Ülker METRO 5 Lİ 180 GR

28,50 TL
(5,70 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker METRO 5 Lİ 180 GR

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KODALAKAVM Satıcı Ünvanı: RAMAZAN YUSUF KODALAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gümüşhane Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5740709310
    Bu ürün KODALAKAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir
Geri Bildirim Ver

Ülker Metro Çikolata 5'li

Çikolata, kakao ağacı çekirdeklerinden meydana gelen ve oldukça sevilen bir yiyecektir. Çikolata çeşitlerinden olan Ülker Metro çikolata 5’li, lezzetli bir tatlıdır. Vücuda sağladığı enerji ve mutluluk ile bilinen çikolata, çocuklardan yetişkinlere kadar pek çok müşterinin sevdiği bir gıdadır. Sıklıkla tüketilen ve müşteri memnuniyeti alan Metro 5’li, yüksek popülerliğe sahiptir. Pratik bir şekilde tüketilen bu atıştırmalık sayesinde zamandan tasarruf ederek hızlı bir şekilde tüketebilirsiniz. Lezzetliliği sayesinde tadını damağınızda bırakacak bir aromaya sahiptir. Bu çikolata yoğun kakao tadına sahiptir. Kakao, sağlığa faydalı olmakla beraber serotonin hormonu da salgılayarak mutlu olmanıza yardımcı olur. Müşteriler bu ürünü, doyurucu ve besleyici bulması açısından beğenerek tükettiklerini dile getirirler. Siz de bu ürünü tercih ederek lezzetli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Lezzet deneyimi
  • Sağlıklı ambalaj
  • Pratik tüketilebilirlik

Yoğun Lezzeti ile Ülker Metro Çikolata 5’li

Yoğun Lezzeti ile Ülker Metro Çikolata 5’li

Çikolata, vücut için mutluluk ve enerji sağlaması ile bilinir. Oldukça sevilen bir atıştırmalık olan çikolata, hafif ve lezzetli yapısı ile müşterilerin beğenisini alır. Sıklıkla tercih edilen ikram malzemesi olarak da bilinen bu yiyecek, eşsiz lezzeti ile uzun yıllardan beri damak tadınıza hitap eder. Ülker Metro çikolata, her damak zevkine hitap edebilen bir tada sahiptir. Hem lezzet standardı hem de kalitesi ile müşterilerin memnuniyetini alır. Tadı ile fark yaratan bir yiyecek olan bu çikolata, ham maddesinden ambalajına kadar özenle hazırlanır. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen ve beğenilen bu atıştırmalık yüksek popülerliğe sahiptir. Mutluluk hormonu salgılamasıyla da bilinen çikolata, oldukça beğenilen bir gıdadır. Enerji sağlayan bu ürünü tercih ederek lezzetli bir deneyim gerçekleştirebilmeniz mümkündür. Misafirlerinize markanın lezzetli ürününü ikram edebilirsiniz.

Eşsiz Tadı ile Ülker Metro Çikolata 5’li

Eşsiz Tadı ile Ülker Metro Çikolata 5’li

Gündelik hayatta sıklıkla tüketilen atıştırmalıklardan biri olan Ülker Metro, hem lezzetli hem de kalitelidir. Kakaolu bir tada sahip olan bu çikolatayı her tadımınızda tazeliğini hissedersiniz. Sağlık ve gıda güvenliği konusunda son derece hassas olan bu çikolata çeşidi sıklıkla tercih edilir. Çocukların çokça tükettiği çikolataların sağlıklı olması önemlidir. Bu konuda da Metro, gerekli hususlara göre hazırlanır. Doğal ve zararsız malzemeler kullanılarak hazırlanan bu atıştırmalık sıklıkla tercih edilir. Damakta eşsiz bir tat bırakan bu çikolatayı gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Müşteriler bu ürünü, doyurucu ve besleyici bulması açısından beğenerek kullandıklarını dile getirirler. Aynı zamanda çantanıza atabileceğiniz lezzetli bir atıştırmalıktır. Ülker Metro çikolata 5’li yorumları, bu ürünü kullanan müşterilerin yorum ve görünüşlerini içerir. Müşteri yorumlarını okuyarak ürün hakkında merak ettiğiniz soruların cevabına ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Ülker Metro Çikolata 5’li Fiyatı

Bütçenize Uygun Ülker Metro Çikolata 5’li Fiyatı

Tatlıseverlerin sıklıkla kullandığı bir atıştırmalık olan Metro, sağlıklı malzemeler kullanılarak hazırlanır. Damağınızda enfes bir tat yaratan aroması ile müşterilerin memnuniyetini alır. Müşteriler bu ürünü, doyurucu ve besleyici bulması açısından beğenerek kullandıklarını dile getirirler. Gıda güvenliği bakımından oldukça hassas olan bu çikolatayı gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Gerçek kakao ile hazırlanan bu ürün sayesinde lezzetli bir çikolata deneyimi yapabilirsiniz. Damak tadınıza uygun olan bir çikolata almanız ve aldığınız ürünün bütçenize uygun olması önemlidir. Bu noktada da Ülker Metro çikolata 5’li fiyatı, müşterilerin bütçelerine uygun bir şekilde belirlenir. Bu gıda uygun fiyat aralıklarında olduğu için sizi ve bütçenizi zorlamaz. Aynı zamanda 5’li paketi ile avantaj sağlar. Metro 5’li ürününü inceleyebilir, bu lezzetli atıştırmalığı Trendyol üzerinden güvenilir ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.