Üç Dört Beş Yayıncılık Üç Dört Beş Yks Ayt Fizik Soru Bankası 2023 Video Çözümlü - Ümit Akıncı Üç Dört Beş Yayınları

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (43)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Üç Dört Beş Yayıncılık Üç Dört Beş Yks Ayt Fizik Soru Bankası 2023 Video Çözümlü - Ümit Akıncı Üç Dört Beş Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Müfredatına Uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Cengiz Yakıncı
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Üç Dört Beş Yayıncılık AYT Fizik Soru Bankası

AYT Fizik soru bankaları, üniversite sınavına hazırlananların vazgeçilmezleri arasındadır. Farklı ve çeşitli zorluk seviyelerine uygun AYT fizik soru bankası Üç Dört Beş Yayınları, sınava hazırlananların büyük beğenisini toplar. Ürünün konu özetli soru bankasından oluşması tercih edilme sebepleri arasındadır. Orijinal sorular ile bilginizi ölçen bu ürün, zorlayıcı ve ÖSYM’nin soru tarzlarına yakın soru kalıbında olması nedeniyle beğenilir. Bu tamamı videolu çözümlere sahip olan ve üniversite sınavına iyi bir şekilde hazırlanmak isteyenler için özel üretilen kaynak, tamamen ÖSYM’de çıkabilecek konuları referans alır. Soru bankası, Türkiye'deki alanında uzman hocalar tarafından hazırlanır. Üç Dört Beş Yayıncılık kazanım odaklı sorulardan oluşur. 1. hamur kağıda basılan bu ürün 392 sayfadan oluşur.

  • Tamamı video çözümlü sorular
  • 1. kalite hamur baskı
  • 392 sayfa

Üç Dört Beş Yayıncılık Fizik Soru Bankası Özellikleri

Üç Dört Beş Yayıncılık Fizik Soru Bankası Özellikleri

Videolu ve konu anlatımlı kitaplar sınava hazırlanan öğrenciler tarafından sıklıkla ve güvenle tercih edilir. Kitap basım aşamasından önce, Türkiye’de üniversite sınav stratejisini en iyi bilen hocalar tarafından hazırlanır. Böylelikle kitap, sınava hazırlananlara iyi güçlü bir çalışma stratejisi sunar. Üç Dört Beş Yayıncılık AYT Fizik soru bankası, kazanım odaklı sorularıyla konuları daha rahat anlamanızı ve pekiştirmenizi sağlar. Buna ek olarak videolu konu anlatımı sayesinde soruların çözümlerini daha rahat kavrayabilirsiniz. Tam anlamıyla üniversiteye hazırlayan bu kitap, sizin ve sevdiklerinizin sınavı kazanmasına yardımcı bir destektir. Üç Dört Beş AYT Fizik fiyattan tasarruf sağlarken soru sayısı zenginliği yönünden müşterisine ihtiyaç duyduğu kaynağı sağlar. Sınava hazırlıkta yardımcı olan bu kitap rahatça kullanılabilir. Fizik kaynak kitabına, ihtiyaç duyduğunuz her an kolayca ulaşıp gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Üç Dört Beş Yayıncılık AYT Soru Bankası Yorumları

Üç Dört Beş Yayıncılık AYT Soru Bankası Yorumları

AYT sınavına iyi bir şekilde hazırlanmak isteyebilirsiniz. Sınava hazırlık kitaplarının vazgeçilmezleri arasında aday, yeni sınav yönetmeliğine uygun üretilen Ayt soru bankası, sizlere ayrıcalıklı bir deneyim sunar. Değişik soru kalıpları sayesinde farklı soru stillerine hakim olabilirsiniz. Üç Dört Beş Yayıncılık soru bankası alanında uzman akademisyenler tarafından hazırlanan soruları sayesinde rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz. Kitap, Fizik alanındaki tüm konu eksiklerinizi anında kapatır. Zengin soru çeşitlerine ve detaylı konu anlatımlarına sahiptir. Üç Dört Beş Yayıncılık AYT fizik soru bankası yorumlarına göz gezdirerek kaynak kitap hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Yorumlar kısmından ürünü deneyimleyenlerin paylaşımları sayesinde merak ettiğiniz tüm detayları öğrenmeniz mümkündür. Ürünü detaylı olarak inceledikten sonra kararınızı kolaylıkla verip gönül rahatlığıyla sipariş vererek alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Üç Dört Beş Yayıncılık Fizik Soru Bankası Fiyatı

Üç Dört Beş Yayıncılık Fizik Soru Bankası Fiyatı

Üç Dört Beş Yayıncılık AYT Fizik soru bankası fiyatı ürünün detaylı ve videolu konu anlatımı gibi özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Üç Dört Beş Yayınları üniversiteye hazırlanan öğrenciler ve veliler tarafından oldukça beğenilen bir ürün olma özelliğini taşır. AYT fizik kitabı çoktan seçmeli sorularıyla ve avantajlı fiyat etiketi nedeniyle ön plana çıkar. Sınav müfredatına uygun olarak hazırlanan fizik sorularının bir araya gelmesiyle oluşan kitap, zorlayıcı ve düşünmeye sevk eden içeriğiyle iyi bir şekilde hazırlanmanızı sağlar. Kaynak kitabın içindeki soru sayıları sınava iyi bir şekilde hakim olmanıza yardımcı olur. Çözdüğünüz sorularda zorlandığınız zaman o konulara ağırlık vererek açığınızı kapatabilirsiniz. Beyninizi zorlamaya ve konuları daha iyi kavramanıza olanak sağlayan bu kitaba, Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla anında ulaşarak kısa sürede sahip olabilirsiniz.