Uhu Tac Patafıx Sarı 80 Adet

76,50 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
94,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Uhu Tac Patafıx Sarı 80 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHİ MAĞAZA Satıcı Ünvanı: MUSTAFA İLHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4130895369800001 Vergi Kimlik Numarası: 4720223611
    Bu ürün AHİ MAĞAZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uhu Yapıştırıcı Tac Patafıx Beyaz 41710 Mekân tasarımının vazgeçilmez unsurlarından olan duvar süsleme, yaşam alanlarınızı güzelleştirmesinin yanı sıra pek çok sorunu da beraberinde getirir. Bunlar ilk başta bir sorun oluşturmasa da duvara yerleştirdiğiniz resmin yerini değiştirmek istediğinizde ya da tamamen kaldırmak istediğinizde karşınıza bir problem olarak çıkar. Ancak UHU Yapıştırıcı Tac Patafix Beyaz 41710 bu sorunlara son verir. UHU Yapıştırıcı Tac Patafix Beyaz'ın Artıları UHU Tac Patafix Beyaz ardında iz bırakmaz. Tekrar tekrar kullanılabilir. Hamur kıvamındaki yapısı kolay kullanım sağlar Solvent içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Geniş Kullanım Yelpazesi Pürüzlü ve pürüzsüz yüzeylerde kullanım avantajı sağlar. Uzun ve kısa süreli kullanıma uygundur. Tek pakette 80 adet hamur yapıştırıcı bulunur. Poster, fotoğraf gibi küçük objeleri yüzeye sabitleyebilir. Cam, ahşap, duvar, kapı gibi pek çok yüzeyde kullanılabilir. Yüzyılların Getirdiği Güven “UHU” firmasının 1884 yılında, August Fischer tarafından Almaya’nın Bühl şehrinde temelleri atılır. Kendisi de kimyacı olan Fischer, yaptığı araştırmalar sonucu dünyadaki ilk kullanıma hazır, kristal berraklığında sentetik reçine yapıştırıcısı formülünü keşfeder. Bu madde o zaman için bilinen tüm maddeleri yapıştırabilir niteliktedir. Sarı bir tüp içinde satışa sunulan bu ürün bugün dünyanın en çok tanınan yapıştırıcı firmalarından biri olarak hala adından söz ettirir. Pratik Kullanım Avantajları UHU Yapıştırıcı Tac Patafix Beyaz, kolay kullanım olanaklarıyla dikkat çeker. Ürünü kullanmaya başlamadan önce, pakette bulunan 80 adet hamur yapıştırıcıdan birinin işaretli noktalardan ayrılması gerekir. Ayrılan bu parça yoğrularak yumuşatıldıktan sonra yapıştırılmak istenen objenin üzerine yerleştirilir. Ardından obje, yapıştırılmak istenilen yüzeye UHU patafix’in olduğu noktalardan kuvvetlice bastırılır. Yeniden kullanım için obje sabitlendiği yüzeyden yavaşça ayrılır. Ardından üzerindeki UHU patafix çıkartılır ve patafix yeniden yumuşatılarak kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Form Stick
  • Yapıştırıcı Tipi Japon Yapıştırıcısı
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver