97 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (59)
4 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 25 TL İndirim
2. Ürüne %7 İndirim
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
68,93 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Vadideki Zambak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Book Satıcı Ünvanı: EMRE GÜLTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4220499865
    Bu ürün Book tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vadideki Zambak

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

İş Bankası Kültür Yayınları Vadideki Zambak - Honore De Balzac

Edebiyat, kişinin duygu ve düşüncelerini diğer insanlara aktarabilmesi için önemli bir araçtır. Okumanın ve yazmanın farklı amaçları vardır. Bazı edebi eserlerin amacı estetik ve güzellik algısı oluşturmaktır. Bazılarınınki ise eğlendirmek ve eğitmektir. Dünya klasiklerini okumak size birçok avantaj sağlar. İş Bankası Kültür Yayınları Vadideki Zambak - Honore De Balzac, dünya klasikleri arasında yer alır. Ürün, 19. yüzyıl Fransız edebiyatının önemli bir temsilcisidir. Kültürel bir miras niteliği taşır. Olaylar 1809-1836 yılları Fransasında geçer. Gerçekçi roman türünün ilk örneklerinden biridir. Ürün, oldukça sürükleyici olmasıyla dikkat çeker. 328 sayfa olmasına rağmen sıkılmadan okuyabilirsiniz. Bir solukta okunabilecek eşsiz bir aşk romanıdır. İlgi çekici konusuyla birlikte geçmişe bir yolculuk yapmanıza yardımcı olur. Akıcı anlatımıyla farklı bir okuma deneyimi sağlar.

  • Kültürel miras niteliği
  • Etkileyici betimlemeler
  • Sürükleyici anlatım

Sürükleyici Vadideki Zambak - Honore De Balzac Özellikleri

Sürükleyici Vadideki Zambak - Honore De Balzac Özellikleri

Dünya klasikleri, her dönemde geçerliliğini koruyan kitaplardır. Bu kitaplar, yazıldığı dönemin ruhunu yansıtan evrensel özellikteki ürünlerdir. Farklı dönemlerde yazılmış olsalar dahi günün tarihine uyarlanabilirler. Derinlikli yapıları ve verdikleri mesajlar sayesinde güncelliklerini korurlar. Herhangi bir zamanda ve yerde yaşayan farklı insanların hayatlarını anlamanıza yardımcı olur. Bu özelliği sayesinde dünya görüşünüzü şekillendirme fırsatı verir. Vadideki Zambak İş Bankası Yayınları, 2019 yılında basılır. 328 sayfa olan ürünün ebatı 12,5 x 20,5 cm’dir. Kullanışlı ebatı sayesinde çantanıza ve kitaplığınıza kolaylıkla sığar. Kitabı çantanızda taşıyarak istediğiniz yerde istediğiniz zaman okuyabilirsiniz. Gerçekçi anlatım tarzına sahip bir aşk romanıdır. Ürünün içerisinde sıklıkla durum betimlemeleri kullanılır. Bu özelliği, konuya derinlik ve algı katar. Böylece yazar, verilmek istenen mesajın doğru bir şekilde iletilmesini sağlar. Genel kültürünüzü geliştiren sürükleyici bir kitaptır.

Etkileyici Vadideki Zambak - Honore De Balzac Avantajları

Etkileyici Vadideki Zambak - Honore De Balzac Avantajları

Edebiyatta farklı toplumsal olaylar anlatılır. Toplumu derinden etkileyen savaşlar ve tarihsel olaylara yer verilir. Bir olay örgüsü üzerinden anlatıldığı için okunması kolaydır. Bu eserleri okuyarak tarihsel olayları kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bu anlamda oldukça eğitici kitaplardır. Fransız soylu kültürünü anlatan İş Bankası Kültür Yayınları Vadideki Zambak - Honore De Balzac yorumları, ürün hakkında fikir verebilir. Bu kitap, sıradan insanlar yerine Fransız soylularını anlatır. Soylu toplumunu gerçekçi bir gözlem ile aktarır. Böylece kendinizi 19. yüzyıl Fransasındaki soyluların arasında bulursunuz. Onların yaşamlarını ve duygularını görerek kendi yaşamınızla karşılaştırma fırsatı yakalayabilirsiniz. Vadideki Zambak kitap, platonik ve umutsuz aşkı anlatır. Olaylar, kahramanın bakış açısıyla anlatılır. İçerisinde geniş tasvirlere yer verilir. Dolayısıyla kahramanların iç dünyasını anlamanız kolaylaştırılır. Bu ürün sayesinde hem eğlenceli vakit geçirebilir hem de genel kültürünüzü geliştirebilirsiniz.

İş Bankası Kültür Yayınları Vadideki Zambak Fiyatları

İş Bankası Kültür Yayınları Vadideki Zambak Fiyatları

İş Bankası Kültür Yayınları Vadideki Zambak - Honore De Balzac fiyatları, ürünün bütün avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Olaylar, tek bir kahraman tarafından anlatıldığı için oldukça sürükleyici bir anlatıma sahiptir. 19. yüzyıl Fransız edebiyatının romantizm ve gerçekçilik akımlarının önemli bir temsilcisidir. Dünya klasikleri arasında yerini alan bu ürünün konusu aşktır. Aşka derin bir anlam kazandıran içeriğiyle beğeni toplar. Çağının toplumsal olaylarını ve koşullarını yansıtır. Bu özelliği sayesinde o dönemin özelliklerini öğrenmenizi sağlar. İş Bankası Kültür Yayınları Vadideki Zambak, tasvirleri sayesinde akıcı bir özellik taşır. 328 sayfadan oluşan bu ürün, oldukça sürükleyicidir. Sizi merakta bırakan eşsiz anlatımı sayesinde bu ürünü keyifle okuyabilirsiniz. Hem eğlenceli hem de bilgilendirici olan bu ürüne Trendyol aracılığıyla indirimli fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.