Ülker Cocostar H.cevızlı Bar 28gr X24 Adet

197,34 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
199,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,90 TL
300 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,34 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Cocostar H.cevızlı Bar 28gr X24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırat Toptan Satıcı Ünvanı: FIRAT İNOVASYON E-TİCARET GIDA TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0386087271500001 Vergi Kimlik Numarası: 3860872715
    Bu ürün Fırat Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • COCOSTAR H.CEVIZLI BAR 28GR x24 ADET
Geri Bildirim Ver

Ülker Cocostar H.Cevızlı Bar 28 gr x 24 Adet

Ülker Coco Star Hindistan cevizli bar 28 gr x 24 adet benzersiz bir atıştırmalık olarak damağınızda güzel bir tat bırakır. Hindistan cevizinden üretilerek beğeniye sunulur. Alışılagelmişin dışına çıkarak farklı aromaları içerisinde barındırır. Glutensiz bir içeriğe sahiptir. Güvenle tüketilebilir olup lezzetli tarifler sunar. Bağışıklık sistemini güçlendiren doğal ve zengin içeriğiyle ilgi çeker. Çikolatasının bıraktığı his sayesinde zevkle tadabilirsiniz. Bu ürünü güvenilir bir yiyecek olarak mutfağınızda saklayabilirsiniz. Gerekli kaloriyi sağlayarak günlük ihtiyaçlarınızı karşılar. Kolesterol gibi negatif sonuçlar doğurmayarak kullanımı uygun bir besindir. Sindirim hareketlerini iyileştirerek gıdaların kandaki emilimini kolaylaştırır. Lif kaynağı olduğunu kanıtlayarak kilo kontrolünde hassas kişiler için bir referanstır. Diyet listelerinizde Coco Star Hindistan cevizli bara yer verebilirsiniz.

  • Leziz Hindistan cevizli tat
  • Lif deposu içerik
  • Sağlıklı atıştırmalık

Sağlıklı Atıştırmalık Coco Star Hindistan Cevizli Bar

Sağlıklı Atıştırmalık Coco Star Hindistan Cevizli Bar

Hindistan cevizli Coco Star vücudunuz için enerji sağlar. İnsan vücudu, yaptığı fiziksel aktiviteleri gerçekleştirebilmek için yağlara ihtiyaç duyar. Coco Star Hindistan cevizli bar, bunun için gerekli yağ miktarını sağlayıp memnun edici bir performans ortaya koyar. Depolanan bu yağların yakılmasıyla ciddi bir dinamizm doğar. Böylece çalışma hayatınızda etkili bir gün geçirebilirsiniz. Spor salonu gibi beden hareketlerini yoğunlukla kullandığınız durumlarda Coco Star’ı değerlendirip güç elde edebilirsiniz. Yaşamsal faaliyetlerin temelini oluşturan araçlardan biri proteinlerdir. Hastalıklara karşı koyup koruma sağlayan ve vücut fonksiyonlarını düzenleyen proteinlere, Coco Star Hindistan cevizli barda yer verilir. Kemikleri kuvvetlendirir ve yağ yakımını hızlandırır. Sporcular için önerilebilir bir atıştırmalıktır. Fitness etkinlikleri sonrasında meydana gelen yorgunluk halini gidermede etkilidir. Coco Star Hindistan cevizli barla sağlıklı bir tüketim gerçekleştirip canlılık kazanabilirsiniz.

Çocukların Yüzünü Güldüren Coco Star Avantajları

Çocukların Yüzünü Güldüren Coco Star Avantajları

Ülker Coco Star açlık hissini gidermenize yardım eder. Karnınızı tok tutarak besin eksikliğinizi ortadan kaldırır. Sabah, öğle, akşam, gece fark etmeksizin günün her öğününde kullanabilirsiniz. Küçük ambalajı sayesinde taşımanız ve yanınızda bulundurmanız kolaydır. Evinizde olmasanız bile cebinizde, çantanızda veya başka bir yardımcı araçla ürünü yanınızda bulundurabilirsiniz. Böylelikle acıktığınız herhangi bir anda değerlendirilebilir. Zayıflayarak kilo kaybı yaşamayı arzulayanlar için ideal bir çözümdür. Ağır bir besin olmayıp doyurucudur. Uygun miktarda tüketildiği takdirde verimli sonuçlar doğurur. Sevdiklerinize önerebileceğiniz bir yiyecek olarak lezzetiyle öne çıkar. Ufalanarak küçük parçalara dönüştürülen Hindistan ceviziyle haz veren bir tada kavuşturur. Beslenme düzeni açısından sağlıklı koşulları yerine getirmek isteyen kişilerin yararlanabileceği bir gıdadır. Coco Star Hindistan cevizli barla hem dengeli beslenebilir hem damağınızda hoş tat bırakan tarifleri tecrübe edebilirsiniz.

Ülker Coco Star Hindistan Cevizli Bar 28 gr x 24 Adet Fiyatı

Ülker Coco Star Hindistan Cevizli Bar 28 Gr x 24 Adet Fiyatı

Ülker Coco Star Hindistan cevizli bar 28 gr x 24 adet fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. İçerdiği Hindistan cevizi, birçok konuda getiri sağlar. Büyük oranda doygun yağa sahiptir ve besleyicidir. Bu yağların yakılmasıyla yüksek bir enerji meydana getirir. İnsülin hormonunun doğru çalışmasına destek olur. Kan şekerini dengeleyebilen içeriği ile diyabet hastalarının tercihi olabilir. Sindirim sistemini hızlandırarak katkı sağlar. Bağırsak bozukluklarıyla ilgili zararlı etmenleri savuşturabilir. Diyet lifi bakımından zengin olduğundan yiyeceklerin kandaki emilimini iyileştirir. Bağışıklık sistemine olumlu tesir ederek vücuda direnç katar. Sağlıklı bir atıştırmalık arayışında olan kişilere önerilebilir. Ülker Coco Star Hindistan cevizli bar 28 gr x 24 adet yorumlarını inceleyerek ürünü kullanan müşterilerin deneyimlerini keşfedebilirsiniz. Lezzetiyle beğeni toplayan Coco Star Hindistan cevizli barı Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.