Twistshake İkili Saklama Kabı 2X100ml Sarı

42,98 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Twistshake İkili Saklama Kabı 2X100ml Sarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JokerBaby Satıcı Ünvanı: ATM DIŞ TİCARET PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 1030015647
    Bu ürün JokerBaby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebeginizle bir gezintiye cikmaniz asla bir is gibi hissettirmemeli Twistshakein Gunluk Hazirligiyla butun bir gunluk gidayi kolay ve eglenceli bir sekilde yaninizda getirebilirsiniz.Twistshakein butun urunleri birlikte calisacak ve birkac kolay adimla hazirlik icin gereken zamani azaltacak sekilde tasarlanmislardir.Twistshakein kullanisli saklama kabi, tekrar doldurma islemini tamamen dokulmez yapmaktadir. Saklama kabi onceden doldurulur ve cocugunuz yemek istedigi zaman, tek yapilmasi gereken kaptaki icerigi biberona gecirmek, calkalamak ve beslemektir. Bir kap 100 mldir, ki bu da bir porsiyonluk yemege esittir. Kaplar butun bir gunluk gidayi tutacak sekilde birlestirilebilir.Twistshakein saklama kabinin akilli tasarimi, beslemeyi hem hizli hem de basit bir gorev haline getirmektedir.Bu urun size 2 adet ulasacaktir.
Geri Bildirim Ver