Turtle Wax Seramik Boya Yenileyici Cila 500 ml

1.169,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Turtle Wax Seramik Boya Yenileyici Cila 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doganershop Satıcı Ünvanı: DOĞANER OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0307032357300001 Vergi Kimlik Numarası: 3070323573
    Bu ürün Doganershop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Turtle Wax Seramik Boya Yenileyici Cila 500 Ml Geleneksek çok aşamalı boya yenileyicilerin aksine Eşsiz, Zaman Kazandıran tek ürün. Özel formülü yüzeyi temizleyip üzerindeki deformasyonları onarırken, diğer yandan yüzeyin rengini yeniler, derin bir parlaklık oluşturur ve korur. Tek adımda Onarım&Parlaklık. Orta derecede çizikleri ve oksidasyonları yok eder. El ya da makine ile kullanılabilir. Turtle Wax Hibrid Serisinin Seramik yapısı, SİO2 teknolojisi ile kusursuz su kaydırma, koruma ve parlaklık sağlar. Uygulama Hazırlık Aşaması: Aracınızı Turtle Wax oto şampuanı ile yıkayın ve kurulayın. Sıcak yüzeylerde uygulamayın. El ile uygulama: İyi bir uygulama süngerinin üzerine 3 damla dökün ve 60 cm lik bir alan üzerinde panel panel olacak şekilde dairesel hareketler ile uygulama yapın. Fazla ürünü mikrofiber bez ile silin. Bezin diğer yüzeyi ya da hafif nemli bir bez ile tekrar silin. Gerekli ise kuru bir mikrofiber bez ile yüzeyi tekrar silin. Makine ile uygulama: Orta sertlikteki bir pede 4 damla dökün. 60cm lik bir alanda panel panel çalışın. Ürünü yaymak için önce düşük hızda ardından yüksek hızda düşük baskı uygulayarak makine ile uygulayın. Mikrofiber bez ile yüzeyi silin. Ardından bezin diğer yüzeyi ya da hafif nemli bir bez ile tekrar silin. Gerekli ise kuru bir mikrofiber bez ile yüzeyi tekrar silin. Not: Ürünlerimizin son kullanma tarihi, üretim tarihinden itibaren 5 yıldır.
Geri Bildirim Ver