Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Gençler Için En Güzel Deniz

51,15 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
3 Adet ve Üzeri 60 TL İndirim
Kurumsal Fatura
62,04 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
62,04 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
58,23 TL55,73 TL
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
150 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
62,24 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Gençler Için En Güzel Deniz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YSM KİTAP Satıcı Ünvanı: SERKAN TEMİZGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8380305171
    Bu ürün YSM KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “Deniz bizim için vazgeçilmez bir unsur! Denizin kökenleri, fiziksel yapısı, hareketleri ve iklim değişikliklerindeki rolü konularında bilimden öğrendiklerimiz, bizleri denizi, gezegenin dengesinin bağlı olduğu küresel bir sistemin kalbi gibi görmeye itiyor. Onu tüm yönleriyle ortaya koymak için, bilgilerimizi ve bakış açılarımızı birleştirdik. Evrendeki yerini anlatması ve bize Güneş Sistemi’yle ilgili öğrettiklerini açıklaması için bir astrofizikçiye gerek vardı. Denizi Dünya üzerinden, derinlerine kadar gözlemlemek içinse bir okyanus bilimciye... Bu gezegeni torunlarımıza istikrarsız bir halde miras bırakacağız
  • onlarsa, Dünya’ya özen göstermeleri gerektiğinin bilincindeler. Öte yandan, torunlarımızın meraklarını uyandırmayı ve gözlerinde parıltılarını görmekten çok hoşlandığımız hayran olma yeteneklerini korumalarını da çok istiyoruz...” Hubert Reeves: Astrofizikçi. Geniş bir okuyucu kitlesi tarafından severek okunan birçok popüler eserin yazarı. Yves Lancelot: Okyanus bilimci. Fransa Ulusal Bilimsel Araştırma Merkezi’nin (CNRS) eski araştırma direktörü ve üniversitelerde öğretim üyesi. ?Tanıtım Metni Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hubert Reeves
Geri Bildirim Ver