsiniz. Kaliteli materyallerden üretilen Tupperware markalı çok amaçlı sürahi 2 lt insan sağlığı için de uygun bir tasarımdır. Böylelikle içine su, süt ya da herhangi bir gıda ürününü rahatlıkla koyabilirsiniz. Aynı zamanda bazı yemeklerinizi ve içeceklerinizi de bu sürahinin içinde muhafaza edebilirsiniz. Mutfağınızın her alanında kullanıma uygun olan bu tasarımla pratik bir deneyim yaşama şansı elde edersiniz. Bir adetten fazla satın alabileceğiniz ürün, aynı zamanda da tüm bakliyatlarınızı dekoratif şekilde muhafaza etme imkanı sunar. Böylelikle mutfağınızda hoş bir uyum yakalamış olursunuz.

Tupperware Çok Amaçlı Sürahi 2 lt Özellikleri

Tupperware Çok Amaçlı Sürahi 2 lt Özellikleri

Çok amaçlı sürahi tasarımı evinizde, ofisinize, mutfağınızda ve daha birçok yerde rahat kullanım imkanı sunar. Dekoratif bir ürün olmasının yanı sıra hem kullanışlı hem de pratik yapıya sahiptir. Pek çok farklı bakliyatı muhafaza ederken aynı zamanda süt, yağ ve suyunuzu da saklayabilirsiniz. İster mutfağınızda isterseniz de evden çıkarken yanınızda taşıyabileceğiniz bir üründür. Aile piknikleri, geziler, mangallar ve daha birçok farklı organizasyonda ürünlerinizi Tupperware marka sürahiye koyarak gideceğiniz yere götürebilirsiniz. Tupperware çok amaçlı sürahi 2 lt fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. Rakamlar, pek çok kişinin bütçesine hitap eder. Kolay ulaşılabilir ve konforlu bir deneyim sunan ürünü kullananların yorumlarını da inceleyerek model hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz de Trendyol aracılığıyla beğeni kazanan bu tasarımı inceleyip gönül rahatlığıyla satın alarak bu deneyimi yaşayabilirsiniz.