Üç Dört Beş Yayıncılık Ayt 10'lu Fen Bilimleri Denemesi

239 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
600 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Üç Dört Beş Yayıncılık Ayt 10'lu Fen Bilimleri Denemesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meyan Kitap Satıcı Ünvanı: MEYAN DİJİTAL REKLAM VE YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620138312300001 Vergi Kimlik Numarası: 6201383123
    Bu ürün Meyan Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AYT 10'lu Fen Bilimleri Denemesi Erdinç Çakıroğlu, Ümit Akıncı, B. Mustafa Aktaş / Üç Dört Beş Yayıncılık Basım Yılı: 1970
  • Baskı: 1
  • Kağıt Türü: 1. Hm. Kağıt
  • Ebat: 19 x 27
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 6058116283
  • Yazar: Erdinç Çakıroğlu, Ümit Akıncı, B. Mustafa Aktaş

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Üç Dört Beş Yayıncılık AYT Fen Bilimleri 10 Adet Deneme

Sınavlar öğrencilerin kariyerlerinin kapısını açan bir aracıdır. Sınavlara hazırlanmak öğrenciler için hem meşakkatlidir hem de sıkı bir çalışma gerektirir. Çalışmalarına yardımcı olacak bazı araçlar vardır. Bunlardan sıkça tercih edilen soru bankaları ve deneme kitaplarıdır. Üç Dört Beş Yayıncılık AYT fen bilimleri 10 adet deneme ürünü gençleri AYT sınavına hazırlayan bir gereçtir. Öğrenciler bu kitapla çalışmalarını daha düzenli ve sistemli bir şekilde yapma imkanı bulur. Gençler bu ürün ile sınavlara hazırlanırken aynı zamanda seviyelerini ölçerek eksik konularını telafi etme fırsatı bulur. Sürekli el altında bulunması gereken bir üründür. Sınav sistemine ve yeni eğitim formatına uygun bir şekilde hazırlanmış bir kitaptır. Ürünü her konu açısından değerlendirebilir ve istenilen her konuda, her türlü alanda soruları çözme fırsatı bulabilirsiniz.

  • TYT-AYT hazırlık
  • 10 deneme
  • Yeni format

Üç Dört Beş Yayıncılık AYT Fen Bilimleri Deneme Özellikleri

Üç Dört Beş Yayıncılık AYT Fen Bilimleri Deneme Özellikleri

Üç Dört Beş deneme üniversite sınavına hazırlık için düzenlenmiş bir üründür. İçerisinde 10 deneme vardır ve fen bilimleri konularını içerir. Üç Dört Beş Yayıncılık tarafından hazırlanan bir üründür. TYT-AYT sınav tipleri için uygun olan bir kitaptır. Kitabın boyutu büyüktür ve basım dili Türkçedir. 2021 yılında basılan ürün, Ümit Akıncı tarafından kaleme alınır. Ürünü içeriği soru bankası ve deneme ağırlıklıdır. Ürünün içerisindeki format yeni eğitim kurallarına uygundur. Fen bilimlerinin bütün konularını içeren kitap, yeni sınav uygulamasına göre hazırlanır. Kitap içerisindeki sorular kolaydan zora doğru ilerler ve seviyenizi tespit etmeye yardımcı olur. İçerisinde her türden soru ve yöntem barındırır. Sınav sistemine ve yeni müfredata uygun olan ürün, videolar ile soruları inceleme imkanı sağlar. Deneme çözmeye başlayanlar için ideal bir üründür.

Kaliteli Üç Dört Beş Yayıncılık AYT Deneme Avantajları

Kaliteli Üç Dört Beş Yayıncılık AYT Deneme Avantajları

Lise öğrencileri üniversite sınavlarına hazırlanmak için farklı yöntemler kullanır. Bazıları teknolojinin verdiği imkanları değerlendirirken bazıları konu anlatımlı kitaplar, soru bankaları ve denemeler üzerinden çalışır. Öğrencilerin bu süreçte dikkat ettiği önemli konulardan birisi çalışma malzemelerinin yeni müfredat ve sınav sistemine uygun olmasıdır. Ürün, yeni düzenlenen müfredat ve sınav sistemi göz önüne alınarak hazırlanır. Bu ürün ile öğrenciler hem kendilerini sınav soruları çözüyormuş gibi hissederler hem de kendilerini ölçme imkanı bulurlar. Bu kaynak, yalnızca gençlerin bilgilerini ölçmez, aynı zamanda biriktirdikleri bilgileri tazelemelerine ve tekrar yapmalarına imkan sağlar. Ürün gençlerin sınav sürelerini ayarlama ve zamanında sınavı bitirmelerine yardımcı olur. Kitap ile yapılan provalar sayesinde öğrenciler sürelerini ayarlama fırsatı bulur. Üç Dört Beş Yayıncılık AYT fen bilimleri 10 adet deneme yorumları kısmını okuyarak detayları öğrenebilirsiniz.

Uygun Üç Dört Beş Yayıncılık AYT Fen Bilimleri Deneme Fiyatı

Uygun Üç Dört Beş Yayıncılık AYT Fen Bilimleri Deneme Fiyatı

Üç Dört Beş Yayıncılık AYT fen bilimleri 10 adet deneme fiyatı yeni döneme uygunluğu, konuları, müfredatı içermesi ve kalitesi göz önüne alınarak belirlenir. Ürün içinde iki sınav tipine uygun konuları ve soruları barındırır. Birden fazla deneme sınavı olduğu için belirli aralıklarla çözerek sınava hazırlanabilirsiniz. İster sınavın hemen öncesinde isterseniz de sınav konuları bittikten sonra çözebilirsiniz. Kitabın başlangıç, orta ve ileri olarak kategorileri vardır. Bu ürün ile hem netlerinizi artırabilir hem de net ortalamanızı ölçebilirsiniz. İstediğiniz denemeden başlayabilir ve denemeleri dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yeni mezun olanlar da sınava tekrar hazırlanan öğrenciler de gönül rahatlığı ile bu kaynağı tercih edebilir. Trendyol’dan kitabın yorumlarını görebilir ve Üç Dört Beş Yayıncılık AYT fen bilimleri 10 adet deneme satın alarak avantajlı fiyatları ile ürüne sahip olabilirsiniz.