Kellogg's Coco Pops Çikolatalı Buğday Ve Mısır Gevreği 1000 Gr, Lif,demir Ve 6 Vitamin Içerir

109,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kellogg's Coco Pops Çikolatalı Buğday Ve Mısır Gevreği 1000 Gr, Lif,demir Ve 6 Vitamin Içerir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KELLOGG’S Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün KELLOGG’S tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tam Annelerin aklındaki gibi! Kellogg's Coco Pops olarak annelerden ilham alıyoruz ve tarifimizi ona göre hazırlıyoruz. İşte Coco Pops'un enfes tarifi: Mısır ve buğdayı öğüterek lif kaynağı olan bir hamur hazırlıyoruz. Kakao, 6 vitamin ve demiri ekleyerek fırında pişiriyoruz. %100 pancar şekeri kullanıyoruz ve hiçbir koruyucu ve renklendirici kullanmıyoruz. Coco Pops'u çocuğunuza günün her saatinde ister kahvaltı ister atıştırmalık olarak gönül rahatlığıyla verebilir ve Coco Pops'un enfes çikolata lezzetinin tadını çıkardığını görebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Khv Gevrek - Çocuk
  • Aroma Çikolatalı
  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Çeşit Kahvaltılık Gevrek
Geri Bildirim Ver

Ülker Coco Pops Tahıl Topları 1 kg

Çocukların sağlıklı ve zinde olması için kahvaltı yapmaları oldukça önemlidir. Kahvaltı yapmak istemeyen çocuklar için kahvaltılık gevrekler pratik ve alternatif yiyecekler arasındadır. Ülker Coco Pops, kahvaltı yapmak istemeyen çocuklara kendini sevdiren lezetli bir yiyecektir. Tam bir vitamin deposu olan bu ürün, çikolatalı karışımı ile çocukların gönlünü cezbedici bir özelliğe sahiptir. Aynı zamanda yuvarlak şekli ile onlara eğlenceli bir öğün sunar. Tahıllar, lif ve kompleks karbonhidrat içerdiklerinden dolayı uzun süreli tok ve dinç tutar. Kan şekeri üzerinde olumlu etkileri bulunur. Besleyici ve doyurucu etkisi ile hem çocukların hem de yetişkinlerin severek tüketir. Zindelik sağlayan Ülker Coco Pops tahıl topları 1 kg ambalajı ile uzun süre boyunca kurtarıcınız olan ürünü satın alabilirsiniz.

  • Vitamin deposu
  • Pratik kullanım
  • Lezzetli içerik

Avantajlarla Dolu Ülker Coco Pops Tahıl Topları 1 kg

Avantajlarla Dolu Ülker Coco Pops Tahıl Topları 1 kg

Kahvaltıya alternatif bir ürün olan Coco Pops tahıl topları 1 kg ağırlığındaki paketi ile son derece ekonomik bir üründür. Uzun süre boyunca kullanabileceğiniz ürün, pratik ve kolay kullanımı ile çocuklarınıza kahvaltıyı sevdirir. İştah açıcı özelliği ile çocukların sağlıklı gelişimi üzerinde başarılı etkileri bulunur. Özellikle süt ya da yoğurt ile tükeldiğinde içeriğindeki mineral ve vitaminlerin aktifleşmesi sağlar. Bu sayede yetersiz beslenen çocuklar için çok kıymetli bir üründür. Aynı zamanda sindirim sistemi üzerinde de etkili olan ürün, sindirim rahatsızlıklarına iyi gelebilir. Aynı zamanda içeriğindeki doğal tahıl sayesinde kalori oranı düşüktür. Bu sayede ürün, tok tutmasının yanı sıra çocukların sağlıklı bir şekilde kilo almalarına yardımcı olur. Pek çok avantajı ile çok sevilen ve tercih edilen bu ürünü siz de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Avantajlı Ülker Coco Pops Tahıl Topları 1 kg Fiyatı

Avantajlı Ülker Coco Pops Tahıl Topları 1 kg Fiyatı

Ülker Coco Pops tahıl topları 1 kg fiyatı ile oldukça ekonomiktir. Büte dostu olan bu ürün, sahip olduğu avantajları ile size avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşatır. Kandaki yağ oranını dengelemesi sayesinde ise obezite gibi hastalıklara karşı vücudu korur. Ayrıca saklama yönünden oldukça rahattır. Bunun yanı sıra hazırlanması çok kolay olan Ülker Kellogg’s Coco Pops, pratik bir öğün imkanı sunar. Tam bir vitamin deposu olan bu ürün, içeriğinde bulunan tahıl ve çikolata aroması ile çok sevilir. Her yaşta rahatlıkla tüketilebilen bu ürün, pratik bir öğün olmasının yanı sıra son derece sağlıklı bir lezzettir Aynı zamanda her yaş grubundan insanın damak zevkine hitap edebilecek bir içeriğe sahiptir. Hızlı öğünlerin vazgeçilmez atıştırmalığıdır. Lezzetli içeriği ile cezbedici olan bu ürünü güvenle tüketebilirsiniz.

Öne Çıkan Ülker Coco Pops Tahıl Topları 1 kg Yorumları

Öne Çıkan Ülker Coco Pops Tahıl Topları 1 kg Yorumları

Ülker Coco Pops tahıl topları 1 kg yorumları incelendiğinde ürünün sevilen özellikleri arasında pratik olması yer alır. Sabahları zaman kaybetmemek ebeveynler ve kahvaltı yapmak istemeyen çocuklar için hızlı ve pratik bir çözüm olur. Aynı zamanda içeriğindeki tahılların zenginliği ile doyurucu ve besleyici olması da müşteriler tarafından tercih edilmesinde etkilidir. Öte yandan lezzetli içeriği ve çikolata aroması ile büyük küçük demeden her yaştan insan tarafından sevilerek tüketilir. Zenginleştirilmiş içeriği ile tam bir vitamin deposu olan bu ürün, süt ya da yoğurt ile tüketildiğinde çok faydalı hale gelir. Özellikle kahvaltı yapmak istemeyen, yetersiz ve dengesiz beslenen çocuklar için vitamin takviyesi konumunda olur. Lezzeti ile çocuklar, sağlıklı içeriği ile ebeveynler tarafından çok sevilen ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu lezzetli atıştırmalığı kolayca sipariş edebilirsiniz.