Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Genç Bir Doktorun Anıları

47,80 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
84,84 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Genç Bir Doktorun Anıları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİ MAĞAZA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130895369800001 Vergi Kimlik Numarası: 4720223611
    Bu ürün AHİ MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genç Bir Doktorun Anıları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, Genç Bir Doktorun Anıları, Mihail Afansyeviç Bulgakov

Kitap okumanın kişisel gelişime olan katkısı herkes tarafından bilinir. Kitaplar, sayısız faydaları ile okuyucunun ufkunu genişletir. Bu denli önemli olan alışkanlığın sürdürebilmesinde, kitap seçiminin önemi göz ardı edilemez. Herkes kendi zevkine uygun kategoriden bir eser seçerek okumayı hobi haline getirir. Birçok kişiye eserleri ile kitap okumayı sevdiren Mihail Afansyeviç Bulgakov, ünlü bir roman yazarıdır. Günümüze gelen değerli eserlerinden biri olan Genç Bir Doktorun Anıları, dram sınırında gezinen bir anlatımla okuyucuya sunulur. Devrim zamanı Rusya’yı betimleyen harika cümleleri ile okuyucuya o zamanları adeta yaşatır. Klasik kitapları seri haline getiren Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları ile popülerliği artan bir eserdir. Eser, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Genç Bir Doktorun Anıları Mihail Afansyeviç Bulgakov kaleminden çıkan değerli bir kitap olmasının yanında, bakış açınızı genişletecek türdedir.

  • Sürükleyici hikaye
  • Zamanı yaşatan betimlemeler
  • Eşsiz anlatım

Sürükleyici Anlatımı ile Genç Bir Doktorun Anıları Kitabı

Sürükleyici Anlatımı ile Genç Bir Doktorun Anıları Kitabı

Bir kitap değerlendirilirken birçok kriter göz önünde bulundurulur. Önemli özelliklerden biri olan sürükleyici anlatım, herkesin kitapta aradığı bir niteliktir. Hikaye ne kadar güzel olsa da yazarın kullandığı yazı dili, bu noktada öne çıkar. Mihail Afansyeviç Bulgakov merak uyandırıcı hikayeyi süslediği eşsiz anlatımı ile dikkat çeker. Nokta atışı tasvirleri ile tarihi bir kitap olarak da değerlendirebileceğimiz eserleri, büyük bir önem taşır. Mizah yeteneği ve keskin dili ile tanınan yazar, tıp fakültesinden mezun olmuştur. Mihail Bulgakov, Genç Bir Doktorun Anıları kitabında da yeni mezun olmuş bir doktorun yaşadığı zorluklar anlatılmaktadır. Yazarın kendi deneyimlerini bu kitap aracılığı ile aktardığı düşünülür. Olağanüstü anlatımı ile birleştirdiği dokunaklı hikayeyi okuyarak güzel bir serüvene çıkabilirsiniz. Genç Bir Doktorun Anıları kitabına sahip olarak kütüphanenizi değerli bir kitap ile süsleyebilirsiniz.

Dokunaklı Genç Bir Doktorun Anıları Mihail Bulgakov Eseri

Dokunaklı Genç Bir Doktorun Anıları Mihail Bulgakov Eseri

Son zamanlarda revaçta olan kitaplardan Genç Bir Doktorun Anıları, konusunun etkileyiciliği ile okuyanlar tarafından tam puan alır. Ölümüne dek eserleri yasaklanan, tepki gören ve diğer yazarlar tarafından dışlanan Bulgakov, engellere rağmen onu dünyaca tanınır hale getiren başyapıtlar üretmeye devam eder. Onu ölümsüz yapan işlerinden biri olan Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, Genç Bir Doktorun Anıları, Mihail Afansyeviç Bulgakov kullananlar tarafından tam puan alır. Kitapta tıp fakültesinden yeni mezun olan bir gencin, batıl inançların hüküm sürdüğü bir kasaba halkıyla savaşması ele alınır. Zor hava şartları, yaşanan devrimin sonuçları ve mesleki engellerle boğuşan bir doktorun anılarının anlatıldığı kitap, birçok konuya değinir. İğneleyici dili ile tanınan yazar, güzel bir hikayeyi anlatırken aynı zamanda çağının zihniyetini eleştirir. Yazarın hayatından izleri görebileceğiniz bu kitabı okurken etkilenmemek elde değildir.

Genç Bir Doktorun Anıları Kitabı Yorumları ve Fiyatları

Genç Bir Doktorun Anıları Kitabı Yorumları ve Fiyatları

Monotonlaşan bir hayattan sıkıldığınızda, kitap okuyarak keşiflere çıkmak ve hayatın stresinden kısa bir süreliğine de olsa uzaklaşmak mümkündür. Bunun için tercih edebileceğiniz Genç Bir Doktorun Anıları kitabı, benzersiz hikayesi ile sizi derinden etkiler. Yazarın kişilik özelliklerini yansıttığı kitabını okuyarak Bulgakov hakkında bilgi edinebilirsiniz. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Genç Bir Doktorun Anıları, Mihail Afansyeviç Bulgakov yorumları arasında görülen olumlu paylaşımlar dikkat çeker. Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları aracılığı ile keyifli bir okuma deneyimi yaşayabilirsiniz. Eser, birebir doğru çevirisi ve okunabilir yazı şekli ile okuyucuların beğenisini toplar. Her yaştan kişiye hitap eden Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Genç Bir Doktorun Anıları, Mihail Afansyeviç Bulgakov fiyatı ile de kitapseverleri mutlu eder. Trendyol’daki avantajlı indirim fırsatlarını takip ederek güvenle sipariş edip sahip olabilirsiniz.