Üç Dört Beş Yayıncılık Üçdörtbeş Tyt Türkçe Deneme 12 Adet

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (42)
Kurumsal Fatura
199,50 TL180 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
174,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Üç Dört Beş Yayıncılık Üçdörtbeş Tyt Türkçe Deneme 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meyan Kitap Satıcı Ünvanı: MEYAN DİJİTAL REKLAM VE YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620138312300001 Vergi Kimlik Numarası: 6201383123
    Bu ürün Meyan Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜçDörtBeş Yayınları TYT Türkçe 12 Deneme

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Üç Dört Beş Yayıncılık TYT Türkçe 12’li Deneme - 2022

Sınavlara hazırlık süreci içerisinde çeşitli kaynaklardan yararlanılır. Farklı dersler için uygun içerikler ile hazırlanan kitaplar, pratiklik kazanma noktasında oldukça yardımcı olur. Öğrencilerin soru çözerken hız kazanmalarına destek olmak için tasarlanan deneme kitapçıkları bulunur. Hem çalışmayı keyifli hale getiren hem de öğretici olan Üç Dört Beş deneme kalitesini ortaya koyar. Soru kalıpları ile sınava yönelik çalışmaya uygundur. Bir paket içerisinden çok sayıda kitapçık çıkar. Zamana yayarak bu kitapçıkları çözebilirsiniz. Düzenli aralıklar ile yapılan çalışmalar neticesinde hız kazanarak soruları kısa süre içerisinde çözebilirsiniz. Bu gibi avantajlar başarılı olma noktasında faydalıdır. Türkçe dersi kapsamında hazırlanan ve 12’li olarak sunulan ürünleri çalışma rutininize ekleyebilirsiniz. Kitapçıklar için sipariş oluşturarak çeşitli açılardan sunulan olanakları değerlendirebilir, sınav sürecine katkıda bulunabilirsiniz.

  • 12’li içerik
  • Türkçe dersi kapsamlı
  • Üniversite sınavına yardımcı

Dikkat Çeken Üç Dört Beş 2022 Deneme Avantajları

Dikkat Çeken Üç Dört Beş 2022 Deneme Avantajları

Deneme kitapçıkları çoğu noktada faydalı bulunur. Ders kapsamında gerekli olan konuları çalıştıktan sonra pratiklik kazanmak için bu tür eserlerden yararlanabilirsiniz. Denemeler ile sınava yönelik soru kalıplarını öğrenebilir ve sor soruları dahi belirli teknikler yardımı ile sonuca ulaştırabilirsiniz. Üç Dört Beş TYT deneme, Türkçe dersi kapsamında ortaya konulan faydalı içerikleri kapsar. O nedenle öğretmenler tarafından sınav senesi içerisinde çözülmesi önerilir. Öğrencilerin büyük bir ilgi gösterdiği denemeler, sınav mantığını oturtabilme noktasında da yardımcı olur. Soruları farklı yollardan ve kısa süre içerisinde çözebilmek için sınav öncesinde bu gibi eserler ile birlikte çalışmalar yapabilirsiniz. Düzenli bir şekilde çalışmalarınızı sürdürerek sonuçların farkına varabilir ve deneme çözmenin etkilerini görebilirsiniz. Siparişinizi oluşturarak eğitim alanında ve ders kapsamında ortaya çıkan yeniliklere hakim olan ürüne sahip olabilir, öğrendiğiniz bilgileri sorular ile pekiştirebilirsiniz.

Beğeni Toplayan Üç Dört Beş 2022 Deneme İçeriği

Beğeni Toplayan Üç Dört Beş 2022 Deneme İçeriği

Zaman içerisinde değişim gösteren müfredata uygun olacak şekilde hazırlanan kitaplar, öğrencilerin ihtiyacını büyük ölçüde karşılar. Bunun yanı sıra bilgileri pekiştirebilmek ve sınava yönelik pratik yapabilmek için farklı kaynaklara ihtiyaç duyulur. Bu noktada Üç Dört Beş Yayıncılık tarafından ortaya konan denemeler, büyük bir özveri ile hazırlanır. Üç Dört Beş Yayıncılık TYT Türkçe 12’li deneme - 2022 Türkçe dersi kapsamında yetkinlik kazanabilmek için tercih edilir. Öğrencilerin büyük çoğunluğu tarafından benimsenir. Kısa ve uzun soru kalıpları sayesinde sınava yönelik çalışmalar yapabilmeyi mümkün kılar. Hem bilgilerinizi taze tutmak hem de bu bilgilerin kalıcılığını artırabilmek için mevcut denemeler içerisinde bulunan sorulardan yardım alabilirsiniz. Üç Dört Beş Yayıncılık TYT Türkçe 12’li deneme - 2022 kullananlar, ortaya konulan titiz çalışmanın sonucunda memnun kalır. Siz de deneyimlemek için sipariş oluşturabilirsiniz.

Bütçe Dostu Üç Dört Beş 2022 Deneme Fiyatı ve Yorumları

Bütçe Dostu Üç Dört Beş 2022 Deneme Fiyatı ve Yorumları

Sınav senesi içerisinde konu anlatımlı kitaplardan ve soru bankalarından sıklıkla yararlanılır. Bunun yanı sıra son dönemlerde kullanımı popüler olan denemeler de öğrencilerin tercihleri arasında yer alır. Üç Dört Beş Yayıncılık TYT Türkçe 12’li deneme - 2022 yorumları ürünlerin faydalı ve bir o kadar da gerekli olduğunu ortaya koyar. Seçici soruların yer alması öğrencilerin kendi seviyelerini net şekilde görmelerine yardımcı olur. 12’li set halinde sunulması farklı zaman dilimleri içerisinde çalışmalar yapabilmeyi mümkün kılar. Bu noktada düzenli olarak haftalık ya da günlük soru çözümlerinize bu ürünleri de ekleyebilirsiniz. Üç Dört Beş Yayıncılık TYT Türkçe 12’li deneme - 2022 fiyatı, kitapçıkların sayısına bağlı olarak ortaya konulur. Trendyol üzerinden hem yapılmış olan yorumlara göz atabilir hem de fiyat ve benzeri konularda bilgi sahibi olabilirsiniz.