Üç Dört Beş Yayıncılık Ayt Matematik Soru Bankası 2023

259 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (41)
100 TL'ye %40 İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
255,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Üç Dört Beş Yayıncılık Ayt Matematik Soru Bankası 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Müfredatına Uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mehmet Kıvrak
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Üç Dört Beş Yayıncılık 2023 AYT Matematik Soru Bankası

Kaliteli ve zengin soru içeriğiyle ön plana çıkan ÜçDörtBeş Yayıncılık 2023 AYT matematik soru bankasını sınava hazırlık aşamasında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Özenle seçilen sorular, ÖSYM’nin sınav tipine uygunluk gösterir. Bu sayede YKS’nin ikinci oturumu olan AYT sınavında matematik çözmesi gereken adaylar için son derece idealdir. Sınav tipinin yanı sıra MEB 2023 müfredatına da uygunluk taşır. Böylece derslerde işlediğiniz konuları soru çözerek özümseyebilme fırsatı yakalarsınız. Ayrıca okul yazılılarında daha başarılı olabilmeniz mümkün hâle gelir. 375 sayfadan oluşan kitaptaki soruların her birinde videolu çözümler mevcuttur. Anlayamadığınız soruları videolu çözümler sayesinde kolayca kavrayabilirsiniz.

  • Sınav Tipi: YKS (AYT)
  • Müfredat Yılı: 2023
  • Sayfa Sayısı: 375

Üç Dört Beş Yayıncılık Matematik Soru Bankasının Özellikleri

Üç Dört Beş Yayıncılık Matematik Soru Bankasının Özellikleri Nelerdir?

ÜçDörtBeş Yayıncılık 2023 AYT matematik soru bankası, sahip olduğu özelliklerle öğrencilerin eğitim hayatına büyük oranda katkıda bulunur. 2023 yılının müfredatına uygun olacak şekilde hazırlanmıştır. Yeni müfredata olan uygunluğu sayesinde öğrenciler derste işledikleri konuları evde bu sorularla pekiştirebilir. Toplamda 375 sayfadan oluşur. Matematik öğretmeni ve yazar Mehmet Kıvrak tarafından özenle hazırlanıp kullanıcıların beğenisine sunulmuştur. Kitap içerisinde yer alan sorular, ÖSYM tarzına uygunluk taşır. Bu sayede sınava girecek olan öğrenciler, çok daha hazırlıklı bir hâle gelir. İçerisinde bulunan matematik konuları, YKS sınavının AYT bölümünü kapsar. Alan Yeterlilik Testi’nde matematik çözmesi gereken öğrenciler için son derece idealdir. ÜçDörtBeş Yayıncılık 2023 AYT matematik soru bankası, normal kitap ebatlarındadır. Bu sayede öğrenciler, kitabı gittiği her yere götürerek kolayca kullanım sağlayabilir.

Üç Dört Beş Yayıncılık Ayt Matematik Soru Bankası Kimlere Göredir?

Üç Dört Beş Yayıncılık Ayt Matematik Soru Bankası Kimlere Göredir?

ÖSYM tipindeki sorularıyla ön plana çıkan ÜçDörtBeş Yayıncılık 2023 AYT matematik soru bankası, YKS sınavına girecek adaylar için son derece uygundur. Alan testlerinde çıkacak konulardan oluştuğu için sözel ve dil bölümlerini tercih eden öğrenciler hariç her aday ürünü gönül rahatlığıyla satın alıp kullanabilir. AYT’ye uygun içeriği sayesinde konularla ilgili sorular çok daha spesifik bir hâle getirilmiştir. Böylece lise sona giden öğrenciler, mezuna kalanlar ya da dışarıdan hazırlanan hemen hemen herkes, bu ürünü satın alarak kendi başına idman yapabilir. 2023 yılının müfredatına uygun olduğu için sayısal ve eşit ağırlık bölümünü tercih eden öğrenciler tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Ayrıca öğrencilerini sınava yeni nesil sorularla yetiştirmek isteyen öğretmenler tarafından da kullanılması mümkündür. ÜçDörtBeş Yayıncılık AYT matematik soru bankası, neredeyse bütün kullanıcılarının beğenisini kazanır.

Üç Dört Beş Yayıncılık Ayt Matematik Soru Bankası Kalitesi

Yeni nesil YKS sınav sistemine uygunluğunun yanı sıra ÜçDörtBeş Yayıncılık 2023 AYT matematik soru bankası, kalitesiyle de bir adım öne çıkar. Kitapta bulunan soru tipleri, sınavda sorulanlara uygunluk taşır. Bu sayede sınavda gördüğünüz sorular karşısında işlemlerinizi kendinizden daha emin bir şekilde yapabilirsiniz. MEB müfredatına uygunluk sağlaması sayesinde yazılılarınıza ve derslerinize de hazırlanabilmeniz mümkündür. Evde pratik yapmanızı sağlayan soru bankası, anlaşılmayan konuların üzerinden geçebilmenize de yardımcıdır. Tüm sorular, videolu çözümlere sahiptir. Video kaynaklı çözümler sayesinde işlemlerini yapamadığınız soruları detaylı bir şekilde inceleme fırsatınız olur. Böylece kitapta bulunan tüm soruların doğru çözümlerini kolayca öğrenirsiniz. ÜçDörtBeş Yayıncılık 2023 AYT matematik soru bankası, sınava hazırlanan öğrencilerin başarılı bir grafik çizmesine yardımcı olur. Siz de kaliteli ve müfredata uygun bir soru bankası arayışındaysanız bu ürüne Trendyol’un cazip fırsatlarından yararlanarak sahip olabilirsiniz. Öncesinde ÜçDörtBeş Yayıncılık 2023 AYT matematik soru bankası yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden faydalanabilmeniz de mümkündür.