UFO Star 3000 Infrared Duvar Tipi Isıtıcı - Uzaktan Kumandalı

4.288 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.580 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.590 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.299 TL

Ürün Bilgileri

UFO Star 3000 Infrared Duvar Tipi Isıtıcı - Uzaktan Kumandalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YUNUSOĞLU HOME Satıcı Ünvanı: YUNUSOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0984057209600001 Vergi Kimlik Numarası: 9840572096
    Bu ürün YUNUSOĞLU HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • UFO STAR 3000 W UZAKTAN KUMANDALI DUVAR TİPİ ISITICI UFO Star 30 duvar tipi ısıtıcı, uzaktan kumanda kontrolüne sahip duvara veya standa monte edilerek kullanılır. Bu ürün 17 kat daha kaliteli filamenti sayesinde sağlıklı ışık üretir. Dayanıklılığı yüksek filamenti, ısıtıcının ekstra tasarruflu olmasını sağlar.Uzaktan kumandada yer alan zamanlayıcı ve uyku modu özellikleri ile konforlu kullanım sağlar. 30 metrekarelik alanda 27 saniyede tam ısınma sağlar. UFO Star/3000 Öne Çıkan Özellikler > Ayarlanabilir Isıtma Açısı > Standa veya Duvara Montaj > Kumanda İle Ayarlanabilir Isıtma Seviyesi, Zamanlama ve Uyku Modu > Yetkili Servis ve Yedek Parça Garantisi > Ekstra Dayanıklı ve 17 Kat Kaliteli Filament

Ürün Özellikleri

  • Güç 3000 W
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Renk Siyah
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Ufo Star/Uk 3000 watt Uzaktan Kumandalı Infrared Isıtıcı

Soğuk havalarda bir ihtiyaç haline gelen ve verimli ısınma sağlayan Ufo ısıtıcı 3000 watt istenilen sıcaklığa kısa sürede ulaşmayı sağlar. Infrared teknolojisi kullanılarak üretilmiş olan bu kaliteli ürün zor ısınan mekanlarda yardımcınız olur. Açık veya yarı açık mekanlarda dahi işinizi kolaylaştıracak bu ürün her noktaya erişim sağlar. Uzaktan kumanda ile kontrolü sayesinde rahat kullanılan bu cihaz ısıyı %81 oranında daha verimli kullanır. Cihazın kötü koku oluşturmadan işlevini yerine getirmesi ve pratik kullanımı olması ideal sıcaklıktaki ortamı oluşturma noktasında işinize yarar. Temiz bir kullanımı olan bu ürün havadaki oksijeni ve nemi azaltma gibi problemler çıkarmaz. Bu sayede nem ve oksijen eksikliğine bağlı problemler yaşamanız önlenir. Siz de verimli bir kullanım sağlayabileceğiniz bu cihaza ulaşabilirsiniz.

  • Verimli ısı kullanımı
  • Dayanıklı gövde
  • Infrared teknolojisi

Isı Kontrollü Ufo Star Uzaktan Kumandalı Infrared Isıtıcı

Isı Kontrollü Ufo Star Uzaktan Kumandalı Infrared Isıtıcı

Kaliteli teknik özellikleri olan Ufo Star/UK 3000 watt uzaktan kumandalı infrared ısıtıcı 5 farklı kademede çalışabilir. Bu sayede hedeflediğiniz ortam sıcaklığına uygun bir kullanım sağlamanız mümkün olur. Işık teknolojisiyle çalışması sayesinde rüzgardan etkilenmeyen bu cihazın rutubeti önleme özelliği de bulunur. Bu özellikler sayesinde cihazı daha farklı mekanlarda kullanmanız mümkün olur. Hem açık hem de kapalı alanlarda kullanılmasıyla oldukça işlevsel olan bu ürün uzaktan kontrol edilebilir. Kaliteli malzemelerle özel olarak üretilen bu ürün maksimum performans sağlar. Dayanıklı filamentler kullanılarak tasarlanan bu cihazı uzun süre kullanmanız mümkün olur. Cihazı kullanım önerilerine uygun kullanmanız ve temiz tutmanız verimliliği artıran bir faktör olarak karşınıza çıkar. Siz de kaliteli ve dayanıklı yapısıyla oldukça uzun ömürlü olan bu işlevsel cihaza kolaylıkla ulaşarak istediğiniz mekanı rahatça ısıtabilirsiniz.

Dayanıklı Gövdesiyle Ufo Star/UK 3000 Watt Isıtıcı Yorumları

Dayanıklı Gövdesiyle Ufo Star/UK 3000 Watt Isıtıcı Yorumları

Evde ve iş yerinde kolaylıkla kullanılabilen Ufo uzaktan kumandalı ısıtıcı lokal alanlarda oldukça işlevseldir. Tavanı yüksek ortamlar ve ısı kaybı olan mekanlarda kullanıma uygun olan bu cihaz farklı şekillerde kullanılabilme imkanına sahiptir. Ürünü monte ederek veya ayakları aracılığıyla kullanmanız mümkündür. Elektrik tasarrufu yapma özelliğine sahip olan bu cihaz sayesinde kısa sürede ortam sıcaklığını istediğiniz düzeye getirmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Ufo Star/UK 3000 watt uzaktan kumandalı infrared ısıtıcı yorumları sayesinde yüksek performans gösteren bu ürün hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Cihazın enerjiyi verimli kullanması ve yüksek performans göstermesi müşterilerin memnuniyetini artırır. Beklentilerinizi karşılayan kaliteli, dayanıklı, işlevsel ve tasarruflu bir cihaza ulaşmanız avantajlı olur. Siz de rahat kullanım sağlayan, uzun ömürlü, infrared tipi bu ürüne ulaşarak kaliteli ve kolay bir şekilde ortam sıcaklığını kontrol edebilirsiniz.

Uygun Ufo Star Infrared Isıtıcı Fiyatları

Uygun Ufo Star Infrared Isıtıcı Fiyatları

Modern hatları, işlevsel tasarımı ve ergonomik yapısıyla oldukça beğenilen Ufo 3000w ısıtıcı özel teknoloji ile üretilmiş dayanıklı filamentleri sayesinde uzun süre kullanılabilir. Dayanıklı ve uzun ömürlü olan bu cihaz yüksek performansıyla beğeni toplar. Bunun yanında cihazın ortam istenen sıcaklığa geldiğinde otomatik olarak kapanabilmesi de avantaj sağlar. Dayanıklı alüminyum gövdesi sayesinde sağlam bir yapıya sahip olan bu ürün kaliteli teknik özellikleri ve yararlarıyla memnuniyetinizi artırır. Üründe yer alan dijital ekran sayesinde sıcaklık kontrolünü yapmanız kolaylaşır. Cihazın sunduğu avantajlar Ufo Star/UK 3000 watt uzaktan kumandalı infrared ısıtıcı fiyatlarını merak konusu yapar. Farklı ısı kademeleri, değişik mekanlarda kullanım opsiyonları, kalitesi ve yüksek performansıyla ilgi çeken bu ürüne indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Trendyol kampanyalarını takip ederek bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.