Uğurböceği Yayınları Zeynep Kiraz 1: Evin Zeka Küpü

112,01 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
111,45 TL
Kurumsal Fatura
113,73 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,98 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Uğurböceği Yayınları Zeynep Kiraz 1: Evin Zeka Küpü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rağbet Kitap Satıcı Ünvanı: RAĞBET YAYINCILIK DAĞITIM VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734097463100001 Vergi Kimlik Numarası: 7340974631
    Bu ürün Rağbet Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vampirlerin ve daha adları bile bilinmeyen yüzlerce canavarın gizemli dünyasını mı merak ediyorsun? Veya güzel selfie çekmenin bin bir yolunu mu? Ya da en heyecanlı yerinde biten dizinin yeni sezonunu mu? Etme İşte! Sen en iyisi küçük bir kızın hayatı nasıl roman olur, onu merak et ve bu kitabı oku… Zeynep Kiraz, oporijinal bir kız! Üstelik öyle yerde, gökte, uzayda değil
  • basbayağı bizimle aynı ülkede yaşıyor. Her an yaşadığımız sorunlara ve durumlara öyle çözümleri var ki, insanın aklı almıyor. Şartlar ne olursa olsun olaydan bir şekilde sıyrılıyor. Bu kitabı okuduktan ve hayatına Zeynep girdikten sonra artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak! Bir çocuk aynı anda abisine yenilgilerin en büyüğünü tattırıp, babasını şaşkınlık denizlerinin dibine sürükleyip, annesinin göğsünü gururla kabartabilir mi? Konu Zeynep ise elbette... Hatta bu söylenenler az bile… Dahası ve fazlası kitapta... ?Tanıtım Metni Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar İlknur Koç Aytaç
Geri Bildirim Ver