75,45 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  75,45 TL
%8 indirim
8 x  69,41 TL
555,31 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (50)
Kurumsal Fatura
79,90 TL
8.9
merchant-badge-image
Kurumsal Fatura
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
58,76 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Dorıan Gray I?n Portresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HCG Kitabevi Satıcı Ünvanı: HCG GLOBAL ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461113489400001 Vergi Kimlik Numarası: 4611134894
    Bu ürün HCG Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dorıan Gray İn Portresi

Ürün Özellikleri

  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları Dorian Gray'ın Portresi - Oscar Wilde

Dünya edebiyatına önemli eserler kazandıran Oscar Wilde 1854-1900 yılları arasında yaşayan ve dahi olması ile ünlenen İrlanda asıllı bir yazardır. 19. yy estetizm akımının güçlü savunucuların biri olan Wilde, Victoria döneminde hem yaşamı hem de kişisel yetenekleri ile ünlenir. Dorian Gray'in Portresi - Oscar Wilde eserleri içinde tanınmasını sağlayan en önemli yapıtıdır. Oyun, öykü ve şiir yazımında usta olan yazar, özel hayatı ile ilgili seçimi nedeniyle 2 yıl hapis yatar. Dorian Gray'in Portresi de bu yargılama sırasında aleyhinde delil olarak kullanılan unsurlardan biri olur. Sağlığında çok sert eleştirilere maruz kalan fakirlik içinde ölse de zamanla değeri anlaşılır ve ölümsüz bir yazar unvanına kavuşur. Dorian Gray'in Portresi farklı yönetmenler tarafından birçok kez sinema perdesine taşınır.

  • Benzersiz kurgu
  • Dünya klasiği
  • Başarılı çeviri

İş Bankası Kültür Yayınları Dorian Gray'in Portresi Konusu

İş Bankası Kültür Yayınları Dorian Gray'in Portresi Konusu

İş Bankası Kültür Yayınları Dorian Gray'in Portresi - Oscar Wilde hayranları tarafından baş köşede tutulan eserlerden biridir. Wilde ile anılan ve estetizm hareketinin manifestosu haline gelen sanatın sanat için yapılması gerektiği felsefesi bu kitabın önsöz kısmında yer alır. Kitapta hem kötülük hem de erdem gibi uç noktalardaki değerler olay örgüsü içinde sanatsal bir malzeme olarak çok büyük bir ustalıkla işlenir. Otoriteler tarafından edebi eserlerin şahikası olarak görülen bu yapıt dünya edebiyatı için eşine az rastlanan nadide bir anlatımın ürünüdür. Sonsuz gençliği ve güzelliği dileyen Dorian Gray’in isteği ilahi güç tarafından kabul edilir. O andan sonra insanı insan yapan unsurlardan ve değerlerden gitgide uzaklaşan ve bu sebeple de yozlaşan Dorian, Oscar Wilde’in keskin zekası ile başardığı anlatımı ile ölümsüzlüğe kavuşur.

İş Kültür Yayınları Dorian Gray'in Portresi Yorumları

İş Kültür Yayınları Dorian Gray'in Portresi Yorumları

İş Bankası Kültür Yayınları Dorian Gray'in Portresi - Oscar Wilde yorumları ürünü satın alıp okuyan müşterilerin hem içerik hem de ürünün fiziksel özellikleri hakkında yapılan değerlendirmeleri yansıtır. Etkileyici anlatımı ile dünya klasikleri arasında önemli bir yer edinen bu kitabın baskısı da kaliteli materyaller ile yapılır. Birçok sanat dalına da ilham kaynağı olan eseri yazarın kendisi de bir ruhun hikayesi olarak tanımlar. Bu ruhun büyüme çağlarını, gelişim evresini, karakterini ve inançlarını keşfederken yaşadıklarını da işleyen konu, ilk olarak 1891 yılında basılır. Dönemin yaygın inanç modeline ve toplumsal normlara aykırı bulunan roman içeriği ahlaksız olarak değerlendirilir. Lord Henry ve Dorian Gray arasında geçen ilişkinin ahlaksızlığı yücelttiği, Dorian karakterinin kendisiyle ilgili keşfettiklerinden sonra hazcılık, şeytanilik ve kötülük üzerine yoğunlaşması o dönemde büyük eleştiri alır.

İş Bankası Kültür Yayınları Dorian Gray'in Portresi Fiyatı

İş Bankası Kültür Yayınları Dorian Gray'in Portresi Fiyatı

Lord Henry'nin telkinlerinden sonra kendi portresi karşısında uzun zamanlar geçiren Dorian, bu dünyadan güzellikten ve gençlikten başka bir güç olmadığına inanmaya başlar. Kötülükten zevk almaya başlayan karakter, günahları heyecanlı bulur. Buna karşılık iyilik ve erdemli olmak son derece sıkıcıdır. Estetizm ögelerini eşcinsel bir konu üzerinde harmanlayan bu kitapta gençlik ve güzellik için ruhunu satan Dorian’ın hikayesinde herkesin günahlarına ışık tutularak bir çıkış yolu aranır. İş Bankası Kültür Yayınları Dorian Gray'in Portresi - Oscar Wilde fiyatı bütçe dostu rakamlarla sunulur. Trendyol’a özel indirim kampanyaları sayesinde üründen birkaç adet satın alarak yakınlarınıza hediye de edebilirsiniz. Edebiyata ilgi duyuyorsanız ve dünya klasiklerini biriktirmeyi seviyorsanız siz de kitap koleksiyonunuz için nadide bir roman olan bu kitabı uygun fiyatı ile satın alabilirsiniz.