81,08 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
74,18 TL
Kurumsal Fatura
117,58 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Soneler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Münzevi Kitabevi Satıcı Ünvanı: YAKUP ÇABUK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1098233561800001 Vergi Kimlik Numarası: 2160466614
    Bu ürün Münzevi Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Soneler

Ürün Özellikleri

  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları Soneler Shakespeare

İş Bankası Kültür Yayınları tarafından yayınlanan Soneler kitabı edebiyatın klasiklerindendir. Soneler kitabında insan ruhunun birçok farklı özelliği gösterilmektedir. Soneler kitabı 1609 yılında basılmıştır. Dünya edebiyatının en güzel örnekleri olan bu şiirler toplam 154 tanedir ve her birinde farklı duygulardan söz edilmiştir. Herkesin hayatında bir kere de olsa tattığı sevgi, özlem, umut, karamsarlık, kıskançlık, suç, günah, korku, kuşku, ihanet ve hayal kırıklığı gibi duygular lirik bir sesle dile getirilmiştir.

 
  • Dili akıcıdır ve kolay okunur.
  • Okuyucunun hayal gücünü geliştirir.
  • Edebiyatla yeni tanışacaklar için iyi bir başlangıçtır.

İş Bankası Kültür Yayınları Soneler Kitabı Özellikleri

İş Bankası Kültür Yayınları Soneler Kitabı Özellikleri

İş Bankası Kültür Yayınları Shakespeare tarafından yazılan Soneler kitabı, gençler ve yetişkinler için uygun bir edebiyat eseridir. Anadili İngilizce olan kitabın çevirisini Talât Sait Halman yapmıştır. Talât Sait Halman çevirisiyle okunması önemlidir. Soneler kitabı için yapılan ilk önemli çalışma 1887 yılında Mehmet Nadir tarafından yapılmıştır. Nadir, 42 soneyi düz yazı şeklinde yayınlamıştır. Daha sonrasında tüm sonelerin ilk çevirisini 1979 yılında Saadet Bozkurt ve Bülent Bozkurt yapmıştır. İngilizcenin en ünlü şiir dizisi olan bu kitap gençten yaşlıya herkesin zevkle okuyabileceği bir şekildedir. Soneler kitabı 188 sayfadan oluşmaktadır. 2009’da edebiyat severlerle buluşmuştur. Soneler, dünya edebiyatının en güzel örnekleri arasında yer almaktadır. Bu kitabı böylesine güzel yapan ise aşk ve yaşamla ilgili çok derin duyguları etkileyici bir şekilde aktarabilmesidir. Soneler, okuyan her insanı hayatın içinde daha çok hissettirir. 154 sone içinde farklı ruh durumlarının betimlendiği ve okuyucunun zaman zaman bu ruh durumlarına geçebileceği ender bir kitaptır.

 

İş Bankası Kültür Yayınları Soneler Kitabı İçeriği

İş Bankası Kültür Yayınları Soneler Kitabı İçeriği

William Shakespeare, birçok kişinin aklında kalemi zor bir yazar olarak yer edinmiştir. Soneler Shakespeare tarafından yazılan ve tam tersi olarak okunması gayet anlaşılır ve akıcı bir kitaptır. Özellikle edebiyat ile ilgili kitaplar okumak isteyen fakat çekinceleri olan okuyucular için oldukça iyi bir başlangıç olacaktır. 154 tane olan şiirin her birinde okuyucular kendileriyle ilgili şeyler bulabilir. İnsanların ruh durumunu iyi bir şekilde gözlemleyen yazar okuyucularına adeta duygusal bir şölen sunmaktadır. Talât Sait Halman’ın muhteşem çevirisi sayesinde şiirler okuyucuya çeviri hissi vermemektedir. Oldukça sade ve akıcı bir dille yazılmıştır. Soneler, okuyucularına yıllar geçse bile sanki ilk defa okuyor hissi verebilecek bir kitaptır. Sayfalar arasında gezinirken herkesin favorisi olacak dizeler ve soneler olacaktır. İş Bankası Kültür Yayınları Soneler Shakespeare ve bulunduğu dönemin iç dünyasına ışık tutması sebebiyle tarihte önemli bir yeri vardır.

 

İş Bankası Kültür Yayınları Soneler Kitabı Fiyatı ve Yorumları

İş Bankası Kültür Yayınları Soneler Kitabı Fiyatı ve Yorumları

Kitap okumak ufku genişleten bir alışkanlıktır. Edebiyatta ve tiyatroda usta bir kalem olan William Shakespeare kitap okuma alışkanlığı kazanmanızı sağlamaya yardımcı olacaktır. Shakespeare, yazdığı oyunlarıyla ve insanlık hallerini ifade ediş gücüyle yaklaşık 400 yıldır dünya okur ve seyircilerini etkileyen ölümsüz bir yazardır. Kitap fiyatları yazara, kitabın kalitesine, sayfa sayısına ve yayınevine göre farklılık göstermektedir. Dilerseniz İş Bankası Kültür Yayınları Soneler fiyatı ve detaylı açıklamalarına Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ürünü almadan önce İş Bankası Kültür Yayınları Soneler yorumları ve değerlendirmelerini okuyabilir, sonrasında dilerseniz aynı sayfa üzerinden ürünü pratik bir şekilde kendiniz ve sevdikleriniz için sipariş edebilirsiniz.