Tursil Leylak Bahçesi 10 Kg Matik Deterjan

Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
471,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
528,96 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tursil Leylak Bahçesi 10 Kg Matik Deterjan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WİNMAX Satıcı Ünvanı: WİNMAX TEMİZLİK GIDA MEDİKAL BİLGİSAYAR ORGANİZASYON İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0813134339100001 Vergi Kimlik Numarası: 8131343391
    Bu ürün WİNMAX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tursilmatik Leylak Bahçesi 10 kg x78

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Tursil Matik Leylak Bahçesi 10 kg

Tursil Matik leylak bahçesi 10 kg ile uzun yıllardır çamaşırlarınızda olmasını istediğiniz temizliği ve ferahlığı bulabilirsiniz. Yüksek teknoloji ve inovasyonu bir araya getirerek ihtiyacınızı karşılayacak bu ürünle kıyafetlerinizdeki derinlemesine temizliği fark edebilirsiniz. Ürün, son teknoloji ile tasarlanmış ürünleriyle kıyafetlerinize benzersiz, hoş, kalıcı ve ferah bir koku kazandırır. Hem beyaz hem de renkliler için kullanabileceğiniz deterjan ile çamaşırlarınızdaki değişikliği ilk yıkamada fark edebilirsiniz. Tek çeşit deterjan ile her renk çamaşırınızı yıkama imkanı sağlayan bu ürün farklı bütçelere hitap eder ve tasarruf etmenizi sağlar. Leylak bahçesi kokusundan esinlenerek üretilmiş olan bu deterjan ile kıyafetleriniz mis gibi kokar. Çamaşırlarınızın ihtiyacı olan temizliği ve güzel kokuyu sağlayan bu ürünü 10 kg’lik paketi sayesinde uzun süre kullanabilirsiniz.

  • Ekstra beyaz çamaşırlar
  • Canlı renkler
  • Ferah ve hoş koku

Tursil Matik Leylak 10 Kg Özellikleri

Tursil Matik Leylak 10 Kg Özellikleri

Tursil leylak bahçesi 10 kilogramı ile toplamda uzun zaman boyunca çamaşır yıkayabilirsiniz. Renkli ve beyazlar için kullanım kolaylığı sağlayan deterjan ile temizlik alışkanlıklarınızı bir basamak yukarıya taşıyabilirsiniz. Aynı anda hem temizlik hem de bakım sağlayan bu ürün sayesinde mis gibi kokan giysilerinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Giysilerinizi kusursuz bir özenle temizleyerek ihtiyacı olan tüm bakımı sunar ve uzun süreli ferah ve kalıcı bir koku bırakır. Yumuşatıcı kullanmasanız bile kıyafetlerinizde sertleşme meydana gelmeden yıkanır. Leylak ferahlığından esinlenerek kullanılan içeriği sayesinde yumuşatıcıya ihtiyaç duymadan sadece deterjan ile çamaşırlarınızın güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Kaliteli ve güvenilir malzemeler kullanılarak üretildiği için birkaç yıkamadan sonra kıyafetlerinizde eskime görmezsiniz. Kıyafetlerinizi sık yıkasanız dahi uzun yıllar yıpranmadan giyebilirsiniz. Tüm bu özellikleriyle dikkat çeken ürünü satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Mis Kokan Tursil Matik Leylak 10 Kg

Mis Kokan Tursil Matik Leylak 10 Kg

Herhangi bir ürün satın alırken daha önce kullanan kişilerin fikirlerine bakılır. Siz de ürün konusunda karar verebilmek için Tursil Matik leylak bahçesi 10 kg kullananların yorumlarına bakabilirsiniz. Yorumlara bakıldığında ürünü kullanan kişilerin çok memnun olduklarını görebilirsiniz. Kullanan kişiler çamaşırlarını yıkadıktan sonra bütün kıyafetlerin ferah ve güzel koktuğunu dile getirirler. Yıkandığında ilk günkü gibi temiz ve parlak olduğunu belirtirler. Tüm bu yorumlar dikkate alındığında ürüne olan güven artar. Tursil Matik leylak bahçesi 10 kg yorumları inceleyerek aklınıza takılan sorular varsa cevaplarını bulabilirsiniz. Bu deterjan sayesinde renkliler ve beyazlar için ayrı ürün kullanmanıza gerek kalmaz. Tek bir ürün ile her renkteki çamaşırlarınızı gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz.

Tursil Matik 10 Kg Fiyat

Tursil Matik 10 Kg Fiyat

Tursil Matik leylak bahçesi 10 kg fiyatını değerlendirdiğinizde ekonomik olduğunu görebilirsiniz. 10 kg deterjan ile 1580 adete kadar çamaşır yıkayabilirsiniz. Ürün tek yıkama ile çamaşırlarınızın hem temizlenmesini hem de bakımlı olmasını sağlar. Ekstra yumuşatıcı kullanarak yumuşatmaya ya da güzel koku sağlamaya gerek duyulmaz. Bu ürünü kullanarak yıkadığınız çamaşırlar sertleşmeden temiz ve hoş bir koku kazanır. Tursil Matik leylak bahçesi 10 kg satın alanlar da tüm bu özellikleri dile getirir. Üründen memnun olduklarını ve uzun süre kullandıklarını yorum olarak belirtirler. Tüm bu özellikleriyle birlikte bakıldığında bu deterjan bütçe dostudur. Az deterjan kullanarak çok kıyafet yıkamanızı sağlar. Bu sayede çabucak bitmez ve senelerce kullanabilirsiniz. GGüzel kokan, bakımlı ve temiz çamaşırlar için bu ürünü tercih edebilir Trendyol aracılığıyla güvenli bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.