İş Bankası Kültür Yayınları Hasan Ali Yücel Klasikleri 30 Kitap Ful Set

1.480 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.520 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.653 TL

Ürün Bilgileri

İş Bankası Kültür Yayınları Hasan Ali Yücel Klasikleri 30 Kitap Ful Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAREPAZAR Satıcı Ünvanı: BOLPAZAR İNTERNET HİZMETLERİ DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0179134296900001 Vergi Kimlik Numarası: 1791342969
    Bu ürün KAREPAZAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Hasan Ali Yücel
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Türkiye İş Bankasi Kültür Yayinlari Hasan Ali Yücel Klasikleri 30 Kitap Full Set

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları çok fazla bilinen ve tercih edilen bir yayınevidir. Dünya ya da Türk klasiklerini okumak isteyen insanlar çoğunlukla bu bilindik yayınevini tercih ederler. Bu ürün, Dünya edebiyatından olan önemli isimlerin eserlerinin set halidir. Bu kitap setinde bulunan her biri farklı olan eser Hasan Ali Yücel’in çevirisidir. Tolstoy’dan Zola’ya kadar okumayı istediğiniz birçok yazarın kitabı vardır. Dünya klasiklerini okumak oldukça önemlidir. Türki̇ye İş Bankası kültür yayınları Hasan Ali Yücel klasikleri 30 kitap full set birçok yaş grubu için uygundur. Hasan Ali Yücel’in çevirileri okuyucular tarafından oldukça tercih edilen eserlerdir. Bu nedenle bu setin ismi Hasan Ali Yücel full set olarak geçer ve bu kitaplar, okumayı seven herkesin kütüphanesinde olması gereken eserler olarak görülür.

  • 30 adet kitap
  • Basım dili Türkçe
  • Kaliteli kitap kapağı

Türki̇ye İş Bankası Kültür Yayınları Full Set Özellikleri

Setin içerisindeki kitap sayısı 30’dur. Kitapseverler için hazırlanan bu set, birden fazla ve kült olan yazarları barındırır. Bu set okuyucular tarafından fazlaca tercih edilen, edebiyat dünyasının önemli isimlerinin eserleri seçilerek hazırlanır. Her insanın kütüphanesinde olması gereken bu kitapların sayfaları oldukça kaliteli bir kağıttan üretilir. Aynı zamanda bu kitapların kapak kısmı da aynı kalitededir. Bu durum da kitabınızı uzun yıllar özenli bir şekilde kullanabileceğinizi gösterir. Hasan Ali Yücel klasikleri bütün okurlar tarafından bilinen ve fazlaca tercih edilen bir settir. Eğer okumak hayatınızın bir parçası ise bu dünya klasiklerini tek tek satın almak yerine, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınlarından set halinde edinmek avantaj sağlar. Aynı zamanda bu ürünü edinerek sevdiklerinize hediye de edebilirsiniz.

Türki̇ye İş Bankası Kültür Yayınları Full Set Avantajları

Oldukça tercih edilen bu yayından çıkan kitap setinin birçok avantajı vardır. Bunlardan öne çıkanı birden fazla klasikleşen eserlerin bir arada satışa sunulmasıdır. Kitap okumak; hayal gücünü ve hitabeti geliştiren bir eylemdir. Aynı zamanda insanların iç dünyasını besler. İyi ellerden çıkan kitapları okumak bu nedenle çok önemli bir detaydır. Dünyadan olan yazarları okumak kadar kimin çevirisinden okuduğumuz da çok önemlidir. Dünya klasiklerini Türkçe olarak Hasan Ali Yücel çevirisi ile okuyabilirsiniz. Türki̇ye İş Bankası Kültür Yayınları Hasan Ali Yücel klasikleri 30 kitap full set yorumları genellikle bu ürünün ne kadar avantajlı olduğu ve kaliteli eserler sunduğu ile ilgilidir. İnsanların yorumlarını okuyarak ve onların önerilerinden yararlanarak karşılaştırma yaparak, kütüphanenize geniş bir set dahil edebilirsiniz.

Türki̇ye İş Bankası Kültür Yayınlari Full Set Fiyatları

Sevdiğiniz bu dünya yazarlarını tek almak sizler için ekstra bir maliyet olabilir. Bunun yerine avantajlı ve pratik olan set halini almayı düşünebilirsiniz. Böylece uzun süre okuyabileceğiniz bir sete sahip olabilirsiniz. Tüm bunların yanında kitabın kapağının ve sayfalarının kalitesi de oldukça önemlidir. Bu durum kitapları çevrenizde ortak kullanmanızı da mümkün kılar. Kaliteli kağıt seçimi ile gönül rahatlığıyla kitaplarınızı paylaşabilirsiniz. Bu açıdan bu set size istenilen kaliteyi verir. Türki̇ye İş Bankası Kültür Yayınları Hasan Ali Yücel klasikleri 30 kitap full set fiyatı tüm setin kağıt kalitesi gibi özellikleri düşünülerek belirlenir. Dünya klasikleri düşünüldüğünde bulunduğu fiyat aralığı oldukça uygundur. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınlarından çıkan bu kitap setini Trendyol’dan inceleyebilir ve avantajlı fiyatlarla satın alarak hızlı bir şekilde okumaya başlayabilirsiniz.