Uğur Xx-98 2 Gözlü 2 Li Lpg (Tüplü) Set Üstü Ocak Beyaz

699 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Uğur Xx-98 2 Gözlü 2 Li Lpg (Tüplü) Set Üstü Ocak Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BÜYÜK ARISOY TİCARET Satıcı Ünvanı: YAŞAR ARISOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780046087
    Bu ürün BÜYÜK ARISOY TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ocak yüzeyi emayedir ve ürün çakmaksızdır. Ürün doğalgaz ile uygundur , lpg ( tüplü 9 ile çalışmaz.

Ürün Özellikleri

  • Gaz Tipi LPG
  • Ocak Tipi Gazlı
  • Ocak Yüzeyi Metal
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Ocak Göz Sayısı 2 Gözü Gazlı
  • Renk Beyaz
  • Kullanım Şekli Solo
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Uğur XX-98 2 Gözlü 2'li Lpg (Tüplü) Set Üstü Ocak Beyaz

Yemekleri pratik şekilde hazırlamanızı sağlayan Uğur ocak, size maksimum fayda sağlayan teknik özelliklerde üretilir. Pratik kullanımı sayesinde beğenilen Uğur set üstü ocakta bulunan 2 göz ile aynı anda iki yemek pişirebilirsiniz. Müşterilerin sıklıkla tercih ettiği 2 gözlü Uğur set üstü ocak küçük mutfaklar ve dar alanlar için idealdir. Uğur XX-98 modeli manuel ayarlama düğmesi ile kontrol edilebilen 2 ocak gözüne sahiptir. Ayarlanabilir gaz alevi sayesinde yemeğinizi istediğiniz gibi hızlı veya yavaş olarak pişirebilirsiniz. Tezgahınızda montaj işlemine gerek duymayan bu ürünün kullanımı oldukça kolaydır. LPG gazı ile uyumlu bu modelin gerekli gaz bağlantılarını yaptıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. 2 gözlü ve oldukça pratik bu ürünün öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • LPG uyumlu
  • Kullanımı kolay
  • Montaj gerektirmeyen yapı

Uğur XX-98 2 Gözlü 2'li Set Üstü Ocak Beyaz Özellikleri

Uğur XX-98 2 Gözlü 2'li Set Üstü Ocak Beyaz Özellikleri

Yemek yaparken size yardımcı olan Uğur 2li ocak sayesinde eşsiz lezzetler elde edebilirsiniz. Mutfakta harcadığınız vakti azaltan bu ürün yemeklerinizin çabuk pişmesini ve ihtiyaç duyduğunuzda kısa sürede ısıtılabilmesini mümkün kılar. Pratikliği ile kullanım kolaylığı sağlayan Uğur XX-98 2 gözlü 2'li LPG tüplü set üstü ocak beyaz rengi sayesinde mutfağınıza şıklık katar. Pratik şekilde temizlenebilen metal yüzeyi uzun seneler parlaklığını korur. Çıkarılabilen ocak gözleri ve ocak ızgarasını elde veya bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Dar alanlar için ideal olan Uğur XX-98 2 gözlü 2'li set üstü ocak beyaz 52 cm genişliğinde ve 31 cm derinliğindedir. Mutfağın müsait alanına göre tezgaha dilediğiniz şekilde konumlandırabilirsiniz. Kolay ayarlanabilir düğmeleri sayesinde rahatlık sağlarsınız. Alev şiddetini değiştirebilme imkanı sunan bu ürün ile mükemmel yemekler pişirebilirsiniz.

Uğur XX-98 2'li Set Üstü Ocak Değerlendirmeleri

Uğur XX-98 2'li Set Üstü Ocak Değerlendirmeleri

Kısa sürede maksimum ısıya ulaşan LPG uyumlu Uğur ocak yemeklerinizi pratik şekilde pişirmenize yardımcı olur. Aynı zamanda alev ayarlama imkanı sunan düğme sayesinde kısık ateşte harika kahveler pişirebilirsiniz. Çayınızı demledikten sonra alev ayarını azaltarak sıcak kalmasını sağlayabilirsiniz. Ürünü daha önce satın alan gerçek müşterilerin yorumlarını okuyarak Uğur XX-98 2 gözlü 2'li LPG tüplü set üstü ocak beyaz kullananların deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Tezgah üzerine direkt olarak koyabileceğiniz ve kullanıma hazır olan Uğur markalı 2 gözlü ocak, mutfağınızda tadilat işlemi gerektirmez. Dar alanlar ve küçük mutfaklar için ideal olan set üstü tipteki bu ürün aynı anda iki yemeği pişirmenize imkan tanır. Satın almadan önce Uğur XX-98 2 gözlü 2'li LPG tüplü set üstü ocak beyaz yorumlarını okuyarak ön bilgi sahibi olabilirsiniz.

Uğur XX-98 2 Gözlü 2'li LPG Tüplü Set Üstü Ocak Beyaz Fiyatı

Uğur XX-98 2 Gözlü 2'li LPG Tüplü Set Üstü Ocak Beyaz Fiyatı

Mutfakta aktif olarak kullanılan bir eşya olan ocak tercihi yaparken kullanım alışkanlıklarına ve mutfak alanına dikkat etmek gerekir. Her alana ve her mutfağa uyum sağlayan Uğur XX-98 2 gözlü 2'li LPG tüplü set üstü ocak oldukça kullanışlıdır. Mutfakta ekstra tadilata gerek duymayan bu ürün, tüp bağlantısı yapıldıktan sonra direkt olarak kullanılabilir. Şık tasarımı ve işlevsel özellikteki bu ürün ile mutfağınızda maksimum uyum yakalayabilirsiniz. İster evinizde ister iş yerinizde kullanım imkanı sunan Uğur 2'li set üstü beyaz ocak oldukça pratiktir. Sahip olduğu teknik özelliklere, üretildiği materyale, rengine ve göz sayısına göre belirlenen fiyatıyla Uğur markalı bu ürün her bütçeye hitap eden seçenekler sunar. Uğur XX-98 2 gözlü 2'li LPG tüplü set üstü ocak beyaz fiyatlarını Trendyol ile inceleyebilirsiniz.