Üç Dört Beş Yayıncılık Tyt Biyoloji Soru Bankası Yeni 2023

166,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (40)
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Üç Dört Beş Yayıncılık Tyt Biyoloji Soru Bankası Yeni 2023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OkulKitap Satıcı Ünvanı: ÇETİN YAYIN DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0245161708300001 Vergi Kimlik Numarası: 2451617083
    Bu ürün OkulKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üçdörtbeş tyt biyoloji soru bankası 2022-2023 yeni soru tiplerine uygun Yenilenmiş son baskı Video çözümlü
  • Ösym tarzındahazırlanmış
  • Kazanım odaklı sorularile konuyu öğren
  • Karma sorularile konuyu pekiştir.
  • Orjinal sorularile ufkunu genişlet.
  • Akıllı tahta uyumlu
  • 345 mobil kütüphane özelliği

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Erdinç Çakıroğlu
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Ders Fizik/Kimya/Biyoloji
Geri Bildirim Ver

Üç Dört Beş Yayıncılık TYT Biyoloji Soru Bankası

Sınava hazırlık sürecinde öğrenciler doğru soru bankası arayışına girerler. Bu süreçte iyi hazırlanmış bir kitap ile karşılaşmak oldukça önemlidir. Üçdörtbeş Yayınları TYT Biyoloji Soru Bankası sınava hazırlanan öğrenciler için geliştirilmiş en güncel konuları ve soru tarzlarını içeren bir kitaptır. Öğrenciler sınav hazırlık sürecinde doğru bir rehber ile karşılaşmak isterler. Doğru rehber ile karşılaşan öğrencilerinde başarıları gözle görülür şekilde artacaktır. Öğrenme süreci doğru gerçekleştirildiği taktirde en iyi verim alınır. Doğru yöntem ile kalıcı öğrenme elde edilebilir. Bunun için doğru kitap tercih edilmelidir. TYT Biyoloji Soru Bankası Üç Dört Beş Yayınları da öğrencilerin en doğru şekilde öğrenme sürecini desteklemeyi amaçlar. Kalıcı öğrenme için soru çözümü olmazsa olmaz öneme sahiptir. Öğrenilen konunun tekrarı ve pekiştirilmesinde en sık kullanılan yöntem soru bankalarıdır.

  • Planlı çalışma
  • Soru çözüm hızında artış
  • Birbirinden farklı soru tipleri

TYT Biyoloji Soru Bankası Faydaları

Biyoloji konuları başlangıçta karmaşık ya da zor gibi görünebilir. Ama tüm derslerde geçerli olduğu gibi biyoloji dersinde de planlı ve doğru çalışma yöntemi ile tüm konuları kalıcı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Üç Dört Beş Yayıncılık Üçdörtbeş Yayınları TYT Biyoloji Soru Bankası öğrencilerin öğrenme sürecini desteklemek için geliştirilmiştir. Kalıcı bir öğrenme gerçekleştirebilmek için ilk olarak konu iyice özümsenir belli bir süre sonra tekrarı yapılır. Konu tam olarak özümsendiğinde bol bol soru çözümü yapılmalıdır. Farklı soru tipleri ile öğrencilerin kendini denemesi konuyu daha kalıcı şekilde öğrenmelerine yardımcı olur. Soru çözümleri sayesinde öğrenciler eksiklerini net bir şekilde gözlemlerler. Aynı zamanda da öğrendikleri konuları tekrar etme şansına sahip olurlar. Üçdörtbeş TYT Biyoloji Soru Bankası soru çözerek konu tekrarı yaptırmayı ve kalıcı öğrenmeyi amaçlar.

Üç Dört Beş Yayıncılık TYT Biyoloji Soru Bankası İçeriği

Üç Dört Beş Yayıncılık Üçdörtbeş Yayınları TYT Biyoloji Soru Bankası ile soru çözümleri yaparken pek çok avantaja da sahip olabilirsiniz. TYT sınavına hazırlanan öğrenciler zaman ile yarış halindedirler ve bu nedenle soru çözerken aynı zamanda öğrenmek ve konu tekrarı yapmak önemlidir. 3 4 5 TYT Biyoloji Soru Bankası ile ÖSYM tarzında hazırlanmış sorular ile kendinizi ölçüp değerlendirebilirsiniz. Değerlendirme sırasında hangi konularda eksikleriniz olduğunu net bir şekilde gözlemleyebilirsiniz. Kitap içerisindeki kazanım odaklı sorular sayesinde konuyu iyice öğrenebilirsiniz. Daha da fazlası karma sorular sayesinde öğrendiğiniz konuyu pekiştirir, özgün ve orijinal konular sayesinde de ufkunuzu genişletebilirsiniz. Aynı zamanda kitap akıllı tahta ile uyum sağlamaktadır. Üç Dört Beş Yayıncılık Üçdörtbeş Yayınları TYT Biyoloji Soru Bankası içeriği ile sınava hazırlık süreci çok daha etkili hale gelebilir.

Dört Beş Yayıncılık TYT Biyoloji Soru Bankası Fiyatı

Üç Dört Beş Yayıncılık Üçdörtbeş Yayınları TYT Biyoloji Soru Bankası yorumları arasında içeriğinin oldukça zengin olması ve öğrencilerin etkili bir şekilde kitaptan faydalandığı görülmektedir. Okul müfredatı ile birebir uyumlu olmasının yanı sıra ÖSYM soru tarzı ile de uyumluluk içerisindedir. Bu da öğrencilerin sınav soru tarzına alışmasına ve kendilerini geliştirmelerine olanak tanır. Kitap içerisinde farklı tarzlarda sorular ile öğrencilerin etkili öğrenme süreci desteklenmektedir. Aynı zamanda 345 TYT Biyoloji Soru Bankası çözümleri videolu olarak bulunmaktadır. Öğrenciler takıldıkları soruların çözümlerine diledikleri zaman videolu bir şekilde erişebilir. Böylece öğrenme süreci çok daha etkili hale gelir. Alanında deneyimli öğretmenler tarafından hazırlanan bu kitap sayesinde biyoloji konularında başarılı olmak daha kolay hale gelecektir. Sınava hazırlık sürecinde Üçdörtbeş Yayıncılık en iyi şekilde hazırlanabilmeniz için sizi desteklemeyi amaçlamaktadır. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.