Uğurböceği Yayınları Ha Gayret! - Zeka Bulmacaları 7 Fasikül - 1000 Bulmaca

119 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
115,90 TL

Ürün Bilgileri

Uğurböceği Yayınları Ha Gayret! - Zeka Bulmacaları 7 Fasikül - 1000 Bulmaca

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZMBYayıncılık Satıcı Ünvanı: ZMB YAYINCILIK GIDA BİLGİSAYAR İNŞAAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999131333300001 Vergi Kimlik Numarası: 9991313333
    Bu ürün ZMBYayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ha Gayret! - Zeka Bulmacaları Ürün Adı : Ha Gayret! - Zeka Bulmacaları Yayınevi : Uğurböceği Yayınları Yazar : Ahmet Bilal Yaprakdal Kategori : Bilimsel Kitaplar Stok Kodu : 9786052236031 Sayfa Sayısı : 224 Boyut : 16,5x23,5 Basım Tarihi : 2018 Kapak Türü : Ciltsiz Kağıt Türü : 2. Hamur Dili : Türkçe Pes Etme! Fasiküllerindeki bulmacalar: Apartmanlar, Kakuro, Kare Karalamaca, Köşegenler, Lambalar, Üçlü Bloklar, Karma Bulmacalar. Zeka oyunları ve soruları yazarı Ahmet Bilal Yaprakdal'ın yeni bulmaca serisi Pes Etme!, Aman Dikkat! ve Ha Gayret! isimlerinde üç ayrı kutudan oluşuyor. Her bir kutuda 7 fasikül, 6 farklı bulmaca türü ve toplamda 1000 zeka bulmacası var. Günde 1 saatinizi ayırsanız bile, 1 yılda ancak 1 kutuyu bitirebiliyorsunuz! Sivri zekalar için gerçek bir meydan okuma! - Tarık Uslu (Acayip Şeyler Dizisi'nin yazarı)

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver