Uhu Stıc 8.2 Gram

62,50 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
75,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Uhu Stıc 8.2 Gram

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DOLUNAY KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: DOLUNAY BİLİŞİM KIRTASİYE DANIŞMANLIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310122139100001 Vergi Kimlik Numarası: 3101221391
    Bu ürün DOLUNAY KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • UHU Stick Yapıştırıcı 8.2 g Yapıştırıcı alanında kalitesini kanıtlayarak bir dünya markası haline gelen UHU, tüm çeşitleriyle Ofmark’ta! Uygun fiyat, ve kaliteli hizmet anlayışıyla UHU ürünlerine sahip olabilmek için hemen sipariş verin. Güçlü, hızlı, kalıcı! Kağıdı yapıştırmanın en kolay yolu! UHU Stick Yapıştırıcı, sağlığa zarar veren hiçbir maddeyi içerisinde barındırmaz. Formülünün %98’i doğal içerikten üretilmiştir. Hem kendi işlerinizde hem de yaratıcılıkta sınır tanımayan çocuklarınızın el becerilerini geliştirirken endişe etmenize gerek yok. Su bazlı olması sayesinde yıkandığında ellerinizden kolaylıkla temizlenir. Özellikle ofiste veya iş yerlerinde zamandan tasarruf edebileceğiniz bir ürün olan UHU Stick Yapıştırıcı, kullanım kolaylığı ve güçlü yapıştırma özelliği ile hızlı sonuç almanızı sağlar. Hemen uygulanır, anında yapışır, çabuk kurur ve kalıcıdır. UHU Stick Yapıştırıcı’nın haznesi %50 geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiştir ve çevre dostudur. Günlük hayatın her alanında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Unutmayın evde, okulda ve iş yerlerinde “Her şeyi yapıştırmak için bir UHU mutlaka vardır…” UHU STICK YAPIŞTIRICI ÖZELLİKLERİ Kağıt, karton, fotoğraf, etiket ve tekstil malzemelerini yapıştırmak için uygundur. Kullanımı pratiktir, hızlı ve temiz bir şekilde yapıştırır. Topaklanmayan pürüzsüz yapısı ile kalıcı sonuçlar verir. Solvent içermeyen doğal içeriklerden üretilmiştir. Okul, ev ve ofis ihtiyaçları için uygundur. Çevirmeli kapağı kurumayı önler, uzun ömürlü kullanım imkânı sunar. Yalnızca su ile ellerinizden kolayca temizlenir. KULLANIM ÖNERİLERİ Yapıştırılacak yüzeyin temiz, kuru, toz ve yağdan arındırılmış olması gerekmektedir. Her iki yüzeyden biri emici olmalıdır. Stick yapıştırıcıyı hafif bir basınçla yapıştırmak istediğiniz yüzeyin bir tarafına ince bir şekilde uygulayın. Normal yapıştırma için bir kez, daha güçlü malzemeler için aynı işlemi iki kez uygulayın. Tutkal uygulandıktan hemen sonra her iki yüzeyi bir araya getirip hafifçe bastırın. Çevirmeli kapağı sıkıca kapatın ve yapıştırıcıyı serin, kuru bir yerde muhafaza edin.

Ürün Özellikleri

  • Form Stick
Geri Bildirim Ver