Türk Şeker Tarım Kristal Toz Şeker 5 Kg

159 TL
(31,80 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Türk Şeker Tarım Kristal Toz Şeker 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAGİMALL Satıcı Ünvanı: HASKARAKAYA GIDA TURİZM İNŞAAT OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0458046322900014 Vergi Kimlik Numarası: 4580463229
    Bu ürün BAGİMALL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sözleşmeli Tarım Kristal Toz Şeker Net 5kg %100 Şeker Pancarından Üretilmiştir
Geri Bildirim Ver

Türk Şeker Tarım Kristal Toz Şeker 5 Kg

Şeker yemeklerden içeceklere hatta kozmetik alanında bile kullanılan, hayatın her hemen hemen her alanında var olan bir üründür. Domatesli yemeklerde asitliği dengelerken tatlılarda ve içeceklerde lezzeti artırmaya yarar. Hatta evde vücut peelingi yaparken kristal toz şeker 5 kg kullanılabilir. Birçok kullanım alanı bulunan bu ürünün kalitesi büyük önem taşır. Kaliteli bir malzeme kullanmak isterseniz Türk Şeker Tarım kristal şeker ideal bir tercih olabilir. Türk Şeker tarafından üretilerek müşterilere sunulan toz besin, çevreye sağladığı faydadan dolayı da beğeni kazanır. Marka, müşterilerin şeker ihtiyacını karşılamakla birlikte pancar yetiştiren çiftçileri bilinçlendirip doğru tarıma yönlendirir. Siz de Türk Şeker Tarım kristal toz şeker 5 kg kullananlar arasına katılarak lezzetli yiyecek ve içecekler hazırlarken ülke ekonomisine katkıda da bulunabilirsiniz.

  • Kaliteli ve lezzetli
  • 5 kg’lik paket
  • Geniş kullanım alanı

Başarılı Türk Şeker Tarım Kristal Toz Şeker Üretimi

Başarılı Türk Şeker Tarım Kristal Toz Şeker Üretimi

Türk Şeker Tarım kristal toz şeker 5 kg satın alanlar, üretim sırasında ortaya konulan fark ve ürünün kalitesinden memnun kalır. Ürünün önemli özellikleri arasında pancarların herhangi bir aracı olmadan direkt çiftçiden alınması bulunur. Bununla birlikte pancarları üreten çiftçiler de firmadan modern tarımcılık ile ilgili eğitimler alır. Şekerin üretildiği temel gıdanın kaliteli olması elde edilen ürünü de kaliteli yapar. Pancar alındıktan sonra temizliği, sıcaklığı ve asitlik dengesi gibi faktörlere önem verilerek Türk Şeker kristal toz şeker 5 kg üretimine başlanır. Ürünün imalatından taşımacılığına kadar her aşamada süreç ülkenin sosyal ve ekonomik gelişimine katkıda bulunacak şekilde ilerletilir. Tarım için şeker pancarı ve tohum üretimine destek olur. Buna ek olarak gübre ve ilaç kullanımından dolayı endüstriye katkıda bulunur. Bu ürünü satın alarak tüm bu sürecin destekçisi olma şansını yakalayabilirsiniz.

Lezzetli Türk Şeker Tarım Kristal Toz Şeker Kullanımı

Lezzetli Türk Şeker Tarım Kristal Toz Şeker Kullanımı

Mutfakta kullanılan önemli malzemelerden olan bu besin, hamur işlerinden içeceklere, sütlü tatlılardan zeytinyağlı yemeklere kadar birçok farklı tarifte yer alır. Türk Şeker tarafından sunulan bu ürünü tercih ederek tüm bu yiyecek ve içeceklerin lezzetini artırabilirsiniz. Uzun bir süre kullanım sağlamak için Türk Şeker Tarım kristal toz şeker 5 kg alarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Tariflerde tercih edilen malzemeler, ortaya konulan yiyeceğin lezzetini büyük ölçüde etkiler. Kalitesi bir malzeme kullanılması durumunda alınan sonuç kişiyi memnun etmeyebilir. Türk Şeker markası sayesinde dilediğiniz her yiyeceği keyifle hazırlayabilir, lezzetli sonuçlar elde edebilirsiniz. Ürünün bir diğer önemli özelliği ise yemeklerin asitliğini dengeleme özelliğidir. Yoğun domates ya da domatesten türetilmiş malzemelerden yapılan yemekler asidik olur. Bu asidik tadı azaltmak ve yemeğin tadını güzelleştirmek için Türk Şeker kristal şekerini kullanabilirsiniz.

Türk Şeker Tarım Kristal Toz Şeker Fiyat Avantajları

Türk Şeker Tarım Kristal Toz Şeker Fiyat Avantajları

Türkşeker marka 5 kg’lik kristal toz şeker, kalitesi, üretim süreci, tadı ve avantajları sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Tarladaki tohumundan başlayarak paketlenmesine kadar her aşamasında büyük bir emek harcanır. Tüm bu özellikler göz önüne alınarak Türk Şeker Tarım kristal toz şeker 5 kg fiyat aralığı belirlenir. Yiyecek ve içeceklerin yanı sıra ürünü kozmetik amaçlarla da kullanabilirsiniz. Ev yapımı peeling için tarifinize bu üründen bir miktar ekleyebilirsiniz. Böylece kristal taneleri ölü deriyi vücuttan uzaklaştırıp pürüzsüz bir tene ulaşmanızı sağlar. Dilerseniz ürünü satın almadan önce diğer müşterilerin deneyimlerini de öğrenebilirsiniz. Trendyol üzerinden Türk Şeker Tarım kristal toz şeker 5 kg yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek detaylı bilgi edinebilirsiniz. Üretiminin her aşamasının özenle gerçekleştirildiği bu besinin tüm özelliklerine bakarak güvenle temin edebilirsiniz.