U.S. Polo Assn. FRANCO Beyaz Erkek Sneaker Ayakkabı 100249743

1.449,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 43
40
41
43
44
45
46
47
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
1.599 TL

Ürün Bilgileri

U.S. Polo Assn. FRANCO Beyaz Erkek Sneaker Ayakkabı 100249743

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KeySpor Satıcı Ünvanı: KEY OTOMOTİV TURİZM İNŞAAT İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0548004017500015 Vergi Kimlik Numarası: 5480040175
    Bu ürün KeySpor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İç Materyal: Tekstil
  • Dış Materyal: PU
  • Taban: Termo
  • İç Taban Özelliği: Tekstil
  • Kapama Şekli: Bağcıklı

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Suni Deri
  • Materyal Tekstil
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Kullanım Alanı Günlük
  • Renk Beyaz
  • İç Taban Materyali Tekstil
  • Astar Materyali Tekstil
Geri Bildirim Ver

US Polo Assn FRANCO Beyaz Erkek Sneaker Ayakkabı

Sneaker ayakkabılar hem şık hem de spor giyinen kişilerin tutkusu olan ürünlerden bir tanesidir. Şık tasarımı ile göz dolduran ürünler, ayaklara sağladığı konforla da kullanıcıların beğenisini kazanır. Bu anlamda tercih edebileceğiniz US Polo Assn Franco beyaz erkek sneaker ayakkabı, spor ve şık giyimin öncü ürünleri arasındadır. Günlük olarak giyildiğinde ayağın rahat etmesine yardımcı olarak uzun süreli kullanımı destekler. Ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz US Polo Assn Franco beyaz erkek sneaker, farkını her alanda hissettirir. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, kalitesini uzun vadede görebilirsiniz.

  • US Polo Assn Franco beyaz erkek sneaker ayakkabının iç materyali tekstil malzemelerinden üretilir.
  • Ayakkabının dış materyali suni deridir.
  • Beyaz rengin hâkim olduğu US Polo ayakkabı termo tabanı ile ayağı rahat ettirir.

US Polo Assn Beyaz Erkek Sneaker Ayakkabı Özellikleri

US Polo Assn Beyaz Erkek Sneaker Ayakkabı Özellikleri

US Polo Assn Franco beyaz erkek sneaker ayakkabı, bu tarz bir üründen alabileceğiniz performansın fazlasını sunar. Hem şıklığı hem de konforu ile ön plana çıkarak kullanıcıların beğenisini kazanır. Beyaz rengin hâkim olduğu US Polo Assn Franco erkek sneaker ayakkabının topuk kısmı ise siyahtır. Siyahın ve beyazın tezatlığını en iyi şekilde kullanan ayakkabı, bulunduğunuz her ortamda dikkatleri üzerine çeker. Ayakkabıyı pek çok kıyafet ile kombinlemek mümkündür. Kumaş pantolon, gömlek ve aksesuar kullanarak şık; jean pantolon ve tişört ile birleştirerek spor bir kombin yakalamanız mümkündür. Ayakkabı; iş yerinde, şık bir davette, akşam yemeğinde, kafeye ya da alışveriş merkezine giderken kullanıma uygundur. Her tarza kolayca cevap veren US Polo Assn Franco beyaz erkek sneaker, gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz ürünler arasındadır.

US Polo Assn Erkek Sneaker Ayakkabının Kalıbı Rahat mı?

US Polo Assn Erkek Sneaker Ayakkabının Kalıbı Rahat mı?

US Polo Assn Franco beyaz erkek sneaker, kalıbı rahat ayakkabılardan bir tanesidir. Ürünün iç materyali tekstil mamülü olan dokuma malzemelerinden üretilir. Bu özelliği sayesinde ayaklara sağladığı konfor ile ön plana çıkar. Ürünün hafif yapısı, günlük kullanım için son derece uygundur. Uzun süreli kullanımlarda bile sağlıklı ayak gelişimini destekler. Ayağı en doğru şekilde sarar. Ayağın hareket alanını daraltır. Böylece bilek burkulması gibi sakatlanma riski yüksek olan hareketlerin oluşumunu engeller. İç tasarımında kaliteli detaylara sahip US Polo Assn Franco beyaz erkek sneaker, ekstra performans gerektiren her aktivitede yardımcınız olur. Bu aktiviteler sonrası oluşan ağrıların ve tahrişlerin de önüne geçer. Özel olarak geliştirilen kalıp kullanıcıların beğenisini kazanır. Ürünü güvenle kullanabilir, ayak sağlığınızı desteklemeye başlayabilirsiniz.

US Polo Assn Beyaz Erkek Sneaker Ayakkabı Kaliteli mi?

US Polo Assn Beyaz Erkek Sneaker Ayakkabı Kaliteli mi?

US Polo Assn Franco beyaz erkek sneaker ayakkabı, markanın yüksek teknolojili tesislerinde üretilir. Her bir detayı özenle tasarlanarak kullanıcıların beğenisine sunulur. Üründe kullanılan termo taban, ısı ve basınç altında koruma sağlayan polimer bir yapıdır. Kış aylarında ayağı soğuktan korur. Aynı zamanda zemin tutuşunu artırarak olası kazaların da önüne geçer. Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan suni deri, uzun süreli kullanımı destekleyen özelliklerden birisidir. Ürünü çarpma, ezilme ve yırtılma başta olmak üzere pek çok riskten korur. Böylece ayakkabı giderlerini azaltarak bütçenize destek olur. US Polo Assn Franco beyaz erkek sneaker yorumlarına Trendyol üzerinden göz atabilirsiniz. Binlerce ürünü bütçe dostu fiyatlarla sunan Trendyol hem mobil uygulama hem de web sitesi üzerinden hizmet verir. Dilediğiniz ürünleri iki platformdan da inceleyebilir, zamandan ve mekândan bağımsız alışveriş yapabilirsiniz.