Tutku 12'li Paket Kadın Dantelli Bikini Külot Asorti Kilot

456,25 TL
(38,02 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
474,70 TL
Kargo Bedava
474,70 TL
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tutku 12'li Paket Kadın Dantelli Bikini Külot Asorti Kilot

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: enmodaiçgiyim Satıcı Ünvanı: GAYE MUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6250607695
    Bu ürün enmodaiçgiyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12'li Paket Tutku Kadın Dantelli Bikini Külot Asorti Kilot *S-M-L Bedene Uygundur. *İncelemiş Olduğunuz Üründe Stok Durumuna Göre Desende Farklılık Gösterebilir. *Satın Alacağınız Ürünler Orjinal Ambalajında Gizli Ambalaj(Hediye Paketi) içinde Sizlere Gönderim Yapılacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Paket İçeriği 12'li
  • Renk Beyaz
  • Ürün Detayı Dantel/Mesh/File
Geri Bildirim Ver

Tutku 12'li Paket Kadın Dantelli Bikini Asorti Kilot

Külot çeşitleri günlük hayatta giyilmesi gereken iç çamaşırları arasında yer alır. Bu ürünlerin rahat bir yapıya sahip olması kadın müşterilerin aradığı özelliklerden biridir. Aynı zamanda estetik bir tasarıma sahip olması da oldukça önemlidir. Paket halinde satışa sunulan çeşitler, avantajlı bir alışveriş imkanı sunar. Tutku dantelli külot çeşitleri arasında bulunan asorti modeller, 12’li paketler halinde kadın müşterilerin beğenisine sunulur. Elastik yapısı birbirinden farklı bedene uyum sağlayarak kullanım konforunuzu artırır. Her renge sahip olan bu çeşit, birbirinden farklı kıyafetlerinizin içerisine giyebilmenize yardımcı olur. Dikişli bir model olmakla birlikte etek ve pantolon gibi kıyafetlerin içerisinde iz belli etmez. Böylelikle konforlu bir şekilde kullanılabilir. Siz de birbirinden farklı renklerin bulunduğu bir külot paketi arıyorsanız markanın bu modelini satın alabilirsiniz.

  • Elastik yapı
  • Dantelli özellik
  • Birbirinden farklı renkler

Elastik Yapısıyla Tutku 12’li Dantelli Asorti Külot

Elastik Yapısıyla Tutku 12’li Dantelli Asorti Külot

Günlük hayatta kullanılan külot çeşitlerinin rahat ve konforlu bir kullanım imkanı sunması son derece önemlidir. Özellikle vücudunuzu herhangi bir şekilde sıkmayacak modeller tercih ederek kullanım kalitenizi artırabilirsiniz. Elastik yapıya sahip olan külotlar, kadın müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Tutku dantelli bikini külot elastik bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda pamuk malzemelerin birleşmesiyle üretildiğinden oluşabilecek kadın hastalıklarını engeller. Böylelikle sağlıklı ve güvenli bir şekilde giyebilmenize yardımcı olur. Ürün standart beden olarak satışa sunulur. S, M ve L bedene kadar olan asorti modeller, değişken kilolarda da kolaylıkla kullanabilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda vücudunuzu herhangi bir şekilde sıkmaz. Siz de elastik yapıya sahip olan bir külot modeli arıyorsanız Tutku tarafından imal edilen bu paketi satın alabilir ve güvenli bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Farklı Renkleriyle Tutku 12’li Bikini Külot Seçeneği

Farklı Renkleriyle Tutku 12’li Bikini Külot Seçeneği

Külot çeşitlerinin farklı renklerle imal edilmesi günlük kullanım açısından son derece önemlidir. Özellikle paket halinde satışa sunulan çeşitler geniş bir kullanım alanı sağlar. Tutku markası tarafından üretilen asorti model bikini tarzı külotlar, 12’li paketler halinde satışa sunulur. Birbirinden farklı renklerin bir arada bulunduğu bu çeşit, günlük hayatta giydiğiniz kıyafetlerin içerisinde herhangi bir şekilde belli olmaz. Açık renk kıyafetlerinizin içerisine bej ya da beyaz gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda koyu renkli kıyafetlerinizin içerisine de siyah, kırmızı, gri ve pembe gibi renkleri giyebilirsiniz. Böylelikle geniş bir kullanım imkanı elde ederek, iç çamaşırınızın belli olmasını engelleyebilirsiniz. Müşterilerin görüşlerini öğrenebilmek adına ürünün alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Tutku 12'li paket kadın dantelli bikini asorti külot yorumları ile güvenli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Tutku Dantelli 12’li Bikini Asorti Külot

Uygun Fiyatıyla Tutku Dantelli 12’li Bikini Asorti Külot

Tutku 12'li paket kadın dantelli bikini asorti külot oldukça estetik bir görünüme sahiptir. Dantelleri ürünün güzelliğini yansıtan önemli ayrıntılardan biridir. Kullanımı oldukça konforlu ve pratiktir. Özellikle kadınların belirli dönemlerde aldığı ve verdiği kilolara karşı ekstra bir ürün almanızı engeller. Böylelikle uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Dantelleri her modelde bulunur. Bununla birlikte her iki kısımda da son derece kaliteli bir görünüm sunar. Pamuklu yapıya sahip olduğundan kızarıklık ya da tahriş oluşturmaz. Böylelikle kullanım konforunuzu artırır. Vücudunuzu sıkmadığından giydiğiniz bölgede, bacak ve bel kısmında herhangi bir lastik izi oluşmaz. Böylelikle kaşıntı gibi bir durumda meydana gelmez. Tutku 12'li paket kadın dantelli bikini asorti külot fiyatı müşterilerin bütçesine uygundur. Trendyol sayesinde ürünün fiyat avantajından faydalanabilir ve kolaylık satın alabilirsiniz.