Kellogg's Corn Flakes Kahvaltılık Mısır Gevreği 400 Gr,lif Kaynağı,demir Ve 6 Vitamin Içerir

79,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Kellogg's Corn Flakes Kahvaltılık Mısır Gevreği 400 Gr,lif Kaynağı,demir Ve 6 Vitamin Içerir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KELLOGG’S Satıcı Ünvanı: ESFA LOJİSTİK VE DİJİTAL MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0379039182400017 Vergi Kimlik Numarası: 3790391824
    Bu ürün KELLOGG’S tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Corn Flakes'in mucidinden vazgeçilmez bir klasik. Kellogg's Corn Flakes'in çıtır altın flakeleri lezzetli ve lif kaynağıdır. Demir ve 6 vitamin içerir. Besleyici Kellogg's® Mısır Gevreğini günün herhangi bir saatinde sütle veya sade atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz. Çıtır çıtır Kellogg's Corn Flakes'i çayın yanında yemeyi denediniz mi? Kellogg's Corn Flakes
  • içerdiği demir ve vitaminlerle kahvaltıda, öğün aralarında veya canınızın çektriği her anda güvenle ve keyifle tüketebileceğiniz bir lezzet deneyimi sunuyor!

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Khv Gevrek - Yetişkin
Geri Bildirim Ver

Ülker Kellogg’s Cornflakes 400 gr

Değişen hayat koşulları ile kahvaltı anlayışında da farklılaşmalar yaşanmaya başlar. Son dönemlerde hızlı hazırlanan pratik ve besleyici kahvaltılar öne çıkar. Bu kahvaltı çeşitleri arasından Ülker Kellogg’s cornflakes 400 gr seçeneği, lezzeti ile beğeni kazanır. Ürün, hem pratik hem hızlı bir şekilde hazırlanması sonucunda sıklıkla tercih edilir. Lezzetli tadı ile çocuklardan yetişkinlere pek çok kişinin büyük beğenisini kazanır. Ürün içeriği oldukça besleyici ve sağlıklıdır. İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller ürüne olan talebin artmasına katkı sağlar. Gevrek, sıklıkla sabah kahvaltılarında tüketilir. Güne zinde ve dinç bir şekilde başlamaya yardımcı olur. Sütün içerisine eklenerek tüketilebildiği gibi sade olarak da pek çok kişinin memnuniyetini kazanır. Siz de pratik ve hızlı biçimde hazırlanan bu kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Lezzetli tat
  • Kolay hazırlama
  • Besleyici içerik

Lezzetli Ülker Kellogg's Cornflakes 400 Gr

Lezzetli Ülker Kellogg's Cornflakes 400 Gr

Ülker Kellogg's corn flakes, lezzetli aromaya sahiptir. Ürün, sade mısır gevreği seçenekleri arasında yer alır. Klasik ve damak tadına uygun lezzeti ile öne çıkar. Mısır gevreği, zengin içeriği sayesinde oldukça besleyicidir. İçerisinde yer alan zengin vitamin ve mineraller, gevreğin çocuklar tarafından tüketilme oranını da olumlu yönde etkiler. Ürün, içeriği ile çok sayıda müşterinin sıklıkla tercih ettiği kahvaltı seçenekleri arasında yer alır. Gevrek, ara öğün olarak da pek çok kişinin tükettiği gıdalardan biridir. Pratik ve kolay bir şekilde hazırlanması ürün talebinin artmasına katkı sağlar. Çocukların gelişimlerinin olumlu yönde değişmesine yardımcı olur. Aynı zamanda psikomotor gelişimin de tamamlanmasına olanak sunar. Siz de lezzetli aroması ile pek çok kişinin beğenisini kazanan ve pratik bir şekilde hazırlanan bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

Pratik Ülker Kellogg's Cornflakes 400 gr

Pratik Ülker Kellogg's Cornflakes 400 gr

Mısır gevreği, son derece kolay bir şekilde hazırlanır. Müşterilerin hazırlama sırasında büyük zahmet ve uğraşa girmelerine gerek kalmaz. Ürün, süte ilave edilerek kolayca hazırlanır. Hızlı ve pratikliği, ürünün pek çok kişi tarafından sıklıkla talep edilmesine katkıda bulunur. Çalışan kişilerden okula giden çocuklara kadar pek çok yaş grubundan insanın tercihleri arasında yer alır. Mısır gevreği; sade olarak, süt ilave edilmeden de tüketilebilir. Lif oranı bakımından son derece zengin olan bu ürün, sindirim rahatlığı da sağlar. Şişkinlik, hazımsızlık gibi istenmeyen durumlar ile müşterinin karşılaşmasını kısmi olarak engeller. Ürün, besleyici içeriği sayesinde sporcular tarafından da sıklıkla tercih edilir. İhtiyaç duyulan enerjinin kolay ve zahmetsiz bir şekilde karşılanmasına yardımcı olur. Bu besini ani açlık krizleri durumunda da tüketebilirsiniz. Dilerseniz diyetlistenize de ilave edebilirsiniz.

Cazip Ülker Kellogg's Cornflakes 400 gr

Cazip Ülker Kellogg's Cornflakes 400 gr

Beğeni kazanan bu lezzet, içeriğinde yer alan vitamin ve mineraller sayesinde insan sağlığına farklı açılardan fayda sağlar. Vücudun ihtiyaç duyduğu enerjinin hızlı ve zahmetsiz bir şekilde elde edilmesine yardımcı olur. Mısır gevreğinin bünyesinde kaliteli malzemelere yer verilir. İnsan sağlığına zararı bulunan gıdalar yoktur. Sağlık açısından oldukça yararı bulunan Ülker Kellogg’s cornflakes 400 gr fiyatı, ürün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün lezzeti, içeriğinde yer alan ham maddeler fiyat miktarının belirlenmesinde büyük etkiye sahiptir. Bu seçenek, farklı ekonomik gelirlere sahip kişilerin kolaylıkla karşılayabileceği rakamlarda yer alır. Siz de insan sağlığına faydası bulunan ve lezzetli aroması ile pek çok müşterinin memnuniyetini kazanan bu seçeneği inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Ülker Kellogg’s cornflakes 400 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Pratik bir şekilde hazırlanan kahvaltı seçenekleri arasında yer alan lezzetli besini Trendyol aracılığıyla hem hızlı hem de kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.