turkuazz Adınıza Özel Nakışlı Hediyelik Çeyizlik Su Geçirmez Leke Tutmaz Mutfak Önlüğü

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

turkuazz Adınıza Özel Nakışlı Hediyelik Çeyizlik Su Geçirmez Leke Tutmaz Mutfak Önlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Z&F international Satıcı Ünvanı: FATİH ŞİMŞEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5266360424800001 Vergi Kimlik Numarası: 8120831708
    Bu ürün Z&F international tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EŞSİZ TASARIM DETAYLARI: Ürünlerimiz özel tasarımdır . Bulaşık yıkarken veya ev işleri yaparken çamaşırlarınızı kuru tutan %100 su geçirmez, leke tutmaz Duck keten kumaştan üretilmiştir. Sağ ve sol tarafta çift cepvardır. Takılıp çıkarılabilir havlusuylaelleriniz ıslandığı an hızlıca kurutabileceksiniz. Özel hediye paketiile dilediğiniz kişiye hediye edebilirsiniz. Tüm bu eşsiz özelliklerin birleşmesi sayesindeArtık yemek pişirme deneyiminize kendinizi kaptırabilecek ve mutfağınızın usta şefi olabileceksiniz!
  • HAVLULAR VE CEPLERLE MUTFAKTAKİ İŞİNİZ ÇOKDAHA KOLAY: Önlüğün ön kısmındapamuklu kadife havlu mevcuttur. Mutfağınızda çalışırken oluşan el kurulamaihtiyaçlarınızı anlık olarak giderebileceksiniz. E llerinizi silmek için çokkaliteli %100 Türk Pamuklu emici havlunuz olacak! Bu önlüğün akıllı çiftcep tasarımıyla, tüm pratik kullanımlar için ihtiyacınız olan temel şeylerelinizin altında. Mutfak önlüğümüzün iki yanındaki ceplerle ızgara fişleri,yemek tarifi defteri, telefon vb. tutmak için yeterli alana sahip olacaksınız. Cepler sizezaman kazandırır ve yemek hazırlamayı çok kolaylaştırır.
  • KULLANIŞLI VE ERGONOMİK: Önlük, yemek pişirirken, bulaşık makinesini kullanırken mükemmel koruma sağlar. Giymesi rahattır ve ayarlanabilir bir boyun askısınasahiptir, D tokalar ile hazırlanan boyun askıları ile sizin için mükemmel yüksekliği seçebilirsiniz. Önlüğünüzü giyin ve kendi boyunuza göre askıları ayarlayın! Önlüğün arkasındaki klips ile çok pratik bir şekilde önlüğü giyebilirsiniz ve kendi bedeninize göre ayarlayabilirsiniz. Ayarlanabilir klipsi sayesinde önlüğümüz 36 bedenden battal bedenlere kadar uyumlanabilir şekildedir. Kullanırken yaşacağınız tüm konforlar düşünülerek insan yapısına uygun ergonomik ölçülerde üretimi yapılmıştır.
  • ULTRA KALİTELİ NEFES ALABİLİR VE DAYANIKLI PARÇALAR:Kumaşı da havlusu daaksesuarları da görüp görebileceğiniz en iyi malzemelerden seçilmiştir. Yemek yaparken / Çalışırkensize rahatlık hissi vermek için tasarlanmıştır ve diğer Pamuklu Kumaşlardandaha Dayanıklı, Nefes Alabilir, Kırışmaz ve Çekmez Birinci Sınıf Kaliteli %100Pamuklu Ördek Dokuma Kumaştan yapılmıştır. Kumaş, yalnızca tamamen nefesalabilen değil, aynı zamanda Su damlalarına karşı dayanıklı olacak ve leketutmayacak şekilde dokunmuştur. Havlunun yumuşaklığı ve su emiciliğimutfakta en büyük yardımcınız olacak. Kullandığımız Paslanmaz pirinç aksesuarlar üzerinizde ışıl ışıl parlayacak ve yıkarkendeforme olması riskinden korkmayacaksınız. Makinede ya da elde yıkama sonucundaürünün ilk günkü kalitesinde kaldığına şahit olacaksınız.
  • MUTFAĞINIZDA ŞIK VE RAHAT OLUN: Amerika,Avrupa ve Türkiye için özel olarak tasarlanan önlüklerle gerçek şefin kimolduğunu gösterin... Özel baskılı desenler ve duck keten Kumaş, kıyafetlerinizi ve vücudunuzukorurken size en keyifli pişirme deneyimini sunar. Misafirlerinizietkileyeceğinizden ve mutfağınızda harika hisler yaratacağınızdan eminolabilirsiniz. Ürünümüzü %100 müşteri memnuniyeti için sevgi ve özenlehazırladık. Sevdiklerinize hediye olarak bu özel ve orijinalürünümüzü takdim edebilirsiniz. Özel hediye kutusu ile farkını gösteren Türkiyedeüretilmiş, ihracat kalitesinde ki bu önlük ile kendinizi ve sevdiklerinizi mutluedebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Keten
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver