ukinox Me 550 Tezgah Altı Paslanmaz Çelik Evye 55*40

2.100 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ukinox Me 550 Tezgah Altı Paslanmaz Çelik Evye 55*40

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ankastreport Satıcı Ünvanı: ÖZBEK TEKER HIRDAVAT VE ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0667020488500017 Vergi Kimlik Numarası: 6670204885
    Bu ürün Ankastreport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • UKINOX EVİYE ME 550 PASLANMAZ ÇELİK EVYE Özellikleri : Tezgah AltıEviye Ölçüsü : 588 * 435 mmKesim Ölçüsü : 548 * 395 mmÇöp öğütücü takılabilir- Polisajlı- Derinlik 215 mm- Min. tezgah genişliği 600 mm

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 7 Yıl
Geri Bildirim Ver

Ukinox ME 550 Tezgah Altı Paslanmaz Çelik Evye

Mutfakta hayatı kolaylaştıran, işleri pratik hale getiren, dolayısıyla da zaman kazandıran eşyalara sahip olmak çok önemlidir. Hijyen faktörünün önem kazandığı alanlardan biri olan evyeler ise daima özenle temizlenen alanlardan biridir. Mutfak araç gereçlerinin, sebze ve meyvelerin yıkandığı bu alanlar, genel dekorasyon bütünlüğüne dikkat edilerek farklı materyallerden yapılır. Ukinox ME 550 tezgah altı paslanmaz çeli̇k evye tüm ihtiyaçlarınıza hitap eden özelliklerle üretilir. Ürün, mevcut boyutlarıyla oldukça işlevseldir. Tüm tezgah çeşitleriyle ve genel dekor renkleriyle uyum sağlayan renk tonlarına sahiptir. Ürünün öne çıkan özellikleri ve kalitesi Ukinox markasının titiz hizmet anlayışından ileri gelir. Konforlu ve hijyenik alanlarda keyifle yemek yapmak için Ukinox paslanmaz çeli̇k evye sahibi olarak mutfağınızı kullanışlı hale getirebilirsiniz.

  • Şık ve kullanışlı tasarım
  • Dayanıklı materyal
  • Parlak ve pürüzsüz yüzey

Ukinox Tezgah Altı Paslanmaz Çelik Evye Özellikleri

Ukinox Tezgah Altı Paslanmaz Çelik Evye Özellikleri

Mutfaktaki işlerin büyük bölümü tezgah üzerinde ya da evyede gerçekleştirilir. Bulaşıklar, yemekler, sunumlar ve temizliğin detaylı kısmını yükenen evyeler kullanışlı oldukları takdirde tüm işlerin kısa sürede bitmesine vesile olur. Ukinox çelik evye, derinliği ve genişliği ile dikkat çeken bir modeldir. Her türlü tezgah modeliyle uyumlu şekilde değerlendirebileceğiniz paslanmaz çelik gövde, şık alanlar yaratmak için uygundur. Dayanıklı, çizilmez, leke tutmaz, kolay temizlenebilir özellikleriyle üst segment bir tasarımdır. Inox materyale sahip model, parlak yüzeyiyle pürüzsüz ve estetik bir görünüm yansıtır. Derinliği 215 mm, tezgah genişliği ise 600 mm olarak belirlenir. Büyük mutfak gereçleri, tepsiler, karnıyarık tencereleri gibi eşyalarınızı derin evye içerisinde yıkayabilirsiniz. Bu özelliği ile pratik kullanım imkan vererek zamandan tasarruf ettiren model tezgah altı bir üründür ve 588x435 mm ölçülere sahiptir.

Ukinox 550 Tezgah Altı Paslanmaz Çelik Evye Kullananlar

Ukinox 550 Tezgah Altı Paslanmaz Çelik Evye Kullananlar

Tezgah altı olarak üretilen Ukinox evye, mutfakta yapılan işlemler sırasında müşteriye hız kazandıracak niteliklere sahiptir. Kolay temizlenebilir ürünün tezgah altı olmasının farklı avantajları da mevcuttur. Tezgahtan aşağı su sızmasını önleyen bir tasarıma sahip olduğu için temizlik işlemleri sırasında fazla vakit kaybettirmez. Kolay monte edilebilir ve düz tasarımı sayesinde üzerinde birçok pratik aparat kullanılarak fonksiyonel hale getirilebilir. Ukinox ME 550 tezgah altı paslanmaz çeli̇k evye kullananlar ürünün tasarımından ve kalitesinden memnun kalır. Aşınma ve yıpranmaya karşı son derece dayanıklı olan inox tasarımı uzun yıllar aynı parlaklıkla değerlendirebilirsiniz. Parmak izi, su lekesi, deterjan kalıntıları gibi artıklar barındırmayan inox yüzeyler gıdalarda asit oluşumuna müsade etmeyen yapıdadır. Isı farklılıklarına karşı renk değiştirme olasılığı da taşımadığı için sıcak tencereleri evye içerisinde güvenle kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Ukinox Tezgah Altı Paslanmaz Çelik Evye Fiyatı

Bütçe Dostu Ukinox Tezgah Altı Paslanmaz Çelik Evye Fiyatı

Paslanmaz özelliğiyle tercih edilen Ukinox ME 550 inox evye, gıdaların tat ve kokularını etki etmeyen materyale sahiptir. Ürün içerisinde tüm gıdalarınızı güvenle yıkayabilir, bulaşıklarınızı rahatlıkla durulayabilirsiniz. Tasarımı ve ölçüleriyle dikkat çeken Ukinox ME 550 tezgah altı paslanmaz çeli̇k evye yorumları, müşterilerin olumlu geri bildirimlerini yansıtır. Çöp öğütücü takarak değerlendirebileceğiniz ürün, tek göz modeldir, tahliye aparatı barındırır ve polisajlı yüzeye sahiptir. Farklı aparatlarla da kullanabilme imkanı sunan tasarımı kesme tahtaları, damlalıklar ve kevgirlerle oldukça işlevsel şekilde değerlendirebilirsiniz. Ukinox ME 550 tezgah altı paslanmaz çeli̇k evye fiyatı, ürünün tüm özellikleri ve dayanıklı yapısı göz önüne alınarak belirlenir. Konforla hareket etme imkanı veren ürün sayesinde tüm işlerinizi keyifle yapabilirsiniz. Mutfakta işlerinizi pratik hale getirecek olan bu modele Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.