Türütoğlu Kuzine Şömine Kuzineli Rize Şöminesi Vega Model

15.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Türütoğlu Kuzine Şömine Kuzineli Rize Şöminesi Vega Model

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çay kuzine Şömine Satıcı Ünvanı: BİLAL TÜRÜT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Rize Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8820223740
    Bu ürün Çay kuzine Şömine tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lüx fırınlı vega model şömine , kendi imalatımız olup %100 el işçiliği ile imal edilmektedir. Geniş ekranlı ateş kapağı ile bir taraftan ateşin keyfini çıkarıp ısınırken diğer taraftan da üst kısmında yeralan fırınında pişen yemeğinizin durumunu kontrol edebilirsiniz. Şöminemiz gövdesi kalın demir-Çelik malzemeden imal edilmekte olup ayriyeten iç kısımdan da kalın malzemelerle desteklenmektedir. Izgarası 9 kg luk özel döküm ızgaradır. Ateş haznesinin genişliği ve kullanılan döküm ızgara sayesinde büyük odun ve kütükleri yakma imkanı sunmaktadır. Şöminemizin ateş haznesinin alt kısmında kül boşaltma çekmecesi bulunmakta olup biriken külleri ürün yanarken dahi boşaltabilirsiniz. Aynı zamanda havalandırma kapağı kül çekmecesi üzerinde bulunmakta olup bu kapak ile boru çıkışında bulunan anahtarı kapalı konuma getirdiğiniz taktirde şöminemiz uyuma moduna geçmektedir. Şöminemizin ateş kapağında kullanılan cam sadece yüksek ısıya dayanıklı schoot robax seramik camdır. Kullandığımız boya ise paslanmaya karşı özel koruma sağlayan yüksek ısıya dayanıklı yanmaz boyadır. Ürün ilk yakımda kısa bir süre koku ve duman verir. Ürünün yakıldığı ortamın iyice havalandırılması gerekir. Ürünü teslim aldığınızda yapmanız gereken sadece camın montajı ile boru bağlantısını yapıp ateşin keyfini çıkarmaktır. Ürünlerimiz tamamen kendi imalatımızdan satışa sunulmaktadır. Satın aldığınız ürün firmamız güvencesi altında olup ürün ile ilgili satış öncesi ve sonrası her çeşit iletişim aracı ile sizlere teknik destek imkanı sağlamaktayız. Lüx fırınlı şömine ölçüleri genişlik*derinlik*yükseklik : 62*47*90 ürün Ağırlığı : 99 kg. Cam ölçüleri :Genişlik*yükseklik : 40 cm *29 cm. Not: Aksesuarlar fiyata dahil değildir, camlar sadece kargo taşıma esnasinda kirilirsa ücretsiz karsilanmaktadir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk MAT SİYAH
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver