Evimsaray Evim Saray ES-973 Bone China Delikli Rose Deluxe 33 Parça Kahvaltı Ve İkram Takımı

4.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Evimsaray Evim Saray ES-973 Bone China Delikli Rose Deluxe 33 Parça Kahvaltı Ve İkram Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLAY HOME 2 Satıcı Ünvanı: İLYAS AYDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1170095529
    Bu ürün İLAY HOME 2 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evim saray es-973 bone china delikli rose deluxe kahvaltı ve ikram takımı 33 parça ürün içeriği pasta tabağı-6 adet, çay fincanı-6 adet ,çay tabağı-6 adet, çay kaşığı-6 adet, kase-4 adet, porselen demlik + kapak-2 adet, şekerlik + kapak-2 adet, peçetelik 1 adet kahvaltı takımıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Bone China
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

TuruncuElmaEvim Saray Bone China Kahvaltı ve İkram Takımı 33 Parça ES-973

Mutfak ürünleri kullanışlı olmaları kadar zarafetleriyle öne çıkar. Bu sebeple şık mutfak ürünleri herkesin olmazsa olmazları arasındadır. Kahvaltı ve ikram takımları ise akla ilk gelen mutfak ürünlerindendir. Turuncu Elma Evim Saray kahvaltı ve ikram takımı seçenekleri arasından renkleri ve desenleri beğendiğiniz modeli kendiniz için seçebilir ya da sevdiklerinize hediye ederek onların mutlu edebilirsiniz. Uzun kullanım ömrü ve kalitesinden ödün vermeyen şıklığı ile sofralarınızda zarif ve renkli bir görüntü ortaya çıkarır. Kahvaltısını cıvıl cıvıl tabaklarla yapmak isteyenler için Turuncu Elma Evim Saray ES-973 Bone China Delikli Rose Deluxe 33 parça kahvaltı ve ikram takımı iyi bir tercihtir. Farklı tasarımıyla öne çıkan kahvaltı takımının özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Kaliteli ve canlı renklerde baskı
  • Farklı ve zarif tasarım
  • İnce porselen

Turuncu Elma Evim Saray Kahvaltı ve İkram Takımı Özellikleri

Turuncu Elma Evim Saray Kahvaltı ve İkram Takımı Özellikleri

Turuncu Elma Evim Saray ES-973 şıklığı ve kalitesi ile öne çıkar. Turuncu Elma Evim Saray Rose Deluxe 33 parça kahvaltı ve ikram takımı 6 adet çay tabağı, 6 adet çay kaşığı, 6 adet kase, 6 adet porselen demlik ve kapak, 2 adet şekerlik ve kapak, 2 adet ikramlıktan oluşur. Üretiminde kullanılan bone china porselen malzemenin kalitesi sayesinde desenler ilk günkü gibi parlaklığını muhafaza eder. Hem şık hem de kullanışlı olan ürünün porselen rengi kremdir ve yarı saydam bir yapıya sahiptir. Kahvaltı sofralarında istediğiniz renkli ortamı bu takım sayesinde yakalayabilirsiniz. Turuncu Elma Evim Saray Rose Deluxe 33 parça kahvaltı takımı kahvaltı sohbetlerinize eşlik ederek keyifli vakitlerinizin vazgeçilmezi olur. Üretiminde kullanılan Bone china porselen malzemesi dayanıklı olduğu için uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Turuncu Elma Evim Saray Kahvaltı ve İkram Takımı Avantajları

Turuncu Elma Evim Saray Kahvaltı ve İkram Takımı Avantajları

Turuncu Elma Evim Saray 33 parça kahvaltı ve ikram takımı ailenize ve sevdiklerinize şık sunumlar hazırlamanıza yardım eder. Göz alıcı bir kahvaltı sofrası için eşsiz bir seçenek olan bu takımla sunduğunuz her yiyecek daha hoş görünür. Oldukça sağlam porselen malzemeden üretilen ürünün yapısı yarı şeffaftır. Darbelere ve ısı değişikliklerine karşı dayanıklı olması sayesinde kolay hasar görmez. Delikli yapısı desenlerle birlikte görsel bir şölen oluşturur. Hem sizin için hem sevdiklerinize hediyelik olarak iyi bir seçenektir. İçinde kahvaltı ve ikramlık olarak ihtiyaç duyabileceğiniz her parça mevcuttur. Bu sebeple çeyiz olarak da rahatlıkla tercih edilebilecek bir takımdır. Ürün hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için Turuncu Elma Evim Saray ES-973 Bone China Delikli Rose Deluxe 33 parça kahvaltı ve ikram takımı kullananların yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Turuncu Elma Evim Saray Kahvaltı ve İkram Takımı Fiyatları

Turuncu Elma Evim Saray Kahvaltı ve İkram Takımı Fiyatları

Kahvaltı ve ikram takımlarının fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu takım ise uzun ömürlü porselen malzemeden üretilmesinin yanı sıra kaliteli baskı, şık tasarım, kullanışlı parçalara sahip olması özellikleriyle öne çıkan ürün 33 parçaya sahiptir. Kaliteli malzemeleri ve kullanışlı özellikleri sayesinde ihtiyacınız olan takıma sahip olabilirsiniz. İster kahvaltı masasında ister kahve saatinizde zarif sunumlar çıkarmanızı sağlayan Turuncu Elma Evim Saray ES-973 Bone China Delikli Rose Deluxe 33 parça kahvaltı ve ikram takımı fiyatlarını inceleyerek kolayca satın alabilirsiniz. Ürünle ilgili daha fazla bilgi için dilerseniz Turuncu Elma Evim Saray ES-973 Bone China Delikli Rose Deluxe 33 parça kahvaltı ve ikram takımı yorumlarını da okuyabilirsiniz. Gelişmiş teknolojilerle üretilen kaliteli tasarıma ve estetik görünüme sahip bu ürünü Trendyol’dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.