Ülker Kare Antep Fıstıklı Çikolata 70 gr 6 adet

275 TL
(45,83 TL / adet)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Kare Antep Fıstıklı Çikolata 70 gr 6 adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kazançlı Marketim Satıcı Ünvanı: FATİH KASAP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6272531051200015 Vergi Kimlik Numarası: 5270306249
    Bu ürün Kazançlı Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜLKER ÇIKOLATA FISTIKLI KARE 70GR x6 ADET
Geri Bildirim Ver

Ülker Kare Antep Fıstıklı Çikolata 70 gr - 6 Adet

Çikolata, tropik kakao ağacının çekirdeklerinden yapılan lezzetli bir yiyecektir. Vücudunuza gerekli olan besinlerden biridir. Markanın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan bu ürün, yetişkinler ve çocuklar tarafından sevilir. Özenle seçilen kakao çekirdekleriyle hazırlanır. İçeriğindeki antep fıstığı sayesinde tam bir enerji deposudur. Ülker kare Antep fıstıklı çikolata 70 gr 6 adet tüketmenin birçok yararı vardır. Mutsuz ve bitkin hissettiğinizde canınız çikolata çekebilir. Bu ürün, beyinde serotonin salgılanmasına yardımcı olur. Endorfin hormonlarının seviyesini artırır. Bu sayede mutluluk vericidir. Rahatlatıcı bir etki sağlayarak stresi azaltır. Eşsiz lezzetiyle kahve molalarının vazgeçilmezi haline gelir. Yumuşak ve ağızda eriyen bir yapısı vardır. Bu özelliğiyle kahve ve çayın yanında sıklıkla tercih edilen bir atıştırmalıktır. Uzun ve stresli bir günün ardından verdiğiniz molalarınızı tatlandırır. Baton tipinde olması sayesinde rahatlıkla çantanızda taşıyabilirsiniz.

  • Mükemmel lezzet
  • Mutluluk verici
  • Enerji kaynağı

Lezzetli Ülker Kare Antep Fıstıklı Çikolata Özellikleri

Lezzetli Ülker Kare Antep Fıstıklı Çikolata Özellikleri

Markanın vazgeçilmez ürünlerinden biri olan bu çikolata, müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Yapımında kullanılan kakao çekirdekleri özenle seçilir. Kaliteli malzemelerle hazırlandığı için eşsiz bir lezzete sahiptir. İçeriğinde Antep fıstığı bulunur. Sağlık açısından son derece sağlıklı olan Antep fıstığı iyi bir enerji deposudur. Çikolatanın ve Antep fıstığının birleşimi size enerji verir. Kalori değeri yüksektir. Bu sayede vücudunuzun ihtiyacı olan enerjiyi almanızı sağlar. Tercihinize göre tek başına veya kahveyle tüketebilirsiniz. Ülker Antep fıstıklı kare çikolata çocuklarınız ve sizin için sağlıklı bir atıştırmalıktır. Vücudunuzda serotonin salgılanmasını sağlar. Bu sayede sadece enerji vermekle kalmaz. Endorfin hormonlarının seviyesini artırarak mutluluk verir. İçinde bulunan potasyum sayesinde tansiyonun düşmesine yardımcı olabilir. Mutluluk ve enerji vererek stresi azaltır. Mükemmel lezzetiyle çocuklarınız tarafından sıklıkla tercih edilir.

Mutlu Eden Ülker Kare Antep Fıstıklı Çikolata Avantajları

Mutlu Eden Ülker Kare Antep Fıstıklı Çikolata Avantajları

Uzun ve yorucu bir günün ardından küçük bir kahve molası vermek iyi hissetmenizi sağlar. Bazı dönemlerde kendinizi mutsuz ve bitkin hissedebilirsiniz. Bu ürün eşsiz lezzetiyle keyfinizi yerine getirir. Tek başına tüketilebilen bir üründür. Tercihinize göre bir içecekle beraber tüketmek isteyebilirsiniz. Mükemmel tadıyla seçeceğiniz her içeceğe uyum sağlar. Yoğun tadıyla kahve keyfinizi bir üst seviyeye çıkartır. Böylelikle kahve molalarının vazgeçilmez bir parçası haline gelir. Ülker Antep fıstıklı çikolata 70 gr, kaliteli kakao çekirdeklerinden üretilir. Bütün antep fıstıklarının ve çikolatanın bir araya gelmesiyle oluşur. Bu özelliğiyle eşsiz bir tat deneyimi sunar. Kare şeklinde olması sayesinde çantanıza rahatlıkla sığar. Böylece ürünü istediğiniz her yere taşıyabilirsiniz. Canınız ne zaman isterse tüketime hazır bir şekilde yanınızda bulunur. Son güne kadar tazeliğini korur. Ağızda eriyen yapısıyla mutluluk vericidir.

Enerji Kaynağı Ülker Kare Antep Fıstıklı Çikolata Fiyatları

Enerji Kaynağı Ülker Kare Antep Fıstıklı Çikolata Fiyatları

Ülker kare Antep fıstıklı çikolata 70 gr 6 adet fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Enerji veren bir yiyecek olmasıyla ön plana çıkar. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besinlerden biridir. İçeriğinde bulunan antep fıstıkları sayesinde enerji verir. Bu sayede kendinizi bitkin hissettiğinizde yardımıza koşar. Yoğun çikolatalı tadıyla kan şekerinizi yükseltir. Beyindeki serotonin oranını yükselterek algılama gücünü artırır. Mutluluk veren hormonların salgılanmasını artırarak modunuzu yükseltir. Özenle seçilen kakao çekirdekleriyle özel olarak hazırlanır. Ağızda eriyen yumuşak yapısıyla ilgi çeker. Son gününe kadar tazeliğini korur. Bu sayede canınızın istediği zaman tüketebilirsiniz. Yoğun çikolatalı tadıyla mükemmel bir tat deneyimi yaşatır. Eşsiz lezzetiyle yetişkinler ve çocuklar tarafından sıklıkla tercih edilir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Ülker kare Antep fıstıklı çikolata 70 gr 6 adet yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Mutluluk vererek stresi azaltan bu ürüne Trendyol’dan indirimli fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.