Türk Dil Kurumu Yayınları Tdk Okullar Için Yazım Kılavuzu

78 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
2.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Türk Dil Kurumu Yayınları Tdk Okullar Için Yazım Kılavuzu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitap dükkanı Satıcı Ünvanı: MUHARREM BİCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1690500056
    Bu ürün kitap dükkanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Not: Yazım Kılavuzu iki farklı renk ile basılmış olup, gönderiler renk farkı gözetmeksizin yapılacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Türk Dil Kurumu Yayınları TDK Yazım Kılavuzu Okullar için

Türkçe dili karmaşık bir yapıya sahip olan ve farklı dil bilgisi kuralları olan bir dildir. Zaman içerisinde kelimelerin Türkçeleştirme çabası içerisinde bir yazım kılavuzuna ihtiyaç duyulmuştur. Çünkü herkes kendi dilinde kullanabileceği kelimelerin nasıl yazıldığı hakkında doğru fikre sahip olmayabilir. Üstelik teknolojinin gelişmesi ile dile yeni sözcükler girmektedir ve bu dillerin nasıl yazılacağı da kafa karışıklığına neden olabilir. Bu durumda bir yazım kılavuzu bulundurmak her zaman iyi bir fikir olabilir.

 
  • İki farklı renk
  • Türkçe dil
  • Normal boyutlarda

Türk Dil Kurumu Yayınları Yazım Kılavuzu İçeriği

Türk Dil Kurumu Yayınları Yazım Kılavuzu İçeriği

Türkçe başlı başına kolay bir dil olmadığı için özellikle öğrenirken başlarda zorluk çekebileceğiniz bir dil yapısına sahiptir. Farklı dil kurallarına sahip olan Türkçede bazı kelimelerin okunuşu farklı yazılabilir. Bu durumda dili doğru kullanmak adına kelimelerin doğru yazılışını bilmek önem taşır. Kelimelerin doğru yazılışı için Türk Dili Kurumu tarafından oluşturulmuş yazım kılavuzlarına ihtiyaç duyabilirsiniz. Türk Dil Kurumu Yayınları Yazım Kılavuzu, TDK tarafından oluşturulmuş bir yazım kılavuzudur. İçerisinde ihtiyacınız olan tüm kelimelerin doğru yazılışı bulunmaktadır. Özellikle okul çağında bir öğrenciyseniz ve Türkçe dil yapısına ve kelime anlamları üzerinde hakimiyet sağlamak istiyorsanız bu yazım kılavuzu sizin için ideal bir seçenek olabilir. TDK Okullar için Yazım Kılavuzu ile kelimelerin doğru yazılışını öğrenebilir ve normal boyutları sayesinde dilediğiniz yere taşıyarak her yerde kullanabilirsiniz.

 

Türk Dil Kurumu Yayınları Yazım Kılavuzu İncelemesi

Türk Dil Kurumu Yayınları Yazım Kılavuzu İncelemesi

Eğer bir kelimenin nasıl yazıldığı hakkında kararsızsanız yazım kılavuzuna başvurabilirsiniz. Türk Dil Kurumu Yayınları okullar için yazım kılavuzu özellikle okul çağındaki öğrenciler için üretilmiş bir yazım kılavuzudur. İçerisinde Türkçedeki kelimelerin doğru yazılışları yer almaktadır. Normal boyutları sayesinde dilediğiniz yere taşıyabileceğiniz bu yazım kılavuzunu dilediğiniz yerde açıp kullanabilirsiniz. Ayrıca dil kurallarına daha fazla hakimiyet sağlamak istiyorsanız bu yazım kılavuzu sizler için ideal bir seçenek olabilir. Özellikle okul çağının ilk yıllarında Türkçe diline hakim olabilmek için kelimelerin doğru yazılışını ve Türkçe dil kurallarını doğru bir şekilde öğrenmeniz önemlidir. Bu yazım kılavuzu TDK tarafından hazırlandığı için güvenilir bir kaynak niteliği taşımaktadır. Bu sayede öğrenciler, Türkçe diline daha fazla hakim olabilmek için bu yazım kılavuzuna rahat bir şekilde başvurabilirler. Türk Dil Kurumu Yayınları Okullar için Yazım Kılavuzu yorumları ürün hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerinden oluşmaktadır. Bu yazım kılavuzunu kullananların çoğu, kılavuzun en güncel bilgilerle donatıldığını belirtmektedir.

 

Türk Dil Kurumu Yayınları Yazım Kılavuzu Yorumları

Türk Dil Kurumu Yayınları Yazım Kılavuzu Yorumları

Yazım kılavuzları, Türkçeye daha fazla hakim olabilmek adına pek çok kişinin başvurduğu en güvenilir kaynaklar arasında yer alır. Özellikle Türkçe dilinin geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için kurulan Türk Dil Kurumu tarafından hazırlanan bu yazım kılavuzu pek çok kişiye oldukça fazla fayda sağlamaktadır. Öğrenciler, okul yıllarının ilk yıllarında Türkçe diline daha fazla hakim olabilmek, kelimelerin doğru yazılışını öğrenebilmek ve dil kurallarına tam bir şekilde hakim olabilmek için yazım kılavuzuna ihtiyaç duyabilmektedirler. Bu ihtiyaç ve beklentilere cevap verebilmek için hazırlanan Türk Dili Kurumu Yayınları Okullar için Yazım Kılavuzu öğrencilerin başvurabilecekleri en güvenilir kaynaklar arasında yer almaktadır. Türk Dil Kurumu Yayınları okullar için yazım kılavuzu fiyatı detaylarıyla birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz ürünün siparişini hızlı ve güvenli bir şekilde tek tıkla oluşturabilirsiniz.