3
Deneme İnceleme kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (59)
250 TL'ye 10 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
85,95 TL
Kurumsal Fatura
48,45 TL45,87 TL
9.7
2. Ürüne %1 İndirim
550 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Denemeler Işbankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Michel de Montaigne (1533-1592): Kendini tanı ve Ne biliyorum? gibi temel sorularla yola çıkarak bir insanda insanlığın bütün hallerini yoklayan deneme türünün insim babasıdır. 1571´de kitaplarıyla birlikte çiftliğinin kulesine çekilmesiyle başlayan bu yaratıcı süreç, Montaigne´i önce okuduklarıyla ilgili notlar almaya itmiş, aynı notlar zamanla Denemeler´i (1580) oluşturmuş, ve bu kişisel yazılar ilk yayımlanıştan sonra da dallanıp budaklanmayı sürdürmüştür. Aradığınız Tüm Üniverstite, Fakulte Ders Kitaplarını Mağazamızdan Sipariş Verebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Afşar Timuçin
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları Denemeler Hasan Ali Yücel Klasikleri Michel De Montaigne

Dünya klasikleri arasında yer alan İş Bankası Kültür Yayınları Montaigne Denemeler, her yaştan kitleye hitap ediyor. Okuyucuların başucu kitaplarından birisi olan eser, eğitim ve felsefe konularına değiniyor. Michel de Montaigne tarafından Fransızca olarak kaleme alınan Montaigne Denemeler İş Bankası, dilimize başarılı bir şekilde çevriliyor. Montaigne Denemeler, dünya edebiyatı içerisinde deneme türünün ilk örneği olarak karşınıza çıkıyor.

 
  • En çok okunan kitaplar arasında yerini alan Denemeler, 304 sayfadan oluşuyor.
  • Her dönemin vazgeçilmezi olmayı başaran kitap Hasan Ali Yücel klasiklerinden birisi olarak öne çıkıyor.
  • Kaliteli ve dayanıklı kağıt kullanılarak basılan kitap, uzun yıllar boyunca kitaplığınızda yerini alıyor.

İş Bankası Kültür Yayınları Denemeler Özellikleri

İş Bankası Kültür Yayınları Denemeler Özellikleri

Büyükten küçüğe her yaştan kitlenin okuyabileceği Montaigne Denemeler Türkiye İş Bankası Yayınları, hem eğitim hem de felsefe konuları üzerinde duruyor. Etkili ve akıcı anlatımıyla dikkat çeken Denemeler, 16. yüzyıldan günümüze kadar varlığını sürdüren başarılı eserler arasında yerini alıyor. Farklı düşünürlerin kitaplarını Türkçeye çeviren Sabahattin Eyüboğlu tarafından Fransızca aslından çevirisi yapılıyor. Deneme adlı eseri kaleme alan Michel De Montaigne ilgili eser sayesinde deneme türünün isim babası olarak biliniyor. 304 sayfadan oluşan Montaigne Denemeler İş Bankası, akıcı ve bilgilendirici anlatımıyla okuyucuların beğenisini kazanıyor. Orijinalinde yer alan denemelerin derlenmesiyle oluşturulan Montaigne Denemeler İş Bankası, günümüzde de ilgi odağı olmayı başarıyor. Boş zamanlarınızı en güzel şekilde değerlendirmenizi sağlayan eser, kaliteli ve dayanıklı kağıt kullanılarak basılıyor. Kitap yapısı incelendiğinde okuyucuları başlangıçta karton kapak sayfasının karşıladığı görülüyor. Sade tasarıma sahip olan karton kapak üzerinde eserin adı, yazarı, çevirmeni, yayın ve basım bilgisine yer veriliyor.

 

İş Bankası Kültür Yayınları Denemeler Konusu

İş Bankası Kültür Yayınları Denemeler Konusu

Montaigne tarafından kaleme alınan Denemeler adlı eserde, insanın temel olarak alındığı görülüyor. Kitap içerisinde orijinalinden derlenen denemeler farklı başlıklar altında sunuluyor. Kitapta insana yönelik konular hakkında bilgi verilirken felsefi anlatımdan yararlanılıyor. İlgili konularla ilişkili düşünceler kısa ve öz bir şekilde okuyucuya sunuluyor. Akıcı anlatımı ve eğitici yönüyle Montaigne Denemeler Türkiye İş Bankası Yayınları okuyucular tarafından severek okunuyor. Gündelik yaşamda herkesin karşısına çıkan eşitlikten adalete, özgürlükten eğitime kadar birçok konu başlığı hakkında düşünceler yer alıyor. Hümanistler tarafından büyük ilgi gören eser, insana yönelik konuları ve insani değerleri okuyuculara sunuyor. Montaigne Denemeler Türkiye İş Bankası Yayınları içerisinde yer alan birçok başlık olduğu görülüyor. Kanunlar Üstüne, Dünya Yurttaşlığı, Bilgelik ve Mutluluk, İnsan ve Evren başlıkları İş Bankası Kültür Yayınları Montaigne Denemeler içerisindeki başlıklar arasında yerini alıyor.

 

İş Bankası Kültür Yayınları Denemeler Fiyatı ve Yorumları

İş Bankası Kültür Yayınları Denemeler Fiyatı ve Yorumları

Orijinali Fransızca olan Denemeler adlı eserin dilimize Sabahattin Eyüboğlu tarafından çevirisi yapılıyor. Fransızca ismi Essais olan kendi türünün ilk örneği eser dilimizde Denemeler olarak adlandırılıyor. Dünya edebiyatı severlerden tam not alan İş Bankası Kültür Yayınları Montaigne Denemeler, 16. yüzyıldan beri ilgiyle okunuyor. En çok okunan kitapları okuyucularla buluşturan Trendyol, bütçe dostu ürün seçenekleri sunuyor. Deneme türünün ilk örneği olan Montaigne Denemeler Türkiye İş Bankası Yayınları Trendyol’da sizleri bekliyor. Dilerseniz Trendyol’dan Montaigne Denemeleri İş Bankası Yayınları fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz. Montaigne Denemeler İş Bankası yorumları ve değerlendirmelerini de sayfadan inceleyebilirsiniz.