Ülker Hobby Çikolata Mini Bar 600 gr

189,95 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %12 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Hobby Çikolata Mini Bar 600 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mahalle Bakkalı Satıcı Ünvanı: KAZIM ŞİŞMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140447920
    Bu ürün Mahalle Bakkalı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir
Geri Bildirim Ver

Ülker 100 gr Hobby Çikolata Mini Bar

En sevilen atıştırmalıklardan biri olan çikolata, her yaştan kullanıcıya hitap eden ve mutluluk hormonu salgılanmasına yardımcı olan bir besindir. Tatlı ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayan bu ürünler, ağızda bıraktığı hoş his ve tat nedeniyle çok sayıda kişi tarafından tüketilir. Minik paketler halinde satışa sunulan Ülker Hobby çikolata mini bar, istediğiniz zaman yiyebileceğiniz tek lokmalık bir yiyecektir. Konuklarınıza ve çocuklarınıza ikram edebileceğiniz Ürün, içerisinde bol süt nedeniyle bir hayli lezzetlidir. Fındık parçaları içeren Ülker Hobby çikolata mini bar, yoğun kakao aroması ile kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Ülker Hobby çikolatayı film izlerken, kahve içerken ve çalışırken gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

  • Ağırlık: 100 gr
  • Enerji: 547 kcal
  • Çikolata türü: Sütlü çikolata

Ülker Hobby Çikolata Mini Barın İçeriğinde Neler Vardır?

Ülker 100 gr Hobby Çikolata Mini Bar Fiyat

Leziz atıştırmalıklardan olan Ülker Hobby çikolata, kişiyi günlük hayatın stresinden uzaklaştırır. Bu durum ürünü vazgeçilmez kılar. Tadı ile her kesimi büyüleyen Ülker Hobby çikolata mini bar, lezzeti ile her ortamı yumuşatır. 100’lü paket halinde evinize gelen Ülker Hobby çikolata ile uzun süre boyunca atıştırmalık ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Hobby çikolata kalori açısından yüksek bir üründür. Atıştırmalık 534 kcal besin değerine sahiptir. Hobby çikolata içindekiler; 57 gr şeker, 33 gr yağ ve 57 gr karbonhidrattır. Bu nedenle bir öğün olarak değil, atıştırmalık olarak tüketilmesi önerilir. Ülker Hobby çikolata mini bar, sevdiklerinizle birlikte tüketilebilir veya onları sevindirecek bir hediye olarak tercih edilebilir. Ülker çikolatayı misafir ağırlarken kahve ve çayın yanında tatlı olarak da ikram edebilirsiniz.

Ülker Hobby Çikolata 100 gr Mini Bar Kaliteli midir?

Ülker 100 gr Hobby Çikolata Mini Bar Fiyat

Yıllara dayanan tecrübesi ile Ülker, enfes çikolataları sizlerle buluşturur. Sektörde lider firmalardan biri olan Ülker, en bilinen ürünlerinden biri olan Hobby mini bar çikolata ile yüzlerde gülümseme yaratır. Marka, tat konusundaki hassasiyetini görsel tasarım ve ambalaj kalitesinde de gözle görülür bir şekilde ortaya koyar. Titizlikle paketlenen ürünler, el değmeden sizlere ulaşır. Ülker Hobby çikolata paket halinde sizlere sunulduğu için ekonomik olarak tek tek çikolata almaktan daha avantajlıdır. Ürün, doğal fındık parçaları ile tadından ödün vermez. Mini boyutlu çikolata, lezzetini damağınızda bırakır. Özenle seçilen kakao çekirdekleri kullanılarak hazırlanan çikolatalar ile sohbetleriniz keyifli bir hâl alır. Ürün, kalitesi ve lezzeti ile sevdiklerinize küçük bir sürpriz yapmak için idealdir.

Ülker Hobby Çikolata Mini Bar Lezzetli midir?

Ülker 100 gr Hobby Çikolata Mini Bar Fiyat

Ülker Hobby 100 adet mini çikolata, tatlı severlerin uzun süre keyifli anlar yaşamalarını sağlar. Son derece sağlam ve kaliteli bir malzemeden yapılmış olan paketler, çikolatayı son kullanma tarihine kadar taze tutar. Klasikleşmiş ve kült haline gelmiş ürünleri sizlerle buluşturan Ülker çikolata, yaşattığı benzersiz haz ile kendisine hayran bırakır. Ülker Hobby mini çikolata fiyatı, ürünün gramajı ve adedi dikkate alınarak incelendiğinde gayet avantajlıdır. Lezzeti ve küçük boyutları sayesinde her an dilediğiniz yerde tüketebileceğiniz bir üründür. Özellikle bayramlarda ve özel günlerde çocuklara gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. Birçok tüketici için vazgeçilmez tatlar arasında yer alan bu çikolata, ikonik paket tasarımı ile de ön plana çıkar. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Ülker Hobby çikolata 100 gr mini bar yorumlarını inceleyerek hayatınıza lezzet katacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.