Ülker Laviva Baton Çikolata 35 gr

269,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
291,88 TL
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Laviva Baton Çikolata 35 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minimarketim Satıcı Ünvanı: TZR GIDA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ E TİCARET ELEKTRONİK ÜRÜNLER KIRTASİYE TEMİZLİK İNŞAAT N İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883067480000001 Vergi Kimlik Numarası: 8830674800
    Bu ürün Minimarketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ülker Laviva Baton Çikolata 35 gr 24 ADET
Geri Bildirim Ver

Ülker Laviva Baton Çikolata 35 gr

Enerjinizi yerine getirecek ve yoğun bir günü tatlı bir ara ile bölmenize yardımcı olacak çikolatalar sıklıkla tüketilen atıştırmalıklar olarak bilinir. Farklı çeşitlerde üretilen çeşitler aynı zamanda lezzetleri ile de birbirinden farklılıklara sahip olur. Fıstık, fındık gibi yemişlerle çeşitlendirilen ürünlerin içine kek ve krema dolgusu da eklenerek yoğun bir lezzetin elde edilmesi sağlanır. Ülker markasına ait Laviva da keki ve kaliteli kakaodan yapılan kremalı yumuşak dolgusu sayesinde her bir ısırıkta kendisine hayran bırakır. Ülker Laviva baton çikolata 35 gr ürünün içindeki bisküvi ise yoğun yapısı ile damakta uzun süreli etkisini hissettirir. Bitter ve sütlü çikolatanın birlikte kullanıldığı bu lezzet, unutulmaz anlar yaşatır. İki çeşit aroması sayesinde yoğunluk dengesini korur ve lezzetini üst seviyeye taşır.

  • Bisküvi üzerine kek dolgu
  • Bitter kreması
  • Sütlü çikolata

İki Çeşit Çikolata Lezzeti ile Laviva Baton Çikolata 35 gr

İki Çeşit Çikolata Lezzeti ile Laviva Baton Çikolata 35 Gr

Bir atıştırmalıktan beklediğiniz veya istediğiniz farklı lezzetler olsa da iki farklı aromanın harmanlandığı Ülker Laviva çikolata istediğinizden fazlasını sunar. 35 gram baton şeklinde üretilen atıştırmalığın dışı enfes sütlü çikolata ile çevriliyken içerisi yoğun aromalı acı bitterden yapılır. Her iki lezzet birbiri ile mükemmel uyumu yakalarken özel üretilen kakaolu bisküvi her iki aromanın da yoğunluğunu eşitleyerek damağınıza ulaştırır. Her bir ısırıkta üç lezzeti aynı anda tadabilir ve enerjinizi yoğun bir gün arasında doruğa ulaştırabilirsiniz. Bisküvi yerleştirilen tabanı geniş olması ve üst kısımlara doğru ovalleşen şekli ile dikkatleri çeker. Yüksek besin değeri sayesinde enerji ihtiyacınızı karşılar. Motivasyonunuzu artıracak bir arayı Laviva’nın içi yumuşak, dışı sert çikolatası ile doldurabilirsiniz. İlk ısırıkta ihtiyacınız olan enerjiyi verirken yorgunluğunuz ile baş etmekte size yardımcı olur.

Laviva Baton Çikolata 35 gr (24 Adet) Avantajları

Laviva Baton Çikolata 35 Gr (24 Adet) Avantajları

Evde veya farklı bir yerde olsanız da çikolata ihtiyacınızın nerede ve ne zaman ortaya çıkacağını bilemeyebilirsiniz. Bu nedenle çekmecenizde, aracınızda ya da çantanızda vazgeçilmez atıştırmalığınızı bulundurmak isteyebilirsiniz. Toplu olarak alabileceğiniz Ülker Laviva baton çikolata 35 gr (24 adet) bir arada satılan paketlemesi ile gönderilir. Karton paketi içerisinde 24 adet ürün yer alır ve her an ulaşabilmenize olanak sağlar. Günlük enerji ihtiyacınızı karşılayan atıştırmalığı sevdiklerinizle de paylaşabilmenize olanak sağlayan toplu paketi sayesinde Laviva lezzetini doyasıya tadabilirsiniz. Ülker Laviva, farklı tasarımı ve içerisinde bulundurduğu iki farklı lezzetteki aroması ile müşterilerin dikkatini çeker. Her bir ısırıkta üç farklı aromanın alınmasına yardımcı olur. Ağızda eriyen kıvamı ve lezzetli kakaolu bisküvisi ile farklı bir alternatifi size ulaştıran Ülker markalı ürün, sevenlerinin büyük beğenisini toplar.

Ülker Laviva Baton Çikolata 35 gr (24 Adet) Yorumları

Ülker Laviva Baton Çikolata 35 Gr (24 Adet) Yorumları

Laviva ürününün içerisinde yer alan bitter çikolata, sağlık alanında birçok faydası ile de bilinir. Kilo kontrolünde yardımcı olurken cilt sağlığına destek verebilir. Acı bir aromaya sahip olan bitter çikolata, kakao oranı yüksek olmasından dolayı yoğun aroması ile öne çıkar. Sütlü çikolata kaplaması, bitterin acısını dengeler. Müşterilerin yaptığı Ülker Laviva baton çikolata 35 gr (24 adet) yorumları kısmını inceleyerek daha önce denemediğiniz bu lezzete bir şans verebilirsiniz.Toplu olarak satın alabileceğiniz ürünü ofisinizdeki çekmecenize ya da çantanıza atabilir, bu sayede nerede olursanız olun ürünün aromasının keyfine varabilirsiniz. Kaliteli kakaosu, üç farklı lezzeti bir arada sunması gibi avantajlar Ülker Laviva baton çikolata 35 gr (24 adet) fiyatı için etkili rol oynar. Laviva’yı Trendyol üzerinden toplu olarak satın alabilirsiniz.