Tupperware Detoks Şişe 700 Ml (Suluk Ve Matara)

941,60 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tupperware Detoks Şişe 700 Ml (Suluk Ve Matara)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marifetli Eller Satıcı Ünvanı: SONGÜL KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2119910966400001 Vergi Kimlik Numarası: 5790417080
    Bu ürün Marifetli Eller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tupperware Detoks Şişe 700 ml (Suluk ve Matara) Tupperware geniş ürün yelpazesi ve eşsiz satış hizmetiyle dünyanın en çok tercih edilen mutfak ürünleri firmasıdır. Kalitesi, dayanıklılığı ve sunduğu kariyer fırsatlarıyla kurulduğu 1946 yılından beri tüm dünya kadınlarının hayatlarını değiştiren Tupperware, Türkiye'de de 1996 yılından bu yana deneyimiyle mutfaklarımızda yerini almaya devam ediyor. Sağlıklı, lezzetli ve taze su içme deneyimi için Detoks Şişe! Detoks, toksinlerden arınmanızı ve canlılığınızı geri kazanmanıza yardımcı olur. Aynı zamanda sonbahar/kış aylarında çok daha enerjik olmanızı sağlar. Mevsim sebzeleri ve meyvelerini tercih edeceğiniz detoks kürünüze, 30 dakikalık yürüyüş gibi fiziksel aktivitelerle birlikte başlamanız oldukça faydalı olacaktır. Eğer zaten spor yapıyorsanız, detoks kürünüzü devam eden rutininize ilave edebilirsiniz
  • sadece besin miktarınızı ihtiyaçlarınıza göre ayarlamanız yeterli olacaktır. Günde 2 lt su tüketmeniz tavsiye edilir ancak yoğun fiziksel aktivitede olduğunuz günlerde düzenli olarak su miktarını arttırabilirsiniz. Ürün Özellikleri · Detoks karışımlarınız için kullanımı pratik ve kolaydır. · Kolay kapak yapısı ve alt ve üst kapağında bulunan contaları sayesinde sızdırmaz. · Detoks kürünüzü, ister narenciye aparatı yardımıyla, ister Detoks Şişe’nin haznesini doldurarak dilediğiniz gibi hazırlayabilirsiniz. · Demlemek için kullanacağınız gıdaları, detoks suyunuza karıştırmadan kullanabilirsiniz. · Demleme işlemi için maksimum 65°C sıcaklıkta su kullanılabilir. · Detoks suyunuz Detoks Şişe'nin üzerinde bulunan çizginin altına geldikten sonra, şişenizi ters çevirip suyunuzu tazeleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite >550 ml
  • Materyal Plastik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver