37,50 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
Kurumsal Fatura
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
48,51 TL
8.9
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Amok Koşucusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİ MAĞAZA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130895369800001 Vergi Kimlik Numarası: 4720223611
    Bu ürün AHİ MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Amok Koşucusu doktor olarak yardıma ihtiyaç duyan bir insana el uzatmanın vicdani yükümlülüğüyle kendi karmaşık duyguları arasında sıkışıp kalan bir adamın hikâyesidir. Hollanda Doğu Hint Adaları'nda görev yapan bir doktor, dara düşüp kendisine başvuran çok zengin bir kadının "yardım" talebini geri çevirir. Zira kadının mağrur ve hesapçı tavrı karşısında büyük bir öfkeye kapılmış, gururuna yenik düşmüştür. Ancak söz konusu olan insan hayatıdır. Kısa süre içinde pişmanlığın pençesine düşer. Kadına yardım etmeyi saplantı haline getiren doktor, Malezya halkında rastlanan bir nevi öldürücü delilik olan hummanın, amokun etkisi altına girer. (Tanıtım Bülteninden) İlk Baskı Yılı : 2016 Dil : Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI Amok Koşucusu 14117248

Amok Koşucusu, Stefan Zweig’in önemli eserleri arasındadır. İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basıma sunulan bu kitap Zweig’in kalemini güzelce yansıtmaktadır. Kitabın adını aldığı Amok Koşucusu kendisini karmaşık duygular içerisinde cebelleşirken bulan bir adamın hikayesidir. Doktor olan bu adama yardıma ihtiyaç duyan bir insana en uzatmanın vicdani yükümlülüğü ile savaşmaktadır. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, Amok Koşucusu’nu yeni basımları ile sizlere sunmaktadır. Hollanda Doğu Hint Adaları’nda görev yapan bir doktor, dara düşüp kendisine başvuran çok zengin bir kadının “yardım” talebini geri çevirir. Zira kadının mağrur ve hesapçı tavrı karşısında büyük bir öfkeye kapılmış, gururuna yenik düşmüştür. Ancak söz konusu olan insan hayatıdır. Kısa süre içinde pişmanlığın pençesine düşer. Kadına yardım etmeyi saplantı haline getiren doktor, Malezya halkında rastlanan bir nevi öldürücü delilik olan hummanın, Amok’un etkisi altına girer.

  • Stefan Zweig’in zengin kalemi
  • Zengin edebiyat deneyimi
  • Akıcı bir edebi dil

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Amok Koşucusu ve Stefan Zweig

Zweig edebiyat dünyasına kattığı pek çok eserle unutulmaz bir yazar haline gelmiş, ölümünden yıllar sonra bile hala okunmaktadır. Eserlerinin bu denli sevilmesi onun özgün kaleminden kaynaklanmaktadır. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Amok Koşucusu içeriği ile okuyucuya sade bir anlatımla edebiyat keyfi sunmaktadır. Bu sayede de yıllar boyu eskimeden kendisini okutmaktadır. Zweig’in bu eskimeyen kalemi Amok Koşucusu İş Bankası ile sınırlı değildir. Aynı zamanda okuyucular tarafından sevilen pek çok eseri de bulunmaktadır. Bu eserlerden bazıları; Acımak, Bir Kadının Yirmi Dört Saati, Kendileri ile Savaşanlar, Üç Büyük Usta, Lyon’da Düğün, Gömülü Şamdan, Korku, Wondrak, Olağanüstü Bir Gece, Satranç ve Değişim Rüzgarları örnek olarak verilmektedir. Zweig’in edebiyat dünyasına katkıları yalnızca bu eserlerle sınırlı değildir. Daha pek çok öykü ve biyografi alanında eserleri de bulunmaktadır.

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Amok Koşucusu İçeriği

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, Hasan Ali Yücel tarafından 1956 yılında kurulmuştur. Hasan Ali Yücel Millî Eğitim Bakanlığı yaptığı dönemlerde dünya klasiklerini dilimize kazandırmayı amaçlamış ve bu amacı gerçekleştirmiştir. Devamında toplum yapısının, tarihin ve coğrafi özelliklerin incelendiği farklı alanlardan kitaplar eklenerek yayınevi genişletilmiştir. İş Bankası Yayınları Amok Koşucusu gibi Türk ve Dünya Edebiyatının köklü yazarlarının eserlerini okuyucularına sunmaya devam etmektedir. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Amok Koşucusu kampanyaları ve indirim dönemlerini takip ederek kitaba sahip olmak da avantajlı seçenekler arasında yer almaktadır. İş Bankası Yayınları arasında Zweig farklı eserleri de siz değerli okuyuculara sunulmaktadır.

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Amok Koşucusu Fiyatı

Okuma serüveni bitmeyen ve sürekli kendisini yenileyen bir serüvendir. Dünya üzerinde yazılmış pek çok eser bulunmakta ve bunların hepsini okumak pek de mümkün olmamaktadır. Fakat bazı yazarlar vardır ki insanın ömründe en az bir kere de olsa denk gelmesi, zengin edebiyat dili ile tanışması gerekmektedir. İşte Stefan Zweig de bu yazarlardan birisidir. Yazar ile daha önce hiç karşılaşmadıysanız Amok Koşucusu eseri ile başlayabilirsiniz. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Amok Koşucusu yorumları arasında da dilinin oldukça yalın ve akıcı olması belirtilmektedir. Zweig kitaplarını okurken kendinizi hikâyeye kaptırabilir ve kitabın ne zaman bittiğini anlayamayabilirsiniz. Böylesine kaliteli bir okuma deneyimi ancak usta bir yazarın kaleminden çıkmış bir eser ile mümkündür. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Amok Koşucusu fiyatı kampanya dönemlerine göre değişiklik göstermektedir. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Amok Koşucusu indirimleri olduğu zamanlarda ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Dilerseniz edebiyatta önemli bir yere sahip olan bu kitabın siparişini Trendyol üzerinden verebilirsiniz.