Turkiyecepaksesuar Oppo Reno 4 Pro Kılıf Silikon Baskılı Desenli Arka Kapak

229,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Turkiyecepaksesuar Oppo Reno 4 Pro Kılıf Silikon Baskılı Desenli Arka Kapak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turkiyecepaksesuar Satıcı Ünvanı: MUSA ERMİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3640030202
    Bu ürün Turkiyecepaksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baskılı Desenli Silikon Koruyucu Kılıf Esnek silikon malzemeden üretilmiştir. UV baskı kalitesi ile yapılmaktadır. Kenar kısımları şeffaftır. Kılıf üzerinde baskı yapıldığı için kısa süreli boya kokusu oluşmaktadır. 24 ila 48 saat içerisinde koku tamamen kaybolmaktadır. HD baskı mükemmelliği. Desenin kılıf üzerinde kemikleşmesi için özel solüsyon sürülür. Uzun süre kullanım sağlanır. Baskı kalitesi sayesinde yıpranma en aza indirgenir. Kalıbı cep telefonuna uygundur. Telefonunuzu kire, çizilmelere ve darbelere karşı korur. Tüm slotlara rahatlıkla ulaşılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Cep Telefonu Modeli Oppo Reno 4 Pro
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Turuncu
  • Uyumlu Marka Oppo Uyumlu
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Turkiyecepaksesuar Oppo Reno 4 Pro Kılıf Silikon Baskılı Desenli Arka Kapak Op-Reno-4-Pro-Kod-21

Kırılmalara ve dış hasarlara karşı üretilen cep telefonu kılıfları dayanıklı bir yüzey sağlayarak konfor ve koruma alanı yaratır. Dayanıklılığı artırmak için üretilen Turkiyecepaksesuar Oppo Reno 4 Pro kılıf silikon baskılı desenli arka kapak OP-RENO-4-PRO-KOD-21 modeli farklı malzemelerden üretilerek sunulur. Kaliteli dokusuyla müşterilere uzun süreli kullanım sağlar. Telefon için ihtiyacınız olan silikon arka kapak kılıflarında aradığınız özellikleri bulmanız mümkündür. Farklı desende ve renkte olan bu ürünü satın alırken kullanışlı olmasına dikkat edilir. Dayanıklılığını uzun süre koruyabilen Turkiyecepaksesuar silikon kılıf telefonunuzun korunması gereken parçalarını kaplar. Telefonunuza gelen herhangi bir hasarda kırılgan bölgeleri koruyarak olumsuz etkileri azaltır. Bu kılıf farklı özellikleri aynı anda barındırır. Fonksiyonel olarak kullanabileceğiniz silikon kılıf cihazınıza dayanıklılık katar.

  • Silikon malzeme
  • Renkli ve desenli tasarım
  • UV baskı kalitesi

Turkiyecepaksesuar Oppo Reno 4 Pro Baskılı Kılıf Tasarımı

Turkiyecepaksesuar Oppo Reno 4 Pro Baskılı Kılıf Tasarımı

Cep telefonunuz için tamamlayıcı bir aksesuar olan bu kılıf baskılı desene sahiptir. Baskılı desenli silikon koruyucu kılıf esnek silikon malzemesiyle ön plana çıkar. Ürünün yapımında kullanılan materyal silikondur. Bu ürün yumuşak dokuda olup telefonunuz için konfor sağlar. Telefonunuzu çizilmelere karşı korur. Telefonların çoğu metal malzemeden üretilir. Bu yüzden herhangi bir yüzeye konduğunda kayabilir. Bunu önlemek için alacağınız ürünün silikon yapıda olması telefonunuzun kaymasını önler. Bunun yanında Oppo Reno 4 Pro arka kapak kılıfı trend renk seçeneğiyle öne çıkar. Modelin her beğeniye hitap eden renkleri siyah, beyaz ve sarıdır. Ana renk siyah olup üzerine işlenen papatya deseni beyaz ve sarı renktedir. Telefonunuzun modeline uygun bu kılıf, kameranızı rahatlıkla kullanmanızı sağlar. Fotoğraf çekerken elinizden kaymasını önler. Bu sayede istediğiniz yerde telefonunuzu rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Turkiyecepaksesuar Oppo Reno 4 Pro Baskılı Kılıf Avantajları

Turkiyecepaksesuar Oppo Reno 4 Pro Baskılı Kılıf Avantajları

Oppo Reno 4 Pro kılıf müşterilerin ihtiyaçlarını karşılar niteliklere sahiptir. Birçok avantajlı özelliğiyle beğeni toplar. Cep telefonu kılıfı tasarımlarında birçok yöntem kullanılır. Bunlardan biri de baskıdır. Silikon üzerine yapılan baskılar birçok zevke hitap eder. Baskıda kullanılan renk, desen ve şekillerin boyutları çeşitlilik gösterir. Oppo Reno 4 Pro silikon kılıfla stilinizi yansıtabilirsiniz. Silikon kılıf kullanmak isteyenlerin tercih edebileceği bu ürünler, ince oldukları için yer kaplamaz. Telefonun boyutunu küçük gösterir. UV baskı kalitesi ile papatya deseni oluşturulur. Kenar kısımları şeffaftır. Kılıf üzerine baskı yapıldığı için kısa süreli boya kokusu oluşur ancak 24 ila 48 saat içerisinde koku tamamen kaybolur. HD baskı kalitesi sayesinde canlı renklere sahip olabilirsiniz. Desenin kılıf üzerinde kemikleşmesi için özel solüsyon sürülür. Uzun süre kullanım sağlanır.

Turkiyecepaksesuar Oppo Reno 4 Pro Silikon Kılıf Fiyatları

Turkiyecepaksesuar Oppo Reno 4 Pro Silikon Kılıf Fiyatları

Turkiyecepaksesuar Oppo Reno 4 Pro kılıf silikon baskılı desenli arka kapak fiyat aralığı belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önüne alınır. Değişik tasarımları her zevke uygun özelliktedir. Silikon materyalden üretilebilen bu ürün size farklı seçenekler sunar. Telefona ekstra koruma sağlamak isteyenlere uygun üretilen kalın silikonlu kılıflar yumuşak bir dokuya sahiptir. Esnek yapıda olan bu ürünler değişik renk ve model seçenekleri bulundurur. Arka kapak koruyucu özelliği ihtiyaçlara uygun olarak geliştirilir. Baskı kalitesi sayesinde yıpranma en aza indirgenir. Oppo Reno 4 Pro cep telefonuna uygundur. Telefonunuzu kire, çizilmelere ve darbelere karşı korur. Konforlu silikon kılıfı satın almak istiyorsanız, Trendyol üzerinden diğer müşteriler tarafından oluşturulan Turkiyecepaksesuar Oppo Reno 4 Pro kılıf silikon baskılı desenli arka kapak yorum bölümünü okuyabilir, avantajlı fiyatlarla ürüne sahip olabilirsiniz.