koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (69)
500 TL'ye 20 TL İndirim
4. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
147,99 TL
Kurumsal Fatura
148,49 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Karamazov Kardeşler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HCG Kitabevi Satıcı Ünvanı: HCG GLOBAL ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461113489400001 Vergi Kimlik Numarası: 4611134894
    Bu ürün HCG Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karamazov Kardeşler

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları Karamazov Kardeşler - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Dostoyevski tarafından yazılan ve dünya edebiyatında kült bir eser haline gelen Karamazov Kardeşler kitabı beğenilerek okunur. İş Bankası Kültür Yayınları tarafından basılan ve okuyucuların beğenisine sunulan bu eser, dünya tarihinde roman-tragedya türünün de temelini atar. İş Bankası Karamazov Kardeşler kitabı Rusça olan orijinal dili ile dikkat çeker. İlk basım yılı olan 2007 senesinde Türkçe’ye çevrilerek satışa sunulur. Dostoyevski’nin hayatının son zamanlarında kaleme aldığı İş Bankası Yayınları Karamazov Kardeşler eserinde yazarın yaşam birikimine ve sanat gücüne tanık olabilirsiniz. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski, bu romanında bir ailenin yaşadığı olaylar örgüsünü kendi bakış açısından anlatır. Aynı zamanda Rus toplumunun o döneme ait içinde bulunduğu hal ve duruma da ışık tutar. Akıcı diliyle dikkat çeken bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Kaliteli Türkçe çeviri
  • Akıcı dil
  • Gerçekçi kurgu

Karamazov Kardeşler - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Konusu

Karamazov Kardeşler - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Konusu

Rus bir ailenin yaşadığı olay örgüsü çerçevesinde yazılan kitap, dünya roman tarihinde önemli bir yer tutar. İş Bankası Kültür Yayınları Karamazov Kardeşler romanı okuyucular tarafından oldukça büyük bir beğeni kazanır. Rus toplumunun yaşadığı dönemsel travmalarına da dikkat çeken bu ürün, dünyada büyük ses getirir. Yazar, bu romanında insana ait ne varsa her şeyi yakından inceler. 2007 yılında İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayımlanır. Orijinal dili Rusça olan bu eser, kaliteli bir şekilde Türkçe’ye çevrilerek aynı kalitede basılır. Son basım tarihi 2016 yılı olan İş Bankası Kültür Yayınları Karamazov Kardeşler - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski ürünü 1016 sayfa sayısı ile ön plana çıkar. 2. hamur kağıt türünden basımı gerçekleştirilen bu kitap, 12,5 x 20,5 ebatına sahiptir.

Karamazov Kardeşler - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Avantajı

Karamazov Kardeşler - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Avantajı

Okuyucuların kütüphanelerinden eksik etmediği bu kitap, tüm dünya tarafından kabul görür. Karamazov Kardeşler romanı, akıcı ve anlaşılır Türkçe çevirisi ile büyük bir avantaj sunar. Kitapseverler tarafından büyük bir beğeni kazanan bu eser, insanın iç dünyasına yaptığı derin yolculuk ile dikkat çeker. Roman-tragedya türü, kitabın yazılıp okurlara ulaşmasından sonra popülerlik kazanır. 1016 sayfalık içeriği ile okuyuculara doyasıya okuma deneyimi sağlar. Kitabın kaliteli ve net baskısı, tüm kitapseverlere keyifli bir okuma fırsatı verir. İş Bankası Kültür Yayınları Karamazov Kardeşler - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yorumları, ürünün içeriği hakkında fikir verebilir. Kitap hakkındaki düşünce ve fikirlerin belirtildiği bu yorumlar, müşterilere önemli bir avantaj sağlar. Kütüphanenizi zenginleştiren ve ilgi çekici konusu ile zevkli bir okuma deneyimi yaşatan bu eseri tercih edebilirsiniz.

Karamozov Kardeşler Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Fiyatları

Karamozov Kardeşler Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Fiyatları

İş Bankası Kültür Yayınları Karamazov Kardeşler - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski fiyatları oldukça uygundur. Tüm bütçelere uyum sağlayabilen hesaplı fiyat seçeneği, müşterileri oldukça memnun eder. Bütçe dostu fiyatı, ürünün birçok kişiye ulaşabilmesini sağlar. Dünya edebiyat tarihine geçmiş kült bir eser olan Karamazov Kardeşler romanı; anlaşılabilir sade Türkçe çevirisi, kaliteli basımı ve kağıt yapısı ile ön plana çıkar. Dikkat çeken konusu ve anlatım dili ile okuyucuları oldukça memnun eder. Kütüphanelerin vazgeçilmez ve aranan kitaplarından olma özelliği ile fark yaratır. Kitap, insanın sahip olduğu değerlere ve insanlığın dinamiklerine yapılan derin yolculuğu anlatır. O dönemdeki Rus toplumunu yakından inceleyen konusuyla kitapseverlere eşsiz bir deneyim yaşatır. Birçok farklı yaş grubuna hitap eder. Dünya klasikleri arasında yerini almış alan bu kitaba Trendyol üzerinden ulaşabilir ve uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.