Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
4. Ürüne 20 TL İndirim
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
44,04 TL
Kurumsal Fatura
55,48 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
54,47 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: iykivar Satıcı Ünvanı: İYKİVAR GRUP REKLAM PAZARLAMA VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483102309700001 Vergi Kimlik Numarası: 4831023097
    Bu ürün iykivar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 300 adet sipariş verilebilir. 300 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Sait Faik Abasıyanık
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Çocuklara Özel Dizileri ile Çağla Hayır Demeyi Öğreniyor

Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor kitabı, özel içeriği ve farklı tür ile geniş bir kitlenin ilgi odağı olmayı başarmaktadır. Eşsiz bilgi aktarımı sağlayan bu eser, okuyucu kitlesinin yaşına uygun ifadeler ile kolay anlaşılabilirliği sunmaktadır. Modern tasarımı ve dış dizayn kalitesi ile birçok farklı bir,hizmet sağlayan bu kitap türü, içeriği sayesinde de oldukça dikkat çekmektedir. Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor kitap Christian Tielmann tarafından kaleme alınmış ve günümüzde Aylin Gergin İn çevirisi ile gelmiştir. Piyasada bulunan bu eser, hem öğretmenlere hemde çocuk pedagoglarına yol gösterici bir form yansıtmkatdır. Türkçe çevirisi ile kolay ve anlaşılır formu, birçok çocuk üzerinde üst düzey etki sağlamaktadır. Çocukların istemediği durumlar karşısında nasıl hayır demesi gerektiğine dair birçok tavsiye bulunana bu kitap, içindeki öyküsü ile yol gösterici olmaktadır.

  • İşlevsel Form
  • Sürükleyici Yapı
  • Modern İçerik

Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor ile Eşsiz Bir Serüven

Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor ile Eşsiz Bir Serüven

Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor kitabı, farklı duyguları bir arada hissettirmekte bununla brilikte davranış ve duyguların asıl olması gerektiği yönünde Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor kampanya sunmaktadır. Birçok detayı açısından öyküsü ile olaylarla anlatılan bu eser, kolay bir şekilde kavrama imkanı oluşturmaktadır. Hayır diyebilmek genel olarak hem ebeveynler hemde çocuklar için zor bir durumdur. Bu kitap türü, küçük yaştan itibaren nasıl hayır diyebileceği konusunda yardımcı olmakta aynı zamanda dikkat çekici konusu ve sürükleyici kurgusu ile pek çok kişinin tercih ettiği seçenekler arasında bulunmaktadır. Anlaşılır ve sade dili ifadesi ile okuyucusuna keyif sağlayarak etkili bir iletişim sunmaktadır. Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor oku ile kolaylık sağlayarak modern bir içerik ortaya koymaktadır. Özel ve yüksek performanslı kitap türü dış detaylarda oldukça dikkat çekmektedir.

Faydalı İçeriği ile Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor Kitabı

Faydalı İçeriği ile Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor Kitabı

Yaprak sayısı, boyutları ve benzer nitelikleri ile okuyucuya yüksek dayanıklılık sunan bu Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor indirim ile orijinal dilinden kusursuz bir çeviri yansıtarak birçok kişiye hizmet sunmaktadır. Özel baskısı ve dizaynı açısından en can alıcı detaylarıyla sunulan bu kitap, yayınevinin uzman kadrosu tarafından büyük bir hassasiyet gösterilerek tasarlanmaktadır. Üstün potansiyeli açısından geniş bir kitlenin beğenisi kazanmakta bununla birlikte hem içeriği hem de görünümü ile eşsiz bir ürün yansıtmaktadır. Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor kitabı, editör ekibi ile yazım hataları ve anlatım bozukluklarından arındırılarak müşteri memnuniyetine sunulmaktadır. Bu özle v etkili yapısı ile çocuk kitlei, hayır demeyi kolay bir şekilde öğrenebilme potansiyeline sahip olmaktadır. Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor fiyatı konusunda birçok ebeveynin ilgisini toplayarak piyasanın sıklıkla tercih edilen ürünleri arasında bulunmaktadır.

Geniş Okuyucu Kitlesi ile Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor

Geniş Okuyucu Kitlesi ile Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor

Kitap tasarımı ve materyal yapısıyla insanların cilt yapısına uyumlu olmakta bununla birlikte kullanım esnasında güvenli alanların oluşturulmasına katkı sağlamaktadır. Hayır demenin püf noktalarıyla sunulan bu eser türü, akıcı ve anlaşılır ifade ile kolay kavrama yansıtırken fiyatı sayesinde geniş bir kitleye ulaşılabilirlik oluşturmaktadır. Modern tasarımı ve eşsiz dizaynı ile Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor satın al butonu ile kolay bir şekilde ulaşılan bu ürün, geniş bir çerçevede sunulmakta aynı zamanda günden güne okuyucularını artırarak müşterisine sergilenmektedir. Özel formula gözler önüne serilmek geniş bir okuyucu kitlesine ulaşım sağlayan bu Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor yorumları ile kitap türü, içeriğinde bulunan öyküsü ve gizlice verilen önermesi ile çocuk kitlrnin düşünsel gelişimine katkı oluşturmaktadır. Geniş içerik yapısıyla hayır demenin pratik yöntemleri eşsiz bir anlatım ile sergilenmektedir. Trendyol üzerinden Türkiye Iş Bankası Kültür Yayınları Çağlar Hayır Demeyi Öğreniyor ürününü inceleyebilir, dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.