Tupperware Modern Peri Çok Amaçlı Kaşık Mavi Servis Kaşığı Hsgl

299,11 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Modern Peri Çok Amaçlı Kaşık Mavi Servis Kaşığı Hsgl

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Her Şey Eve Teslim Satıcı Ünvanı: DENİZLİ TEKNOLOJİ BİLİŞİM DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0292118169700001 Vergi Kimlik Numarası: 2921181697
    Bu ürün Her Şey Eve Teslim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TUPPERWARE ÜRÜNLERİ VE ÖZELLİKLERİ HAKKINDA HER ŞEY BURDA!!! && FOTOĞRAF, ÜRÜN&& ÖNEMLİ : BİRDEN FAZLA YAPTIĞINIZ ALIŞVERİŞLERDE ÜRÜNLERİNİZ TEK BİR KOLİDE VE TEK KARGO İLE GÖNDERİLİR . Tupperware MODERN PERİ ÇOK AMAÇLI KAŞIK ** Adet fiyatıdır. ** Tupperware Modern Peri Çok Amaçlı Kaşık 15 ml kapasiteye sahiptir. ** Yemeklerinizi rahatlıkla karıştırmanızı sağlar. ** Küçük ölçekli servislerinizde kullanmak için idealdir. ** Tupperware mutfağınızda ideal çözümler sunar. && Tupperware MODERN PERİ SERİSİNİN PÜF NOKTALARI && ** Kızgın yağ içerisinde kullanıma uygun değildir. ** Pişirme esnasında ocaktaki tava veya tencere ile fırındaki pişirme kabının içerisinde bırakmayınız. ** Modern peri çırpıcı haricindeki diğer modern peri serisi 200 derece ısıya dayanıklıdır. ** Tel çırpıcı ve Süper kevgir ile kaynar suyun içerisinden yumurta, patates ve haşladığınız sebzeleri rahatça alabilirsiniz. ** Yanma garanti kapsamında değildir. ** Tupperware modern peri serisi bulaşık makinesinde yıkanabilir. **Not** Tupperware ürünlerinin garanti kapsamına girmesi için faturalı olmasına gerek yoktur. Kırık veya arızalı ürünlerinizi en yakın Tupperware ofisine bırakarak ya da bizimle iletişime geçerek, garanti kapsamında ürünün değişimini yapabilirsiniz. Tupperware ürünleri çatlama, soyulma, kırılma ve bükülmelere karşı 10 yıl garantilidir. . ** Tupperware ürünleri hangi maddeden yapılıyor** ** Yumuşak kapaklar POLİETİLEN maddesinden üretiliyor.Bu madde yapay kalp kapakçığı üretiminde de kullanılır. ** Gövdeler ve kapaklardan biraz daha serttir POLİPROPİLEN maddesinden yapılır.Bu madde de buzdolapların iç gövdesinin ham maddesidir. ** Cam görünümlü kristalin serisinin ham maddesi POLİKARBONAT ’tır. Bu madde de miyop, hipermetrop gibi göz rahatsızlığı bulunan kişilerin taktığı LENS ’in ham maddesidir. ** Silikon kalıpların ham maddesi de bildiğimiz göğse, dudağa vs. konulan SİLİKON maddesiyle aynıdır. TÜM BU MADDELER ZARARLI OLSAYDI, VÜCUDUMUZ BU MADDELERİ KABUL EDER MİYDİ SİZCE ?

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver