Üçgen Yayıncılık Üçgen 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu Seti 2020 2021

359 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Üçgen Yayıncılık Üçgen 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu Seti 2020 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üçgen 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu Seti 2020 2021

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Türkçe/Edebiyat
Geri Bildirim Ver

Üçgen Yayıncılık 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu Seti 2020 2021

Üçgen Yayınları 1. sınıf okuma yazma seti ile çocukların okuma yazma öğrenme süreci çok daha başarılı ve etkili olacaktır. Bu set ile ilkokul çağındaki çocuklar okuma yazma öğrenirken pek çok yönden desteklenmektedir. Çocukların eğitim ile ilk defa karşılaşacakları ilkokul dönemi ne kadar güzel ve başarılı geçerse tüm eğitim hayatı da o kadar başarılı geçer. Eğitimde temellerin sağlam atılması oldukça önemlidir. Çocukların eğitimi sevmeleri ve düzenli şekilde ders çalışma alışkanlıkları ilkokul döneminde gelişmektedir. Bu dönemde çocukların edindiği olumlu veya olumsuz kazanımlar tüm eğitim hayatına yansıyacaktır. 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu - Üçgen Yayıncılık tarafından hazırlanmış bir settir. Temel amacı ilkokul öğrencilerinin eğitiminde sağlam temeller atmasına yardımcı olmaktır. Bu okuma yazma seti öğrencilerin ilgisini çekecek şekilde tasarlanmıştır.

  • Etkili çalışma
  • Planlı çalışma
  • Keyifli okuma yazma serüveni

Üçgen Yayıncılık Üçgen 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu Seti İçeriği

Üçgen Yayıncılık Üçgen 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu Seti öncelikle öğrencilerin küçük kas hareketlerini geliştirecek ‘çizgi yolculuğu’ kitabı ile başlamaktadır. Bu kitap sayesinde ilk defa eğitim hayatına atılan öğrencilerin ince kas becerileri, kalem tutuşları ve çizgi çalışmaları geliştirilmektedir. Devamında okuma yazma yolculuğuna başlarken her biri 16 sayfadan oluşan 20 harf fasikül kitabı bulunmaktadır. Bu kitaplarda teker teker alfabedeki harflerin yazılışı ve bu harfler ile ilgili kelimeler, metinler yer almaktadır. Bu sayede çocuklar harfleri öğrenirken somutlaştırarak çok daha kolay şekilde öğrenebilmektedirler. Üçgen Yayıncılık Üçgen 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu Seti içeriği oldukça zengin şekilde hazırlanmıştır. Öğrencilerin okulda öğrendiklerini evde tekrar edebilmeleri için pekiştirme çalışmaları da bulunmaktadır. Bu çalışmalar çek-kopar sayfalardan oluşmaktadır ve öğrencilerin kolaylıkla yapabileceği şekilde hazırlanmıştır.

Üçgen Yayıncılık Üçgen 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu Seti Faydaları

Eğitim ile ilk defa karşılaşacak olan öğrencilerin bu süreci olumlu geçirebilmeleri için desteklenmeleri gerekmektedir. Eğitim hayatına atılırken sağlam temeller atılması, öğrencilerin tüm eğitim hayatı boyunca da etkili bir öğrenme süreci elde etmesini sağlar. Üçgen Yayıncılık 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu desteklenmektedir. Set hazırlanırken öğrencilerin yaş grubuna göre tasarlanmasına özen gösterilmiştir. İlkokul yaş grubundaki öğrenciler için dikkat çekici görseller ve renkler kullanılmıştır. İlk defa kalem kullanacak olan öğrencilerin motor becerilerini geliştirebilmeleri için başlangıçta çizgi çalışmaları bulunmaktadır. Bu setin sunduğu sıralamayı takip ederek önce çizgi çalışmaları yapılır. Bu çalışmalar harflerin yazılmasını kolaylaştırmak için temel çalışmalardır. Devamında alfabedeki harflerin tek tek öğretildiği fasiküller bulunmaktadır. Üçgen Yayıncılık Üçgen 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu Seti yorumları içerisinde öğrencilerin okuma yazma sürecinin desteklendiği belirtilmektedir.

Üçgen Yayıncılık 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu Seti Fiyatı

Öğrencilerin okuma yazma yolculuğunda çalışmalarını desteklemek için bu set içerisinde pek çok alternatif bulunmaktadır. Set içerisinde harfleri öğrenen öğrenciler devamında hece çalışmaları ile okumalarını hızlandıracak çalışmalar yaparlar. Set içerisinde yalnızca okuma yazma çalışmaları değil temel matematik becerileri de yer almaktadır. Ek olarak öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırabilmek için 3 kitaptan oluşan sesli masallar kitapları bulunmaktadır. Tüm bunlardan daha da fazlası öğrencilerin temel kodlama becerilerini geliştirecek çalışmalar da set içerisinde sunulmaktadır. Üçgen Yayıncılık Üçgen 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu Seti indirimleri dönemsel olarak yenilenmektedir. Dilerseniz bu dönemleri takip ederek de kitap setine sahip olabilirsiniz. Çocuğunuza yapacağınız yatırım onun geleceğine yapacağınız yatırımdır. Üçgen Yayıncılık Üçgen 1. Sınıf Okuma Yazma Yolculuğu Seti fiyatı ve değerlendirmeleri ile Trendyol’da yer almaktadır.