Tupperware Modern Peri Büyük Spatula

275 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,11 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Modern Peri Büyük Spatula

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASYAM Satıcı Ünvanı: AYŞE ÇIKAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2490767828
    Bu ürün ASYAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 1 Adet Modern Peri Büyük Spatula
  • ÜRÜN AÇIKLAMASI 200 dereceye kadar dayanıklıdır. Hem sıcak hem de soğuk yemeklerde kullanılabilir. Ergonomik tutma kısmı kaymaz. Geniş ağız yapısı sayesinde börek, lazanya omlet gibi gıdalarınızın parçalanmadan servis edilebilmesini sağlar. Delikli yapısı yiyeceğinizdeki fazla yağın süzülmesini sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Tupperware Modern Peri Büyük Spatula 88888890

Şık tasarımı ile dikkat çeken Tupperware modern Peri büyük spatula 88888890 sunduğu özellikler ile sıklıkla tercih edilir. Fonksiyonelliği kadar şıklığına da önem verilerek tasarlanan ürün oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Yanmaz ve yapışmaz Tupperware modern Peri büyük spatula uzun yıllar kullanabileceğiniz materyallerden tasarlanır. Hem insan sağlığına hem de kalite standartlarına uygun olarak dizayn edilip size sunulan bu seçeneği her ortamda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yanmayan, yapışmayan ve ısıya dayanıklı yapısı sebebiyle hem evde hem de dilerseniz piknik ve mangal organizasyonlarınızda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Pratik kullanımı ile size kolay kullanım sunan Tupperware spatula rahatlığını gittiğiniz her ortama taşıma ayrıcalığını yaşarsınız. Siz de bu deneyimi yaşamak ve ürünün özelliklerini deneyimlemek için rahatlıkla satın alabilirsiniz.

  • Ergonomik
  • Kaymaz gövde
  • Geniş ağız yapısı

Kullanışlı Tupperware Peri Spatula Özellikleri

Kullanışlı Tupperware Peri Spatula Özellikleri

Tupperware Peri spatula gövde kısmının kaymaz yapısı sayesinde mutfakta vakit geçirmekten hoşlanan müşterileri memnun eder. Yeni tarifler deneyenlerin arzu ettiği hızlı ve pratik mutfak eşyaları arasında yer alır. Tupperware modern Peri büyük spatula yorumları da incelendiğinde görüleceği gibi müşterilerin deneyimleri ve görüşleri oldukça olumludur. Siz de bu pratik kullanımı yaşamak için kılavuz niteliğinde yorumları inceleyerek ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz. Mutfakta geçirilen zamandan tasarruf sağlayan spatula tasarımı ile müşterilerine kullanım kolaylığı ve pratikliği sağlar. Ürünün kaymaz yapısı, beklenmedik kazalara sebebiyet vermez ve ekstra efor harcamanıza da engel olur. Aynı zamanda yapışmaz yapısı ile ısıya dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Deneyimli müşterilerin ürünü tavsiye etme sebeplerinden biri olan ergonomik yapısı da ürünün öne çıkan kullanışlı ve konforlu özellikleri arasında yer alır.

Şık Tasarımı ile Modern Peri Büyük Spatula

Şık Tasarımı ile Modern Peri Büyük Spatula

Modern Peri büyük spatula 200 derece sıcaklığa kadar dayanıklı bir üründür. Kaymaz gövde yapısı ve ergonomik tasarımı ile mutfağınızda konforlu bir deneyim yaşamanızı sağlar. Geniş ağız yapısına sahip olan Tupperware modern Peri spatula ile büyük ebatlarda yaptığınız tarifleri tek seferde arkalı ve önlü olarak pişirebilirsiniz. Tupperware spatula tasarımı mutfakta vakit geçirmekten hoşlananların aradığı pratik kullanımı müşterilerine sunar. Ürün, mutfakta sağladığı zaman tasarrufu sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürünü evinizde, mangal ya da piknik gibi organizasyonlarınızda kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz. Ürüne sahip olarak çok amaçlı kullanımı ve sunduğu pratik deneyimlerden faydalanabilirsiniz. Böylece gittiğiniz her ortamda kendi mutfağınızda alışmış olduğunuz konforu da yaşama şansı elde edersiniz. Siz de ürünü satın alarak mutfağınızda ürünün sunduğu konfor ve rahatlık deneyimi sayesinde zaman tasarrufu sağlayabilirsiniz.

Avantajlı Tupperware Modern Peri Büyük Spatula Fiyatları

Avantajlı Tupperware Modern Peri Büyük Spatula Fiyatları

Tupperware modern Peri büyük spatula fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de hem ekonomik hem de kullanışlı Tupperware modern Peri büyük spatula kullananlar arasına katılmak için ürünü detaylı olarak inceleyip satın alabilirsiniz. Evinizin rahatlığında, tüm tariflerinize uygun ve ısıya dayanıklı olan bu ürünü deneyimleyebilirsiniz. Ürün, yanmaz dokusu ve ısıya dayanıklı materyali ile dikkat çekici bir tasarıma sahiptir. Alıştığınız konfordan sizi alıkoymayan ürün, kaliteli hammaddeler kullanılarak dizayn edilir. Bu sayede yıllar boyu istediğiniz ortamda rahatlıkla kullanma şansı elde edersiniz. Siz de ayrıcalıklı özellikleri ve şık yapısı ile Tupperware’in yanmaz, yapışmaz spatulasına kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Trendyol üzerinden ürünü inceleyip, müşteri yorumlarına detaylı olarak göz atarak bu ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir ve mutfağınızda ürünün sunduğu pratik özellikleri deneyimleyebilirsiniz.