İş Bankası Kültür Yayınları Satranç (KARTON KAPAK)

62,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (55)
11 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
250 TL'ye 10 TL İndirim
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kurumsal Fatura
63,45 TL
11 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
11 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
32,43 TL
11 saat 39 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
77,72 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İş Bankası Kültür Yayınları Satranç (KARTON KAPAK)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Satranç (Karton Kapak) Stefan Zweig / İş Bankası Yayınları Basım Yılı: 2019
  • Sayfa Sayısı: 77
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 12,5 x 20,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786053606116
  • Yazar: Stefan Zweig
  • Çevirmen: Ahmet Cemal
  • Stefan Zweig çok geniş bir psikoloji birikimini eserlerinde bütünüyle kullanmış ender yazarlardandır. Onun dünya edebiyatında bir biyografi yazarı olarak kazandığı haklı ünün temelinde de bu özelliği yani yazarlığının yanı sıra çok usta bir psikolog olması yatar. Satranç Zweig'ın psikolojik birikimini bütünüyle devreye soktuğu bir öyküdür ve bu öykünün baş kişileri tamamen yazarın biyografilerinde ele aldığı kişileri işleyiş biçimiyle sergilenmiştir. Zweig ölümünden hemen önce tamamladığı birkaç düzyazı metinden biri olan Satranç'ı kaleme aldığı sırada karısı Lotte Zweig ile birlikte göç ettiği Brezilya'da yaşamaktaydı. Satranç'ta da olay yeri olarak New York'dan Buenos Aires'e gitmekte olan bir yolcu gemisini seçmiştir. Bu gemide tamamen rastlantı sonucu karşılaşan üç kişi: yeni dünya satranç şampiyonu Mirko Czentovic sıradan bir satranç oyuncusu olan anlatıcı ve bir zamanlar çok usta bir satranç oyuncusu olan ama hayli zamandır satrançtan uzak kalmış bulunan Dr. B. öykünün aktörleridir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Stefan Zweig
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 51-100
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Satranç - Stefan Zweig | İş Bankası Kültür Yayınları

1881’de Avusturya’da doğan Stefan Zweig birçok kitap kaleme almıştır. Satranç kitabı, yazarın dikkat çeken eserlerinden biridir. Yazar kitaplarını genellikle yetişkinlere uygun olacak şekilde yazar. Satranç Stefan Zweig konusu dünyaca ünlü bir şampiyonla karşılaşıp satranç oynamaya başlayan adamın hikayesidir.

  • Satranç Stefan Zweig tarafından yazılan son eserdir.
  • İnsani değerlerin kaybediğildiği dünyada bireylerin yaşadıklarını anlatır.
  • Satranç adlı kitap farklı birçok dile çevrilmiştir.

Satranç Kitabının Konusu ve Yorumları

Satranç Kitabının Konusu ve Yorumları

Dünyaca ünlü yazar Stefan Zweig Satranç kitabıyla her okuyucuya ulaşmayı başarır. Okuyucular kitabı satın almadan önce hakkında bazı bilgilere sahip olmayı ister. Satranç kitabı kaç sayfa sorusunun cevabını merak edebilirsiniz. Satranç kitabı sayfa sayısı 85 yapraktır. Bu kitap, akıcı hikayesi ve dili sayesinde kısa sürede okunabilir. Herkesin kolay bir şekilde okuyabileceği üsluba sahip olan kitabın yazarı Stefan Zweig, Satranç dışında Ay Işığı Sokağı, Bilinmeyen Bir Kadının Portresi ve Olağanüstü Bir Gece gibi birçok kitap yazmıştır.

Yalın bir dil kullanılarak yazılmış olması sayesinde sürükleyici bir hikaye sunar. Böylece okuyucular kısa sürede kitabı okuyabilirler. Yetişkinlere ve gençlere yönelik olan kitapta yaşamın içinden konular ele alınarak, okuyucuya farklı mesajlar verilir. Satranç Stefan Zweig değerlendirmesi yapan okuyucular esere tam puan verirler. Gerek üslubu, gerek konusu ve ana fikriyle diğer kitaplardan sıyrılarak okuyucuya ulaşmayı başaran Satranç Stefan Zweig İş Bankası Yayınları tarafından okurlara sunulur.

    Farklı Duygusal Tepkilere Eğlenceli Bir Bakış

    Farklı Duygusal Tepkilere Eğlenceli Bir Bakış

    Birçok kişi kitap okumayı bir tutku haline getirir. Okuyucunun tercih ettiği, beğendiği kitaplar arasında Stefan Zweig Satranç orijinal de yerini alır. Farklı konusuyla okuyanların dikkatini çeken kitabın dili de oldukça yalın ve akıcıdır. Kitabı okurken zorlanmadan rahat bir şekilde okuyabilirsiniz. Kitabı satın almadan önce Satranç Stefan Zweig yorum kısmına göz atarak konusu, dili ve ana fikri hakkında daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

    Okuyanlara keyifli vakitler geçiren Satranç okuma kitabı, Zweig’in en ünlü eserleri arasındadır. Birden fazla dile çevrilerek dünya çapında üne sahip olmayı başaran bu eser, kapak tasarımıyla da dikkatleri çekmeyi başarır. Satranç Stefan Zweig inceleme sayfalarına göz atarak eserin konusunun zevkinize uygun olup olmadığını anlayabilirsiniz. Sevdiklerinizle de paylaşabileceğiniz bu eser sayesinde onlarla kaliteli vakitler geçirebilir, dilerseniz onlara hediye olarak satın alabilirsiniz. Eser, ruhsal birtakım baskılara maruz kalan bireyin duygularını dile getirme şeklini konu alır.

      Stefan Zweig'in Satranç Eseri Trendyol’da

      Stefan Zweig'in Satranç Eseri Trendyol’da

      Birçok okurun severek okuduğu ve herkese önerdiği eserler arasında yer bulan Stefan Zweig Satranç ciltli şekilde sunulur. Bu eser, gençlere ve yetişkinliklere yöneliktir. Her okuyucunun beğenisini toplamayı başaran kitabın yazım dili oldukça yalındır. Akıcı hikaye örgüsü sayesinde kitabı hızlı bir şekilde bitirebilmeniz mümkündür. Her eserinde farklı konuları ele alan ve böylelikle okuyucunun ilgisini çekebilen Stefan Zweig, bu eserinde de ilk bölümden itibaren kurgusuyla dikkat çeker. Stefan Zweig Satranç roman incelemesi detaylarına göz attığınız zaman eserde yakalayamadığınız detayları görebilir, esere karşı farklı bir bakış açısı kazanabilirsiniz. 85 sayfa olan bu eser hakkında detaylı bilgi alarak içeriği hakkında da fikir sahibi olabilirsiniz. Kitap okumayı sevenlerin kütüphanelerinde üst sıralarda yer alan eseri keyifle okuyabilirsiniz. Stefan Zweig Satranç fiyat fırsatlarından faydalanarak esere indirimli olarak sahip olabilirsiniz. Kaliteli bir baskıya sahip olan eseri sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Satranç Stefan Zweig satın almak için fırsatlara göz atabilirsiniz.